Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חסכוני לזוג צעיר 30k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אנחנו מחפשים רכב חסכוני

אנחנו נוסעים בערך 20k-25k בשנה

מחפשים רכב אמין ( הרכב הקודם שלנו היה פונטו ידני 2001 טס לנו ממנו המון בתקלות ובעיות )

התקציב שלנו הוא כ 30k אפשרי לחרוג עד 40k אבל תלוי כמה כדאי.

התחלנו את החיפושים היום

שמענו על

טוויוטה פרייס

הונדה גאז

טויוטה יאריס ואוריס

פורד פיאסטה

מאזדה 2

שאלה נוספת.

בגלל שאנחנו לא ממש מבינים

נלך על קניה בחברות טרייד מוביל , כלמוביל טרייד אין וכדומה בגלל האחריות

האם זה אכן כדאי ? האם יש מקומות נוספים מומלצים ?

תודה רבה

פורסם

אתם מחפשים ידנית או אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מציע גם לבדוק יונדאי I20. לנו יש I20 שנת 2009 שגמעה 170000 ק"מ ומציגה אמינות טובה, צריכת דלק גם טובה (ממוצע 1:13-1:15 תלוי באופי הנסיעות) מאובזרת מאוד, בטיחותית (6 כריות אויר, 5 כוכבי בטיחות במבחני הריסוק) חלקי חילוף זולים, מחיר ביטוח סביר. כמו כן מרווחת יחסית לסופר מיני.

פורסם

כשאין בעיה עם ידני, אני באופן אישי מעדיף ללכת לכיוון הזה: אחד המכלולים היותר יקרים ופחות אמינים ברוב הרכבים הוא הגיר, וגיר ידני מאוד מצמצם את העלויות הנלוות שעלולות לצוץ. אני חוזר ומדגיש שזה רק כשאין בעיה לנהוג על ידני (כי אם יש בעיה, מבחינת נוחות / הרגל / פחדים וכו', אז הוא נפסל על הסף).

פיאסטה הייתי לוקח רק בידני.

I20 וקיו שני רכבים סולידיים ומוצלחים אם רוצים אוטומט.

פאביה ידנית יכולה להיות אופציה טובה.

לי אישית יש פונטו איבו ידנית כשנתיים בתור הרכב של אשתי, ואנחנו מרוצים ממנו מאוד - הרבה תמורה לאגרה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

פריוס ב30 אלף כניראה תהיה עם קמ מאוד גבוהה.

מזדה 2 כדאי לקחת בגירסת דינמיק אם בתקציב מאפשר

היאריס חיסכונית אבל תהיה ישנה לעומת המתחרות

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא להתקרב לכולמובייל טרייד סוחטים במחיר מול יד 2 אפשר למצוא יונדאי באותו מצב ואותו יד ב5000 שקל פחות. כל מה שהם מנסים למכור לך אחריות שיפוץ רכב והכל לא משתלם.

מה עם ללכת על הונדה סיוויק היבריד?

• תוכן חדש...