Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוכרים.

אין הרבה סיכוי שה 620\623 תעניין מישהו בעתיד הקרוב, וגם בזה הרחוק יותר.

הדגם היחיד ששווה לשמור עליו הוא הטורבו, שבניגוד ל 620\623, שעשו שימוש במנועי הונדה, השתמש במנוע מקורי של רובר.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני דווקא לא הייתי ממהר להפטר ממנה. מדובר ברכב נאה יחסית אפילו היום, ממותג שעם סגירתו תם עידן תעשיית הרכב הבריטית העממית. ולא, MG מסין ומיני מבאווריה אינן בריטיות לטעמי גם עם יוניון ג'ק על הגג.

דווקא זמינות החלקים המכאניים של הונדה ו(אולי) האמינות המתלווה אליהם היא נקודה בעד הצלתה. יחד עם זאת הייתי מצטייד בעוד תורמת חלפים לטובת חלקי הפנים והחוץ שיהיו קשים יותר להשגה.

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

סדרה 600 של רובר סה"כ היתה הונדה אקורד בלבוש בריטי.

כמכונית, היא היתה לא רעה לזמנה, כשדגם הטורבו בהחלט בלט לטובה.

נקודת התורפה שלהן היתה איכות ייצור בינונית מינוס, וכל המכוניות נראו מרופטות לאחר פרק זמן קצר יחסית.

אבל האמת שגם האקורד לא היצטיינה בנקודה הזו, וגם הן התפרקו עד מהרה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

התשובה צריכה להיות סובייקטיבית ורגשית. לא כלכלית ולא תחבורתית. יש הרבה מכוניות לא מעניינות בזמנן שאנשים אוהבים. סובארו או פלקון למשל... :-)

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

גם לי יש רובר 620 נפלאה שלא בשימוש ואני באותה התלבטות. מניעה תוך שניה, עוקפת את כולם ברמזור, מזגן שהשקעתי בתיקונו אלפי שקלים ואני מתלבט מה לעשות.

1973 ,DS23 Pallas

פורסם
אשתי לוחצת עלי למכור את הרכב לאנשי הברזל אבל קשה לי מאוד עם זה,מה עושים?

רק לא לברזל!! זה מסוג הרכבים שצריכים לשמר, זה רכב יפה, מפואר, ועד שיגיע לגיל 30 זה יהיה רכב נדיר כמו כן המותג כבר לא קיים אך מכני זהה לאקורד, רכבי מנהלים שמגיעים לאפסנות תמיד מעניינים ומושכים עניינים.

בקיצור אם הרכב שמור שווה להמשיך לנסוע בו

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

• תוכן חדש...