Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

לפני מס' ימים היה יום גשום אצלנו בעיר והיו הצפות כבדות עד כדי כך שלא ראו את הכביש, נסעתי ממש בתוך שלולית. לאחר שפניתי בכיכר, פתאום התנגשתי במשהו שהרגיש כמו בור, נתתי גז ממש בקטנה כדי לצאת מהבור ואז פתאום הרכב איבד שליטה והגיע למהירות מופרזת מ 30 קמ"ש בערך להרבה הרבה יותר, איכשהו הרכב עף, עלה על המדרכה ולמזלי התנגשתי באבן שפה קצת גבוהה מהרגיל וכך לא התדרדרתי אל תוך בורות וצמחיה שהיו מעבר למדרכה. כתוצאה מהפגיעה נפתחה כרית אוויר ולאחר שהזמנתי שמאי, התברר כי הרכב במצב של טוטאל לוס. בנוסף נפגעתי, הייתי גם במיון.

לאחר כמה דקות שניסיתי להזעיק עזרה (חזרתי מאירוע, היה מאוחר וגשום ואנשים לא ששו לעזור) וסוף סוף מישהו נחלץ לעזרתי, התברר לי כי זה היה מכסה ביוב שהיה מורם והמפגש של הרכב איתו העיף אותי. תוך כדי שהוא עזר לי, היה אדם נוסף שבא לסייע ואמר שהוא גם כמעט עשה תאונה בגלל "הבור" הזה שהיה באמצע הכביש. רק אז הבן אדם הראשון שסייע לי הסב את תשומת ליבנו שמדובר במכסה ביוב.

העניין הוא שהכביש היה מוצף וכל מי שלקח את הנתיב הימני הסתכן בתאונה בעקבות התנגשות במכסה הביוב שהרגיש בכלל כמו בור. מי שלקח את הנתיב השמאלי הרוויח.

מה אתם חושבים?

אני מתכוונת לתבוע את העיריה בגין רשלנות. למזלי נגרם נזק לרכוש ואני ניצלתי ללא נזק לטווח הארוך אך בהחלט הגוף כואב ובינתיים אני בחופשת מחלה.

האם גם לכם קרה מקרה כזה?? שמעתם על זה?? :-(

מחיפוש בגוגל, הגעתי למישהי מהפורום שהכינוי שלה כאן הוא NTL83 אך אין לי מושג איך להגיע אליה

תודה לכל העונים

פורסם

לתבוע יכול כל אחד ואחת

לזכות קצת יותר קשה.

צילום של הבור יש לך?

עדים יש לך?

יהיה יותר פשוט

בקשר לנזקי הגוף תפעילי את ביטוח החובה שלך. לשם כך הוא קיים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הבעיה היא שהעירייה יכולה לטעון כנגד שהנסיעה בשלולית כל כך עמוקה הייתה מראש מאוד מסוכנת (אולי בצדק).

פורסם

כדי לקבל פיצוי על נזק שנגרם בגלל מפגע בדרך צריך להוכיח שהרשות האחראית על תחזוקת הכביש התרשלה בתחזוקת הדרך.

הרשות יכולה לטעון להגנתה כי אירוע מזג אוויר חריג הוא אשר גרם לפתיחת מכסה הביוב וכי לא ניתן היה לראות את המפגע ולכן לא הייתה רשלנות של העיריה.

אם תוכל להוכיח כי היה דווח לרשות על המפגע והיא לא טיפלה בו, תוכל לתבוע פיצוי.

בקיצור , חובת ההוכחה עליך. זה לא אומר שלא כדאי לנסות לקבל פיצוי.

• תוכן חדש...