Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בצבא עשיתי הליך כירורגי להורדת גולה קטנה בחזה, זה היה חתך קטן שדרש בסך הכל שני תפרים. בעקבות חוסר אכפתיות של מפקדים ניפתחו לי התפרים אבל בגלל שזה היה בשלב מאוחר והפצע פחות או יותר כבר כימעט ניסגר נתנו לזה להחלים.

עם הזמן הפצע החל להתנפח ולהתנפח עד שבסוף במקום פס לבן של צלקת יש לי גולה מנופחת בצבע אדום ורד במקום הצלקת. מפה לשם הסתבר שמדובר בצלקת קלואיד ושמסתבר שיש לי נטייה לצלקות כאלה.

אחרי ניסיון לטפל בזה בעזרת זריקות אשר, שוב בגלל הצבא, לא היו סדירות והיו במרחבי זמן לא סדירים ולא כמו שדרוש, השתחררתי וכשסיפרתי זאת לרופא באזרחות הוא המליץ על קלינקה פרטית כלשהיא בחיפה אשר עושה ניתוח של הזרקת חנקן ומשם זה אמור להפסיק.

יש למישהו ניסיון עם התופעה הזאת ויכול לספר כיצד הוא ניפטר מהצלקת ומה הוא ממליץ לעשות?

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

אם אתה בחיפה, ממליץ שתתייעץ עם ד"ר ג'קי גוברין, הוא מצטיין במקרים כאלו.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...