Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לג'יפ/ ג'יפון עד 90,000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,אני מעוניין לרכוש ג'יפ/ג'יפון בעיקר מסיבות של נוחות ובטיחות, הרעיון הוא פחות לרדת לשטח (למרות שזו אופציה) אלא בטיחות ובטחון בכביש (גובה).

חשבתי על טויוטה rav4, אבל אני לא יודע עד כמה הן אמינות בדגמים של לפני 5 שנים.

בנוסף חשוב לי שהגיר יהיה אוטומטי.

אשמח לשמוע דעה בנושא, חשוב לי שהרכב יהיה אמין ועלויות שוטפות נמוכות עד כמה שניתן.

תודה

פורסם

הראב 4 הוא ג'יפון מצויין, ללא תקלות סדרתיות ידועות.

שים לב שלעיתים תחושת הבטחון היא רק אשליה. לרכבים גבוהים עם מרכז כובד גבוה יש גם חסרונות, בעיקר בתחום של בטיחות אקטיבית ורגישות לפגיעות צד דבר שעלול להביא להתהפכות הרכב.

עדיין, בעשור האחרון ולמעשה הראב 4 פתח את הסגמנט לפני כ 20 שנים, הג'יפונים הפכו להיות נפוצים מאוד, ובדרך ויתרו על ההנעה הכפולה היקרה והמיותרת לעיקר הרוכשים. בשורה התחתונה הראב 4 הוא רכב מצויין.

אגב, בתוספת כספית לא גבוהה אתה כבר יכול לרכוש קיה ספורטאז' 1.6 חדש (בתחילת 2016 אמור להתחיל השיווק של הספורטאז' חדש) או סובארו XV או יונדאי טוסון חדש.

• תוכן חדש...