Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה דעתכם על switch ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לגולשים,

אנחנו כאן. קוראים, חושבים על ההערות וההארות, וגם בודקים את הטענות המועלות.

לפעמים לוקח לנו קצת זמן לברר את הפרטים המדוייקים.

בינתיים, אמיר רשם את זה:

מפורסם כרגע בסוויץ' רכב שאני יודע שעבר תאונה

פנינו לאמיר שהצביע על רכב ספציפי. בדקנו את טופס הבדיקה, ואכן הרכב עבר תאונה. עם זאת, מדובר בתאונה שאיננה תאונת שלדה, ולא היתה מניעה שהרכב יימכר דרכנו, שכן הוא עומד בסטנדרטים של סוויץ'.

אכן, אפשר להתחרט ולהחזיר את הרכב בתוך חמישה ימים. את הכסף אנחנו משיבים בתוך 30 יום, וזה נובע מתהליכים כספיים פנימיים שלנו. אנחנו לא "משחקים" עם הכסף שלכם, ואם אפשר להחזיר מוקדם יותר, נעשה כך. אין לנו צורך "לשבת" על הכסף של הלקוחות שלנו.

לגבי יתר הנושאים שהועלו - אנחנו בודקים.

תודה לכולם, אתם מוזמנים להיכנס אלינו אם אתם עוברים במקרה בצומת גלילות, לשתות כוס קפה, ולהתרשם בעצמכם.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום שוב, בעניין מכוניות פרטיות מהמאגר של כלמוביל טרייד אין - חלק מהמכוניות המופיעות במאגר של כלמוביל טרייד אין שהיו אך ורק בבעלות פרטית ונמכרו לכלמוביל במסגרת פעולת טרייד אין ועברו בדיקה שלנו של עמידה בתקן סוויץ', כפי שעובר כל רכב שמפורסם אצלינו באתר, יכולות להיות מוצגות במאגר של סוויץ'.

הן נהנות מאותן תנאי אחריות שסוויץ' מציעה ללקוחותיה, וחלים עליהן אותם כללים, לרבות האפשרות להתחרט. היות וסוויץ' שייכת לקבוצת כלמוביל אנחנו יכולים לפרסם גם רכבים פרטים שנמצאים בחזקת קבוצת כלמוביל ועדיין סוויץ' תשמש כמחברת בין הקונה לבין המוכר. הוספת רכבים אלו למאגר נועדה על מנת לאפשר מצאי גדול ככל הניתן תחת הקריטריונים המחמירים של סוויץ', ולאפשר לקונים נוספים למצוא את המכונית המתאימה להם ביותר מבלי לוותר על היתרונות שסוויץ' מציעה.

בואו להתרשם.

פורסם

כתבת: "בעניין מכוניות פרטיות מהמאגר של כלמוביל טרייד אין - חלק מהמכוניות המופיעות במאגר של כלמוביל טרייד אין שהיו אך ורק בבעלות פרטית ונמכרו לכלמוביל במסגרת פעולת טרייד אין ועברו בדיקה שלנו של עמידה בתקן סוויץ', כפי שעובר כל רכב שמפורסם אצלינו באתר, יכולות להיות מוצגות במאגר של סוויץ'."

כפי שכבר ציינו פה, זהו מצב של ניגוד אינטרסים בין המוכר ובין הסוחר. המוכר רוצה למכור את הרכב הנדון, ויש חשש שיעגל פינות, לעומת זאת הסוחר רוצה למכור אבל לא בוער לו איזה רכב ספציפי ימכר. כאשר סוויץ' הוא גם המוכר וגם הסוחר יש פה ניגוד אינטרסים.

יהודה

פורסם

יהודה,

איזה "עיגול פינות" אם הקונה יכול להתחרט?

אני דווקא יכול לדמיין שיחה בין הטרייד אין לבין אנשי סוויץ' - שיחה שכמובן לא הייתי עד לה, ולא התקיימה מעולם:

סמי (טרייד אין): הלו, קובי, מה קורה גבר? יש לי אקסנט 2012 בונבוניירה, קח אותה אליכם.

קובי (סוויץ'): אהה נשמה, מה המצב? שמעתי הייתם בכנס עם המנכ"ל והיתה הופעה של שרית חדד...

סמי: כן, למחרת הייתי גמור, כולנו הסתובבנו כאן חצי מסטולים, הקיצר, אני יכול לשלוח אליך עם נהג את האקסנט?

קובי: שלח לי קודם במייל את טופס הבדיקה, את רישיון הרכב והיסטוריית בעלויות

סמי: נו בחייאת, מה אתה עכשיו עף עלי? האוטו בונבוניירה...תשחילו אותו למישהו...

קובי: אחי, אתה מכיר את המנכ"ל שלנו. אין מצב. לא יעבור. שלח לי במייל את מה שביקשתי ותן לי לבדוק. אגב, איך יצאה הבדיקה שלו?

סמי: נו, נשמה, אתה עושה לי חיים קשים, השלדה בסדר גמור, רשמו רק הערה בעניין החלפת קורת רוחב עם הלחמות. לא שלדה, בקטנה מכת חניה.

קובי: אתה צוחק עלי נכון? אין מצב שאני מכניס את הרכב לכאן. בשום אופן.

סמי: לא קובי, תשמע, אתה רוצה שזה יבוא אליך מלמעלה? אני פונה אליך בטוב. חייב להעיף את הנבלה. אצלך באים אנשים תמימים.

קובי: אחי, אל תתחיל. לא לוקח את האוטו. תתמודדו איתו בעצמכם.

בקיצור, הבנת את הנקודה? לסוויץ' אין דבר יותר חשוב מאשר השם שלהם. זה שהרכב יושב במאגר של הטרייד אין, לא אומר שהוא יושב על המאזן של סוויץ' ולא מחייב אותם למכור אותו יותר מאשר רכב אחר. סוויץ' הוא לא מגרש שאתה בא לחפש רכב והמוכר מכוון אותך לרכב ספציפי. אתה מתקשר כי התעניינת מראש ברכב מסויים שמתאים לך.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

"ניגוד אינטרסים"? חח... מבלי לנסות את השירות שלהם, אני חושב שמגיע לSWITCH ח"ח גדול על השירות כאן בפורום - נדיר מאוד למצוא חברה פתוחה עד כדי כך.

פורסם
לסוויץ' אין דבר יותר חשוב מאשר השם שלהם. זה שהרכב יושב במאגר של הטרייד אין, לא אומר שהוא יושב על המאזן של סוויץ' ולא מחייב אותם למכור אותו יותר מאשר רכב אחר.

הדו שיח הזה מתיחס לבעיה גדולה, וודאי שאף גוף שמכבד את עצמו לא יגיע לכך, מה גם שזו עבירה פלילית לידיעתי.

נניח שהמוכר ישכנע את הקונה לקנות רכב אדום למרות שידוע שבמודל זה הצבע האדום מתבלה מהר. או אולי ישכנעו את הקונה לקנות רכב שאין לו שוק, כך שבעוד כמה שנים לא יוכל להיפטר ממנו.

ואיך אתה יודע שהרכב לא יושב על המאזן של סוויצ'?

סוויץ' הוא לא מגרש שאתה בא לחפש רכב והמוכר מכוון אותך לרכב ספציפי. אתה מתקשר כי התעניינת מראש ברכב מסויים שמתאים לך.

מוכר מקצועי כמעט תמיד יוכל להפנות את הקונה לרכב אחר.

חשוב לי להדגיש שאני בעד סוויצ' מכיון שהשיטה כנראה מסירה את החשש מקנית רכב יד שניה. אבל לדעתי יש עדיין בעיה בסויצ' בגלל ניגוד האינטרסים המדובר.

יהודה

פורסם

ערב טוב,

מדובר במקרים בודדים, כל מי שביקש את כספו חזרה - קיבל אותו.

זו התחייבות שלנו, ואין סיבה שלא נעמוד בה.

פורסם
שלום לגולשים,

אנחנו כאן. קוראים, חושבים על ההערות וההארות, וגם בודקים את הטענות המועלות.

לפעמים לוקח לנו קצת זמן לברר את הפרטים המדוייקים.

בינתיים, אמיר רשם את זה:

פנינו לאמיר שהצביע על רכב ספציפי. בדקנו את טופס הבדיקה, ואכן הרכב עבר תאונה. עם זאת, מדובר בתאונה שאיננה תאונת שלדה, ולא היתה מניעה שהרכב יימכר דרכנו, שכן הוא עומד בסטנדרטים של סוויץ'.

אכן, אפשר להתחרט ולהחזיר את הרכב בתוך חמישה ימים. את הכסף אנחנו משיבים בתוך 30 יום, וזה נובע מתהליכים כספיים פנימיים שלנו. אנחנו לא "משחקים" עם הכסף שלכם, ואם אפשר להחזיר מוקדם יותר, נעשה כך. אין לנו צורך "לשבת" על הכסף של הלקוחות שלנו.

לגבי יתר הנושאים שהועלו - אנחנו בודקים.

תודה לכולם, אתם מוזמנים להיכנס אלינו אם אתם עוברי ם במקרה בצומת גלילות, לשתות כוס קפה, ולהתרשם בעצמכם.

אני יודע על רכב נוסף שפרסמתם שנקנה במגרש. אמנם מגרש הוא לא נרשם כיד, אבל להציג את הרכב כיד שניה, שלא עברה סוחר, זה מידע לא אמין, וכנראה שלא נבדק כמו שצריך.. ואגב, אני ראיתי את הרכב הזה דרך יד2, ותוך שניה עליתי על זה, כי שם המגרש נמצא במסגרת של מספר הרישוי שמוסתרת בתמונה שצילמתם של הרכב.

אתן לכם עוד פרטים בפרטי.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

שלום

בשבוע שעבר הלכתי לראות רכב בסוויץ' ובסוף לא קניתי אותו ואני אגיד כמה מילים על ההתרשמות שלי.

המקום נעים ויפה, אנשי המכירות נחמדים ולא ניג'סו יותר מדי.

מה שחסר לי זה קצת שקיפות.

הם מפרסמים שלוקחים אחוז עמלה מהקונה, בפועל זה מינימום 1000 שקל (שבמכוניות זולות זה יותר משני אחוז).

הם מפרסמים שכל הרכבים ללא בעיות שילדה ומנוע, בטופס הבדיקה אני מגלה שדווקא יש בעיות מנוע (ואז משכנעים אותי שהמכון סתם כתב את זה ואחר כך מנסים לשכנע אותי שתימחרו את הרכב נמוך בהתאם לתקלות שלו).

הם מפרסמים שיש חמישה חודשי אחריות אך בפועל האחריות מכסה רק הרס של הגיר או המנוע (לא תקלות קלות יותר), כמו כן התיקון במוסכי כלמוביל בלבד.

הם אומרים שבמקום לטרטר את עצמך לראות מכוניות של פרטיים יותר קל לבוא לראות רכבים אצלם, אבל באתר מציגים לך תמונה חלקית ואז כשאתה מגיע אליהם מסתבר לך שסתם באת כי האוטו בעייתי ולא טרחו להגיד.

אני לא פוסל אותם על הסף, אבל הפרסומים שלהם מעגלים פינות ומציגים תמונה יותר יפה מהמציאות. ציפיתי ליותר (היו יכולים למשל לפרסם באתר גם את תוצאות הבדיקה תוך מחיקת פרטים מזהים של הבעלים).

פורסם

משתף את החוויה שלי עם סוויצ׳

המקום בהחלט מרשים ונותן חווית קניה ללקוחות, בהחלט המכונת קפה עובדת שם לא רע... יש הצגה של הרכב באולם וכו׳

המוכר שנפגש איתי היה אדיב ונחמד ולא איש מכירות קלאסי שזה דווקא אני אוהב.

במהלך הפגישה גם אני התוודעתי שהרכב שבאתי לראות הוא רכב ששייך לכלמוביל כרגע ולא לאדם פרטי.

השלב הבא יוצאים לראות את הרכב ולעשות סיבוב, מסתכל על הרכב 360 קולט שחסר חלקים במראה, משהו שלא הוצג בתמונות באתר

קצת מעצבן שריטות מצלמים אבל חלקים שחסר לא?!

הצמיגים זקוקים להחלפה דחופה

וכששאלתי את המוכר האם ניתן לעשות משהו הוא אמר שלא

הם מוכרים את הרכבים שלהם ״ as is"

מקובל ומובן.

מתיישבים מציג לי את טופס הבדיקה (אוקטובר) פגיעות קלות בפגוש ובדלת, תושבות מנוע לא משהו קריטי בקיצור ...

ותוך כדי גם שואל האם יש מפתח נוסף לרכב ? אין.. טוב מגיעים למחיר

מחיר מחירון ולא זזים ממנו it is

טוב ממשיך לחפש...

בסופו של עניין באופן אישי אני שמח שיש חברה כזאת כי צריך.

וגם אין ספק שיש עוד לאן להשתפר, מקווה לנסות אותם אולי ברכב הבא .

פורסם

הייתי בסוויץ גלילות לפני מספר ימים.

אני יותר לא חוזר לשם. בזבזו לי זמן ודלק.

הביאו לי רק יד ראשונה שלא נדלק כי המצבר חלש. תארו לכם שאתם הולכים לראות רכב אבל הוא לא מניע. היו צריכים להניע אותו עם בוסטר.

פרט לכך שהבדיקה כביכול יצאה תקינה מבחינת גיר שלדה ומנוע, גיליתי על הרכב שהוחלפה שמשה מה שהדליק אצלי נורה , אז ביקשתי היסטורית טיפולים וגיליתי שהרכב עבר שתי תאונות ושהוחלף/שופץ ראש מנוע.

ברחתי משם בידיעה שלא אחזור, שאתה בא למקום כזה אתה לא מצפה להיתקל ברכב יד ראשונה שעבר כל כך הרבה.

הרכב הספציפי שראיתי, שכנעו אותי כל כך טוב בטלפון לבוא ושמביאים לי אותו מבאר שבע מה שלא היה נכון, הרכב היה שייך להם לטרייד אין ולא לאף מוכר.

עדיף לחפש לבד ביד2 ולהיות סבלניים

• תוכן חדש...