Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסוכן ביטוח שלי לאבארט' ולג'ולייטה זה אריק יערב (סוכנות אלמוג). יש עליו אינספור שרשורי המלצות בפורומי הרכב השונים. שירות נהדר, תמיד זמינים ושמחים לעזור.

כשהצטרכתי אותם הם תיקתו לי את הכל, בניגוד לסוכן הקודם שאני הייתי צריך לעשות את הכל והוא לא נקף אצבע.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

הייתי מבוטח של אלמוג סוכנות לביטוח במספר ביטוחים במשך מספר שנים. המחירים שקיבלתי מהם לא תמיד היו תחרותיים, אבל כל זמן שקיבלתי שירות טוב העדפתי להעלים עין. יחד עם זאת, בשלב מסוים רמת השירות ירדה בצורה מוחשית ולכן עברתי לסוכן אחר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

לא הייתי זקוק לו במקרה של תאונה אבל הביטוח שלי הוא מגיל 24 וכשהייתי צריך לבטח לנהג צעיר ליום אחד הוא עשה לי את זה בחינם,

גם שאני רציתי לנהוג ברכב של אחי שיש לו מגיל 30 הוא הרחיב את הביטוח ליום אחד בחינם.

• תוכן חדש...