Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי, יש לי קומפוננט מורל טמפו 5

מאחורה Pioneer TS-A6965S

את המגבר אקנה ביחד עם הרדיו

Pioneer DEH-X4750BT

1. מה מומלץ?

2. איזה פרמטרים צריך לבדוק כשמחפשים מגבר?

האם מסתכלים על ה W הרגיל, או על RMS?

האם עוצמת המגבר אמורה להיות גדולה / שווה לסך כל עוצמת הרמקולים? כלומר אם נמדוד ב RMS, אז המורל טמפו = 110W RMS + הפיוניר 60W RMS

= 170W RMS מגבר לפחות?

3. אצל מי אתם ממליצים להתקין? מי באמת מבין בכל זה ויודע להתאים ציוד ולא סתם דוחף מכירות?

תודה :)

פורסם

מה התקציב שלך למגבר? פתוח ליד2 או רק חדש?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

האמת הרכיבים הנ"ל מאוד בסיסיים ,הם גם עובדים יפה מאוד ללא מגבר על

ההגברה של הרדיודסיק ואישית לא הייתי טורח לרכוש עבורם מגבר.

כל מגבר בסיסי 50X4 מבית טוב יכול להיות מתאים.

פורסם (נערך)

מעדיף יד 2. למה אין פה באמת מדור יד2?

מחפש משהו בסיסי. בוא נגיד עד 500.

באשכול הקודם דוקא המליצו לקחת מגבר, למרות שכתבתי שאני לא מחפש עוצמה.

אז לדעתך אין טעם? חבל על הכסף?

עריכה אחרונה על ידי hardgore
פורסם

ההגברה הפנימית של הרדיודסיק מספקת באזור 20RMS ליציאה אם אתה

לא מחפש עוצמה אתה בהחלט תהיה מרוצה ,במידה ואתה עדיין מעוניין במגבר ישנו תת פורום

כאן באתר שניקרא פורום אודיו מכירה שבו יש המון ציוד בכל רמת מחיר למכירה

המגבר הזה למשל יכול להיות אופציה טובה עבורך:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?583157-%D7%9E%D7%92%D7%91%D7%A8-HRTZ-HE4

• תוכן חדש...