Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מכיר אותך, מתכוון לבבונים בכללי כמו שמתוארים בשרשור.

כשיש מכוניות בכביש אני לא עוקף ב90 או 100 קמ"ש. קח מהירות שבה מקבלים קנסות ממש גבוהים (ולפעמים שלילה) ותוריד מזה קצת.

את הבבונים אני לא יכול לחנך (בינתיים. יש תוכניות להמשך) אז לפחות אני יכול לזרוק להם קצת בוטנים שיעשו קולות של בבונים. זה משעשע אותי בנסיעות ארוכות.

לעשות שמיניות באוויר ולסכן את הסביבה רק כדי שיהייה להם כיף לא מוכן לעשות. לפעמים אני גם מאיט ממש כשנצמדים אלי :mm_surpri אם לא שומרים מרחק מאחורי צריך לשמור על מרחק כפול מהרכב לפני.

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נהגים שאני באמת שונא - אלה שברגע שסיימתי את העקיפה בבטחה, עוד לפני שאני מספיק לאותת כדי לחזור ימינה, הם חותכים לנתיב הימני ועוקפים משם, אם לא הייתי שם לב למראות ייתכן והייתי מתנגש בהם.

ואני הייתי בטוח שהנוהל במקרה הזה זה להוריד אותם בכח לשוליים...:twisted:

לרשימת הבבונים אפשר להוסיף תופעה חדשה לאחרונה, אתה מגיע לצומת, םונה ימינה, יש לך נתיב האצה/השתלבות אבל בדרך עצמה יש תנועה אז אתה מאט מאוד, מאחוריך עוד 6 רכבים בנתיב ההאצה.

החוק קובע שהראשון יוצא ראשון וכן הלאה, רק שהבבון המצוי, הוא רכב (בא נגיד) חמישי ולו כבר אין הפרעה אז הוא יוצא לעקיפה על כל הטור שלפניו וכמעט תמיד גורם לתאונה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
איזה האצות? איזה מהירויות שלילת רשיון? איזה זגזוגים? דחילאק. כשאתה נוסע על 90 אתה לא יכול להאיץ ל-100?

עצם זה שאתה חושב ש"הזמן שלך חשוב יותר" מזה של הבבון הממוצע (הכוונה אלי, אני מניח) הופכת אותך לבבון לא פחות. סורי. הזמן שלך לא יותר חשוב משלי, בדיוק כמו ששלי לא יותר חשוב משלך.

לסביבה אפשר לתרום בשפע דרכים אחרות, החל מייצור עצמאי של חשמל ועד ללהפליץ פחות. אבל לא על זה אנחנו מדברים בשרשור הנוכחי.

אתה תמשיך לעשות "דווקא" לבבונים, הבבונים ימשיכו לעשות לך דווקא. וואלה יופי, ממש אוטופיה. שיהיה לנו בהצלחה.

.

זה קורה הרבה :(

ולגבי המתנחלים בשמאל..בעייה רצינית לצערי,

אני לא מאלה שצופרים אבל לפעמים אתה רואה מישהו שלא מעניין אותו מכלום, אין מכוניות לפניו וגם בנתיב אמצעי אבל הוא לא יוותר על המקום שלו בשמאל.

בעבר ניסיתי לעבור לימינו ולנסות לדבר לרמוז לסמן אבל כבר וויתרתי כי חבל על הזמן.

היום בבוקר בכביש 4 נתיב אמצעי ריק (מיבנה לאשדוד) ונוסע מישהו בנתיב שמאלי.

הנתיב האמצעי ריק לגמרי אבל הוא נוסע 95 ולא זז.

הבהבתי לו פעם אחת והפלא ופלא הוא זז לאמצעי ונתן לי לעבור (במהירות חוקית) ומיד לאחר שעברתי אותו ועברתי לנתיב אמצעי אני רואה במראה שהוא חזר לשמאלי ולא אין לו שום יציאה שמאלה במרחק קילומטרים בכלל אבל - התנחל יפה.

לחנך אותם - חבל על הזמן וצריך סבלנות לצערי.

קובי

:-)

פורסם
ואני הייתי בטוח שהנוהל במקרה הזה זה להוריד אותם בכח לשוליים...:twisted:

לרשימת הבבונים אפשר להוסיף תופעה חדשה לאחרונה, אתה מגיע לצומת, םונה ימינה, יש לך נתיב האצה/השתלבות אבל בדרך עצמה יש תנועה אז אתה מאט מאוד, מאחוריך עוד 6 רכבים בנתיב ההאצה.

החוק קובע שהראשון יוצא ראשון וכן הלאה, רק שהבבון המצוי, הוא רכב (בא נגיד) חמישי ולו כבר אין הפרעה אז הוא יוצא לעקיפה על כל הטור שלפניו וכמעט תמיד גורם לתאונה.

אני שונא את אלו שבפקק נוסעים עד לקצה נתיב ההשתלבות ויוצרים צוואר בקבוק. מה אכפת לי שאני מגביר את הפקק לאנשים שמאחוריי, הם לא אני.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...