Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריכת דלק בגולף TSI, נפח 1.4 ליטר, 160 כ"ס, highline

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא רציתי להתלבש על שרשורי צריכה קיימים, כדי שבחיפוש דגם הרכב הזה, יתקבלו גם נתוני צריכה רלוונטיים לו.

מדובר על גולף שנת 2010, נפח מנוע 1.4 ליטר, רמת גימור highline. הרכב נסע 37,193 ק"מ. אני היד הראשונה, והרכב מטופל פעם שבנה (ק"מ נמוך) במוסך מורשה יבואן.

יצא לי הבוקר לתדלק מיכל מלא שנשרף כולו בנסיעה עירונית בלבד, בירושלים.

מהתדלוק הקודם, כשידית התדלוק קפצה, נסעתי 528 ק"מ.

294rnk0.jpg

תדלקתי 50.42 ליטר, והחישוב יצא כ-1:10.5 ק"מ/ליטר.

mwe3w0.jpg

נראה לי נתון סביר ביותר לנסיעה עירונית ובירושלים בפרט, שהיא עיר הררית. אל תשכחו שברכב עם טורבו, כשלוחצים, הצריכה עולה במקביל להנאה.

בעלי רכבים זהים מוזמנים לשתף כאן את נתוני הצריכה של רכבם.

בתחילת שבוע הבא אשתף את נתוני הצריכה לאחר נסיעה לאילת היום שלישי הקרוב.

פתחתי בתחילת החודש שרשור מקביל על גולף חדשה, 1.4 ליטר, כם 125 כ"ס.

פורסם (נערך)

בעל רכב זהה (2009) אפילו באותו צבע.

מגיע ל 12 ק"מ לליטר אוקטן 98, בנסיעה עירונית ומישורית בלבד.

רגל מאוד קלה על הגז.

עריכה אחרונה על ידי teyal
פורסם

ג'טה 160 שנת 2009, בתדלוק האחרון 1:13. גר במרכז הארץ, תמהיל הנסיעה הוא 70:30 בין עירוני באיזור המרכז (דהיינו שטוח), עם נסיעה חד שבועית להדסה עין כרם

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

פורסם (נערך)
סתם שאלה שלא קשורה לנושא אך נוגעת ברכב הזה ספציפית, איך האמינות של הרכב בכללי?

אני לא רוצה לשנות את הנושא של השרשור, אבל יש כאן בפורום סיפורי זוועה על בוכנות שהתפוצצו, טורבו שנשרף ועוד. לטעמי, הסיפורים, רובם לא ממקור ראשון, ולכן אני לוקח אותם בעירבון מוגבל, גם לאור הניסיון שלי ושל עוד כמה חברי פורום שבבעלותם היה או יש רכבים זהים. תעשה חיפוש. דבר נוסף, לא כל מי שהוא בעלים, גולש בפורום זה או אחר. שיהיה ברור, אני לא שולל את האפשרות שהיו בעיות ברכבים, אבל לא כל התמונה ברורה לנו, כי בחלק מהמקרים, דובר על רכבים משופרים.

אצלי, החליפו משאבת דלק כשהרכב היה בן שלושה חודשים, ופעמיים החליפו מצמדים במסגרת האחריות. אני מניח שיש

המשך דיון בנושא זה, בבקשה בשרשורים היעודיים שנפתחו. תודה.

עריכה אחרונה על ידי pasat04

פורסם

לדעתי נתון הצריכה בתוך העיר הוא טוב, כי עדיין מדובר ברכב עם טורבו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

חזרתי מאילת.

מילאתי מיכל מלא בערב לפני הנסיעה, ונסעתי בתוך ירושלים כ-40 ק"מ.

לאילת: 2 מבוגרים ומזוודה. מירושלים עד למלונות ים המלח נסעתי ללא מזגן. נסיעה עם מזגן מהמלונות ועד אילת.

בהגעה לאילת המונה מראה 360.6 ק"מ.

35a1354.jpg 2vbvr11.jpg

תדלקתי עד לקפיצת הידית, נכנס 21.92 ליטר. החישוב יצא כ-1:16.4 ק"מ/ליטר.

לירושלים: 2 מבוגרים ומזוודה. ללא מזגן.

בהגעה לירושלים המונה מראה 314 ק"מ.

a7039.jpg 20h3411.jpg

תדלקתי עד לקפיצת הידית, נכנס 19.86 ליטר. החישוב יצא כ-1:15.8 ק"מ/ליטר. העליות לי-ם גבו מחיר.

ממוצע ירושלים-אילת-ירושלים: 674 ק"מ, 41.7 ליטר. החישוב יצא 1:16.1 ק"מ/ליטר.

פורסם

זאת צריכה ממש יפה!

לאחרונה יצא לי לעשות את אותה הנסיעה עם ריו 1.25 ידני - יצא כ15 ק"מ לליטר - שזה קצת פחות טוב מהצריכה שיוצאת לי בדרך כלל בנסיעה משולבת.

אני מניח שהריו, בניגוד לגולף, לא בנויה לשיוט של 120-130 (סל"ד בשמיים).

פורסם

יש ברשותי רכב זהה משנת 2010, אני יד שנייה על הרכב והוא ברשותי מעל לשנה.

מבחינה מכאנית,הבעיה היחידה שהייתה לי ברכב היא הבעיה של הרעידות בגיר. לאחר החלפת קלאצים הבעייה נפתרה.

בנוסף הריפוד של הגג החל ליפול (תופעת האוהל), בפנייה למוך החליפו לי את דופן הגג בחדש בעלות של 500 שקלים.

בסך הכל רכב מצויין, אני מרוצה ממנו מאוד.

סתם שאלה שלא קשורה לנושא אך נוגעת ברכב הזה ספציפית, איך האמינות של הרכב בכללי?
פורסם

יש ברשותי רכב זהה משנת 2010, עם 45,700 קילומטר.

רוב הנסיעות שלי הם אשקלון - קריית גת ובחזרה. בנסיעה בין עירונית רגועה (בדרך כלל 100 קמ"ש) מחשב הדרך מראה 6.7 ליטר/100 ק"מ, אבל גם יצא לי ליראות צריכה של 8.7 ליטר/100 ק"מ בזמן נסיעה מאומצת.

בנסיעה עירונית בתוך אשקלון מחשב הדרך מראה בין 10.6 עד 12.7 /100 ק"מ, תלוי בתנועה בתוך העיר.

• תוכן חדש...