Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך המאזדה 3 2.0 ליטר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה לא לחוץ, הייתי ממתין לבדוק את הפורד פוקוס ואת האופל אסטרה החדשות שיגיעו. הפוקוס תגיע אחרי מתיחת פנים עם מנוע מסדרת אקובוסט וגיר אוטומטי, והאסטרה היא דור חדש עם מנוע טורבו עדכני.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש לי את המאזדה 4 חודשים, מרוצה מהרכב בכל הפרמטרים למעט צריכת דלק טיפה גבוהה 8.5/100 ויותר רעשי רוח מהרצוי במהירויות גבוהות.

פורסם
תא נוסעים של מזדה לא רק שלא נופל איכותית מתא נוסעים של גולף,אלא להפך הוא מתעלה עליו בכל פרמטר.הוא מציע תא נוסעים איכותי,מפנק ומאובזר בשתי רמות מעל הגולף.

או שבעיניך תא נוסעים איכותי זה לשלם הון על הרכב ,אבל לא לקבל עברית

ArikC-לא מרגיש חזק? 8.9 שניות ל 100 ק"מ ומהירות סופית 208 קמ"ש,מה עוד אפשר לבקש מרכב משפחתי?

יש לי הרגשה שאתה לא ממש מבין מה הכוונה במילה ״איכות״...

לגבי הביצועים, מסכים אתך שהם טובים, אבל מי שמורגל במנוע טורבו (וגם הקטנים בהרבה מ2.0 ליטר) ירגיש איזשהו חוסר, גם אם זה לא מתבטא בנתונים על הנייר.

פורסם
תא נוסעים של מזדה לא רק שלא נופל איכותית מתא נוסעים של גולף,אלא להפך הוא מתעלה עליו בכל פרמטר.הוא מציע תא נוסעים איכותי,מפנק ומאובזר בשתי רמות מעל הגולף.

או שבעיניך תא נוסעים איכותי זה לשלם הון על הרכב ,אבל לא לקבל עברית ובכלל לסרס את המערכת מולטימדיה זה בסדר?

קודם כל תרגע, דבר שני אין קשר לאבזור. כאשר מדברים על תא נוסעים איכותי מדברים על איכות החומרים ולא על מסך המולטימדיה או על איבזור פנימי. תרצה או לא הגולף היא אמת מידה בקטגוריה בנושא הזה של איכות החומרים והיא הכי קרובה בתחושה שלה למוצר שהוא פרימיום.

פורסם

הבעיה הגדולה בגולף זה לא האמינות, אלא האיבזור הדל ביחס למחיר. למרות שהמאזדה פחות נוחה, ופחות שקטה, היא יותר מאובזרת ויותר אמינה.

Hyundai IONIQ

פורסם

המאזדה טובה מאוד ומציעה מראה נאה וסביבת נהג מיוחדת. אבל אני מצטרף להמלצה על ה-308. לדעתי זו מכונית טובה יותר. נוחה משמעותית מהמאזדה, חסכונית בהרבה ובעלת ביצועים דומים. החיסרון ב-308 הוא מושב אחורי מעט צפוף, אבל גם של מאזדה 3 לא מהמרווחים.

פורסם

אישית אני הזמנתי היום את המאזדה בגרסת הספיריט, השאלה לגבי המחיר של המבצע הוא לקבל מהם הנחה של 8000 ש"ח ולקבל מימון של 100 אלף שח ללא ריבית והצמדה, או לחילופין לקבל מימון מלא דרך בנק לאומי או פועלים ואתה מקבל עוד הנחה של 2500 ש"ח והריבית היא פריים + 0.15.

פורסם (נערך)
אישית אני הזמנתי היום את המאזדה בגרסת הספיריט, השאלה לגבי המחיר של המבצע הוא לקבל מהם הנחה של 8000 ש"ח ולקבל מימון של 100 אלף שח ללא ריבית והצמדה, או לחילופין לקבל מימון מלא דרך בנק לאומי או פועלים ואתה מקבל עוד הנחה של 2500 ש"ח והריבית היא פריים + 0.15.

גם אני רכשתי היום את הספיריט.

נתנו לך גם חיישנים בנוסף למבצע? סה"כ קיבלתי 10,500 הנחה + קוברה.

החיישנים עלו לי 2400.

מתי האספקה שלך?

שילמת על חיישנים או שניתנו לך במתנה?

אולם התצוגה בת"א.

עריכה אחרונה על ידי Or_s
פורסם

כמה זמן פותח השרשור מתכוון להחזיק את רכבו? אם שנתיים, שיקנה גולף. אם יותר, שיקנה מאזדה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
גם אני רכשתי היום את הספיריט.

נתנו לך גם חיישנים בנוסף למבצע? סה"כ קיבלתי 10,500 הנחה + קוברה.

החיישנים עלו לי 2400.

מתי האספקה שלך?

שילמת על חיישנים או שניתנו לך במתנה?

אולם התצוגה בת"א.

רק מחר אני מעביר להם כסף, נתנו לי גם את הקוברה, לגבי חיישנים לא דיברתי איתם, אחי מתקין בפאר הרכב, לא שווה 2500 ש"ח, אתה מקבל את ההתקנה בארץ, עדיף לעשות חיצוני בכמה מאות בודדים.

איזה צבע הזמנת?

פורסם
רק מחר אני מעביר להם כסף, נתנו לי גם את הקוברה, לגבי חיישנים לא דיברתי איתם, אחי מתקין בפאר הרכב, לא שווה 2500 ש"ח, אתה מקבל את ההתקנה בארץ, עדיף לעשות חיצוני בכמה מאות בודדים.

איזה צבע הזמנת?

מסכים שזה עלול לא להיות שווה 2500 ש"ח, אלא אם אחיך מתקין בפאר הרכב :) בסופו של דבר אתה רוצה לקבל אחריות ל-3 שנים והמערכת מתממשקת למערכת המובנית ברכב (למסך) ככה שזו לא אחת מהמערכות שעולות כמה מאות שקלים.

אני מתלבט אם אני רוצה חיישנים קדמיים לא מקוריים (התקנה מקומית), כך שבעצם יקדחו לי בטמבון הקדמי לטובת ההתקנה (מבאס).

מה דעתך? מה אחיך אומר על זה?

הזמנתי בלבן פנינה.

• תוכן חדש...