Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3886 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חלקכם זוכרים את השירשור שלי לאחר שטיפת רכב ב50 שקלים שהותירה אחריה המון סווירלים,לאחר שיטוט בפייסבוק מצאתי להפתעתי סדנת דייטליג ממש 5 דקות נסיעה ממעלות שנמצאת ליד מעונה.

לסדנה קוראים solomons seal auto detailing.

קבעתי פגישה ,ניתנה לי אופציה של כמה חומרים לעבוד,מנזרה,מגווירס,ננולקס כאשר הטיפול כלל:

שטיפה של הרכב,פלסטלינה,ניקיון פנימי,פוליש דו-שלבי ואוטם צבע,וצ'ופר באותו המחיר גם שטיפת מנוע שלא עבר ניקוי עוד מאז סופת חול.

זה הרכב לפני הטיפול כפי שניתן לראות את הסווירלים:

2rptf6b.jpg

smpw14.jpg

וזה אחרי הטיפול:

314wd34.jpg2zi36s6.jpg

הרכב נמסר ביום חמישי בשעה 6 בערב והיה מוכן ב 3 בצהריים יום שישי,כשבאתי לקחת אותו החיוך פשוט עלה על הפנים,אין זכר לסוירלים הללו,הרכב ניראה טוב יותר מאשר ביום המסירה אז היו מעט סווירלים וטיפות מים שלא ניגבו טוב,הרכב עבר את הטיפול עם החומרים של מנזרנה,בפנים מגווירס כן גם אני משתמש באותו החומר ומאוד מרוצה ממנו,צירפתי גם תמונה מבפנים,אין הרבה הבדל לפני הטיפול שכן אני הקפדתי לשמור על הניקיון וליישם חומר לפלסטיק:

312i5vb.jpg2hcoymo.jpg

אז אם משהו שגר באזור רוצה לבצע טיפול,בהחלט כדאי לבדוק את המקום,אז זהו,הבעיה שלי (סווירלים) תוקנה,נקיון של 50 שקל עלה לי ביוקר אחרי זה,אז חברים,עדיף רכב מלוכלך מאשר ניקוי עם מטאטא.

נ.ב אביעד שם לי מיוזמתו נוזל לניקוי שמשות הצהוב של SONAX במקום המים שהיו שם,נחמד מאוד.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

כמה עלה התענוג?

וקצת אופטופיק, המערכת LCD שיש לך היא שמגיעה מהיבואן או שרכשת בנפרד? אם בנפרד, אשמח לקבל דגם. כנ"ל לגבי שטיחים! נמאס לי מהמקוריים, לנקות אותם סיוט כי לוקח זמן לבד להתייבש...

עריכה אחרונה על ידי 666pluto
פורסם (נערך)

התענוג עלה 700 שקל.

אביעד הזמין אותי לראות את התהליך אבל לא הייתי נייד.

המערכת היא של חברת jvc,הגיע ככה מהיבואן.

שטיחים שקופים קניתי מחנות לאיבזרים,לא זוכר את המחיר אם אבל הם זולים ומאוד קל לנקות אותם,את המקורים אני שומר בבית.

עריכה אחרונה על ידי yulianx

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
התענוג עלה 700 שקל.

אביעד הזמין אותי לראות את התהליך אבל לא הייתי נייד.

במחיר כזה לצד עבודה איכותית כבר השבוע הייתי מעביר את הספייס שלי אותו הטיפול, רק חבל שכל כך רחוק ממני המקום 166 ק"מ לכל כיוון :/.

בדיוק לפני יומיים בדקתי מחירים במרכז/שפלה, הציעו לי במחיר של 1200 ש"ח אותן הפעולות שציינת, לא כולל ניקיון פנים.

עריכה אחרונה על ידי 666pluto
פורסם

עבודה מדהימה , אני אישית מכיר את הבחור העסק הוא יחסית חדש לפני הוא היה פעיל בפורום בעיקר עד שהוא לקח את זה צעד קדימה מלבד החומרים האיכותים ב700 שקל זה מחיר מצוין בהתחשב בעובדה שהוא עובד עם מכונה של flax ורופס בכל מקרה כל הכבוד עלה ואצלח

פורסם
כמה שעות עבדו על הרכב שלך???

בחמישי הוא עבד על הרכב שלי כ 4 שעות בערך עד שעה 11+ בלילה עם שליחת תמונות בוואטסאפ,ושישי אני לא יודע בדיוק כמה שעות,אם אני זוכר נכון הוא אמר מדובר על עבודה של 8 שעות,אבל אל תתפוס אותי במספר מדויק.

• תוכן חדש...