Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאזות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אני יוע שאייל נתן הסבר מפורט של בחור מחו"ל קראתי אותו כבר אבל יש כמה דברים שבילבלו אותי(גם שזה באנגלית) אז אם מישהו יוכל להסביר את תהליך כיוון הפאזאת פעם אחת בצורה פשוטה ומעשית לי ולשאר העילגים אז אני מאוד יודע לו.

אני התבלבלתי קצת בכך שכתוב שם באתחלה האמריקאי הזה אומר באתחלה לחבר רק תמידים לשנות פאזות רק באחד בהם ולראות מה יותר טוב ככה גם לטויטר ואז לחבר את כל החלקים ושוב לשנות פאזות

ואז לחבר את הזוג השני של הרמקולים ושוב לשנו את הפאות אז לא בידיוק הבנתי מה קודם איך ואם אני משנה פעם ראשונה וזה טוב למה לשנות שוב?

אז שוב אם מישהו יוכל להסבי זאת בצורה מפורטת ומובנת מהאתחילה ועד הסוף אני יודה לו מאוד(מודה מודה מודה:-) )

פורסם

חבל שלא באת לאוטופרט בזמן שהם הסבירו...

בכל מקרה, אתה מחבר את האלמנט (נגיד מיד) ובודק, הופך פאזה ובודק וכמובן עושה את מה שנשמע טוב יותר. מנתק את האלמנט הזה ומחבר אלמנט אחד, (נגיד טוויטר) ושוב בודק מה נשמע יותר טוב, סיימת את הצד הזה? בודק.

עובר לצד שני באותו התהליך בדיוק וכמו כן לסאב

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם
חבל שלא באת לאוטופרט בזמן שהם הסבירו...

בכל מקרה, אתה מחבר את האלמנט (נגיד מיד) ובודק, הופך פאזה ובודק וכמובן עושה את מה שנשמע טוב יותר. מנתק את האלמנט הזה ומחבר אלמנט אחד, (נגיד טוויטר) ושוב בודק מה נשמע יותר טוב, סיימת את הצד הזה? בודק.

עובר לצד שני באותו התהליך בדיוק וכמו כן לסאב

שיבי, מה שאתה טוען אינו מדויק.

מחברים קודם את כל האלמנטים של הקומפוננטים לקרוס. כמובן, בפאזות חשמליות נכונות,

ורק אח"כ משחקים עם מיקומים ,כיוונים, תיקון תזמון, וכו'

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם
מה כל פעם אלמנט אחד?

לא צריך לכוון זוג אלמנטים כלפי זוג שני(באותו סט מידים כלפי טויטר)?

מה שאמרת נכון מאוד, אבל בנוסף לכיוון זוג אלמנטים לזוג אחר - תוכל אפילו להיות יותר מדוייק ולנסות להפוך פאזות של כל אלמנט בנפרד ולהגיע לרמה הכי גבוהה של כיווני צליל.

• תוכן חדש...