Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

ברשותי I30CW שנת 2009 שבשבועיים האחרונים החל להכבות כשאני עוברת לנסיעה בהילוך ראשון באזור עירוני (בעת פניות, עצירה ברמזור) לאחר זמן נסיעה ממושך על כביש ראשי.

התופעה מופיעה רק לאחר נסיעה ממושכת (40-50 דק) ולאחר שהאוטו "נח", הוא חוזר לעבוד כשורה.

כשאני מנסה להניע אותו ישירות לאחר העצירה, ברוב הניסיונות אני לא מצליחה להניע אותו ורק לאחר מספר ניסיונות שכוללים משחק עם האמובלייזר, העברת הילוכים ל-P/N/D/P הנעה חוזרת ולחיצה ארוכה על הגז, אני מצליחה להניע אך שומעים שהוא מזייף, הטורים לא עולים (לא נדלקת נורת המפתח) וברגע שאני מפסיקה ללחוץ על הגז האוטו נכנס לרעידות חזקות ונכבה חזרה (קורה מיידית בהילוך N ולאחר מספר שניות ארוכות בהילוך P).

הייתי פעמיים במוסך, ובדקו את הדברים הבאים (כמובן שהגעתי כשהרכב נוסע באופן כשורה):

1. חיבור מחשב פעמיים - לא נמצא דבר

2. פלאגים תקינים

3. מצבר תקין

4. הוחלף חיישן במנוע בטענה שהוא גורם לזיוף המנוע (לא ידוע איזה חיישן הוחלף) - לא סייע בפתרון הבעיה

5. נבדקו 2 זוגות המפתחות ונמצאו תקינים

אשמח לקבל סיוע או כיוון בנושא לפני שהרכב ישבות סופי :-(

עריכה אחרונה על ידי קרן1234
פורסם

במקרה דומה שהיה אצלי עם רכב זהה (CW מודל 2009), הפתרון נמצא בסופו של דבר בהחלפת חיישן (נדמה לי חיישן קראנק).

הסימפטום שהביא לזיהוי הבעיה היה כאשר גיליתי שלפעמים המנוע מונע אך מד הטורים מצביע על 0.

פורסם

כדי לבדוק את מקור הבעיה צריך לתפוס אותה על חם כך שללכת למוסך שהכל תקין לא ייתן הרבה וסתם יוחלפו חלקים וחבל. תשאלי טת המוסך איזה חיישן הוחלף בדיוק. צוין למעלה שתיתכן בעיה בחיישן גל הארכובה אז תשאלי איזה חיישן הוחלף ואם הבעיה לא ניפתרה את לא צריכה לשלם וזכותך לגבות את כספך חזרה מהמוסך גם אם זה כרוך בלהחזיר את החיישן הישן למקומו.

פורסם

כמו שכתבתי, הטורים שלא עולים למרות ששומעים את המנוע מתחזק זה בדיוק מה שהביא לדיאגנוזה של חיישן גל הארכובה- קראנק (למיטב זכרוני) שפתרה אצלי את הבעיה. התופעות שתיארת זהות לחלוטין לבעיות שהיו אצלי.

במחשב מנוע לא היו דיווחי תקלות כלל.

פורסם

כמה ק"מ יש לרכב?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...