Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזדה 6 דשבורד דביק,כסא רופף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לי יש מזדה 6 שנת 2008 ואני עם הבעיה הזו כבר שנה וחשבתי לתומי כמו כולם שאני אשם עד שהייתי היום במוסך לברור הבעיה והסביר לי מישהו כי זו תקלה של מזדה ועליהם לשאת בנזק.קיימת עוד בעיה גורפת בכסא הנהג שהוא רופף,אשמח אם אקבל עזרה והנחיות מכם בעלי הנסיון שעברו את זה.הרכב טופל במוסך מרכזי עד לפני שנה וקצת.

האם מישהו יודע לגבי כריות האויר אם צריך ללכת לבדוק? היה ריקול לפני 3 חוד בערך לרכבים עד 2008

תודה

פורסם

לגבי הדבק,אני גם התלוננתי על כך בטיפול התקופתי,החליפו את החלק לחדש בלי שום בעיה ולא גבו על כך כסף.

פורסם

יש עוד 2 בעיות גורפות כסא נהג רופף ואזעקה תקולה (בעיית יצרן) האם ידוע לך משהו בקשר לכך??

אז אתה מציע שאכנס למוסך היבואן או במוסך שטיפלתי עד לפני שנה וחצי ?

תודה

פורסם
יש עוד 2 בעיות גורפות כסא נהג רופף ואזעקה תקולה (בעיית יצרן) האם ידוע לך משהו בקשר לכך??

אז אתה מציע שאכנס למוסך היבואן או במוסך שטיפלתי עד לפני שנה וחצי ?

תודה

לאיזה בעיה עם האזעקה אתה מתכוון?

אתה צריך להיכנס למוסך יבואן, עדיף לראשי בניר צבי ולבקש החלפה במסגרת goodwill מהיצרן. כמו שקראת בפוסטים אחרים לפעמים זה עובד. לרכב בן 6+ שלא טופל במוסך יבואן זה כנראה יהיה יותר קשה.

• תוכן חדש...