Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות ג'יפון להורים שלי.

צריכת דלק- לא הכי חשוב בעולם (הם עושים בערך 4500 ק"מ בשנה), אבל גם לא צריכת דלק של מנוע V8 של קורבט.

מבחינת גודל אני מעוניין משהו בסגנון של קפצ'ור או ג'וק, אבל למיטב ידיעתי כל הרכבים בקטגוריה הזו די מחורבנים. מי לדעתכם הרכב הכי טוב בקטגוריה? פיאט 500X?

אפשר גם לחרוג לכיוון של מותגי יוקרה, כמו אודי Q3 או במוו X1 החדש (מישהו יודע מתי יגיע לארץ?), לא מעוניין ברכב גדול יותר כמו CX5, ספורטאז', Q5, NX, X3 ודומיהם.

עוד דרישות-

אוטומט בלבד, עדיפות לרכב עם מערכות בטיחות אקטיביות (היום יש להם מאזדה 2 החדשה שתשמש כרכב שני שלהם, והם ממש אהבו את כל הבקרות האקטיביות שיש בגרסה המאובזרת).

תקציב עד 250K.

תודה רבה ומועדים לשמחה

פורסם

הQ3 מצויינת אבל לאחר שראיתי וישבתי בX1 החדשה (וקראתי ביקורות) אם הם לא ממהרים, הייתי מחכה קצת.

רק קח בחשבון שהיא צפופה מאחור.

בכל אופן, תיכף יגיעו הנשמות הטובות להסביר לך למה בעצם ההורים שלך לא צריכים להוציא 250k על רכב שיסע כ370 ק״מ בחודש, ושבכלל עדיף להם לקחת מוניות... ;)

פורסם (נערך)

אמנם לא מונית, אבל בכל זאת - יש עוד קבוצת רכבים לא מבוטלת בין ג'וק לאודי Q3.

טויוטה ראב, הונדה crv, מאזדה cx5, פולקסוואגן טיגואן ( דגם חדש מהווה שיפור ). גם משאיר עודף של 70 אלף ש"ח מהמחיר של מותגי יוקרה, גם הביטוחים פחות מכאיבים לכיס, גם ירידת ערך יותר מתונה. גם הסחירות העתידית של טויוטה ראב / הונדה crv / מאזדה cx5 צפוייה להיות עדיפה.

בין ג'יפונים קטנים יש את אופל מוקה, שהוא מוצלח יותר מאשר ג'וק/ קפצ'ור וכו.

צריך להתמקד בסוג וסגנון הרכב, הפערים גדולים מאוד. או שקונים רכב מוגבה ונוח לישיבה/כניסה / יציאה, או רכב מותג לפינוק.

אני ראיתי שאינך מתעניין בג'יפונים גדולים, אבל טויוטה לא כזאת גדולה גם חיצונית. תחשוב על זה מחדש.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מסכים שטיגואן החדשה (שגם אותה יצא לי לראות) גם רעיון לא רע ותשאיר להורים שלך לא מעט עודף (לעומת X1 או Q3).

פורסם

מיני קאנטרימן היא הבחירה שלי במקרה הזה.

למרות שרנו קאפצ'ור תספיק בהחלט.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

אני הייתי הולך דווקא על הונדה C-RV, הקנטרימן לדעתי יקר בלי טעם.

אם אתה מחפש משהו עם מערכות בטיחות אקטיביות, בדוק את האאוטלנדר דיזל - יש בו את כל מערכות הבטיחות האקטיביות והוא עולה 230K.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הבעיה שהאאוטלנדר לא שווה 230 אלף, ולא משנה באיזו תצורה. מחזק גם על הטיגואן. נותן תחושה של רכב בקטגוריה מעליו.

אם מוכנים למתוח מעט את התקציב וולבו xc60 תהיה הבחירה המושלמת.

פורסם

קאנטרימן אכן אחלה רכב.

קנינו כזה בגירסא הכמעט גבוהה ביותר (Cooper S All4 - עם חבילת ספורט , מזג אוויר קר , סאנרוף ועוד כמה צעצועים) לאשתי לחורף המקומי (ג׳רזי).

That said - אם התקציב לא מגיע לקופר S - (אפשר אפילו הנעה קדמית - לא חייב הדגם 4*4 בארץ) - לא הייתי הולך על זה עם מנוע חלש יותר.

אגב - אני לא מבין למה ג׳יפון בכלל , כי בטיחותי יותר או חסכוני יותר בדלק זה לא יהיה. זה לגמרי סתם כדי שהאוטו יהיה קצת יותר גבוהה (והרבה פחות בטיחותי. שוב - במקרה שלי קנינו כי אנחנו רוצים עוד רכב 4*4 וקצת גבוהה לחורף)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אני מאוד מרוצה מהסובארו xv premium , הוא לא גדול ומגודל ויש לו כבונוס 4*4, אבל לגבי מערכות בטיחות אקטיביות - זה אין.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

היי בן,

אשמח להמליץ לך על סובארו XV, רכב עם יכולת בטיחותית בכביש, מצוין לנסיעות יומיות וגם לטיולים משפחתיים בשטח במידה וההורים יהיו מעוניינים. כמו כן, רכב ה4X4 הנמכר ביותר בישראל על פי איגוד יבואני הרכב לתקופה בין ה1.1.15-31.5.15

אני ממליץ לך לקרוא כמה פרטים עליו:

http://www.calcalist.co.il/local/art...638019,00.html

http://www.mako.co.il/cars-road-tests/Article-f56943933f2c741006.htm

מוזמנים כמובן להגיע לנסיעת מבחן.

יום נעים.

שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות ג'יפון להורים שלי.

צריכת דלק- לא הכי חשוב בעולם (הם עושים בערך 4500 ק"מ בשנה), אבל גם לא צריכת דלק של מנוע V8 של קורבט.

מבחינת גודל אני מעוניין משהו בסגנון של קפצ'ור או ג'וק, אבל למיטב ידיעתי כל הרכבים בקטגוריה הזו די מחורבנים. מי לדעתכם הרכב הכי טוב בקטגוריה? פיאט 500X?

אפשר גם לחרוג לכיוון של מותגי יוקרה, כמו אודי Q3 או במוו X1 החדש (מישהו יודע מתי יגיע לארץ?), לא מעוניין ברכב גדול יותר כמו CX5, ספורטאז', Q5, NX, X3 ודומיהם.

עוד דרישות-

אוטומט בלבד, עדיפות לרכב עם מערכות בטיחות אקטיביות (היום יש להם מאזדה 2 החדשה שתשמש כרכב שני שלהם, והם ממש אהבו את כל הבקרות האקטיביות שיש בגרסה המאובזרת).

תקציב עד 250K.

תודה רבה ומועדים לשמחה

• תוכן חדש...