Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח לכולם

ברשותי יונדאי אקסנט 96' אשר הייתה מושבתת 3 שנים. אני מעוניין להשמיש עכשיו את הרכב - מה נדרש מבחינת טיפולים\אחזקה? (שמנים\פלאגים וכו')

בנוסף כאשר הנעתי את הרכב יצא עשן לבן מהאגזוז. האם זה בגלל שהוא עמד זמן רב או קיימת איזושהי תקלה?

אשמח לעזרה ותודה מראש :-)

פורסם

לדעתי הייתה צריך להמתין אפילו עם ההנעה שלו.

דבר ראשון שמנים ופילטרים זה ברור, אין מה לחשוב פעמיים בכלל

מים גם להחליף כמובן ולבדוק את המצב של כל הצנרות וכו' שלא התייבשו ונסדקו, ובמידת הצורך להחליף..

צמיגים אני מניח שגם תיהיה חייב להחליף , עם הם עמדו על הקרקע שלוש שנים הם סביר להניח הרוסים כבר.

יכול להיות שרפידות ודיסקי בלם תצטרך להחליף גם כן.

אלו הדברים הראשונים שאתה צריך לעשות, תמתין לתגובות נוספות בנושא.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם
חג שמח לכולם

ברשותי יונדאי אקסנט 96' אשר הייתה מושבתת 3 שנים. אני מעוניין להשמיש עכשיו את הרכב - מה נדרש מבחינת טיפולים\אחזקה? (שמנים\פלאגים וכו')

בנוסף כאשר הנעתי את הרכב יצא עשן לבן מהאגזוז. האם זה בגלל שהוא עמד זמן רב או קיימת איזושהי תקלה?

אשמח לעזרה ותודה מראש :-)

יכול להיות דלק לא תקין או מזרקים לא תקינים בגלל שעמדו עם בנזין הרבה זמן

תחליך דלק ואם ממשיך לבדוק קומפרסיה ליקג ומצב מזרקים

בכל מקרה תן למנוע לעבוד איזה חצי שעה בסרק ועוד חצי שעה בסלד של 2500 אולי העשן יעלם

פורסם

לא חושב שכלכלי להשמיש את הרכב ,עדיף למכור לברזל/לשמור אותו לתרומת איברים ולקנות כזה נוסע על הכביש.

אם אתה מתעקש :צריך להחליף שמנים מכל הסוגים: מנוע,בלמים,הגה כח וגיר ,רצועות שהתייבשו,3 טסטים שנתיים,לבדוק בלמים,צמיגים.

זה יעלה פשוט כמו פעמיים לקנות רכב כזה נוסע.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...