Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי גטס 2005 שמשרתת אותי נאמנה בנסיעות עירוניות לעבודה, ופעם בשבוע שבועיים נסיעות בין עירוניות.

הייתי שמח להחליף את הגטס ברכב קצת יותר חזק - סביבות מנוע 1.6

חייב שיהיה אוטומט, אמין (לא בא לי להתעסק כל שני וחמישי בבעיות כואבות לראש ולכיס)

ושהטיפולים שאצטרך לבצע יהיו סבירים במחיר

מבדיקתי בפורום ראיתי לא מעט המלצות על אקסנט, שהיא אכן פייבוריטית מבחינת היכרות עם הצד המאוד אמין של יונדאי.

בדקתי גם על מאזדה 3, אבל לא נתקלתי ביותר מידי מידע לגבי האמינות שלה ביחס לשנתונים 2006-2008

כמו כן אשמח להמלצות מכם על רכבים נוספים

פורסם

רכב יפני זול יחסית לקניה ואמין - מיצובישי לנסר קלאסיק ( צורה קודמת ).

לדעתי, יותר טוב מאשר יונדאי אקסנט ( יותר נוח ופחות קופצני ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה על ההיענות המהירה,

אשמח לשמוע חוות דעת על המאזדה 3

מה שימנע ממני לבחור במיצובישי המדוברת זה רמת הסחירות לעומת המיצובישי האחרות או לעומת מאזדה

פורסם

מה שימנע ממך למצוא מזדה 3, טויוטה קורולה, הונדה סיוויק, מיצובישי צורה חדשה במצב שמור, זה התקציב שהגדרת.

מן הסתם, רכב פחות סחיר ייכנס לתקציב.

רכב לא סחיר כמו לנסר קלאסיק במקרה שלך זה יתרון - תוכל למצוא רכב עם נתונים טובים יותר.

אני באמת לא מבין את מי ששם בראש סדר עדיפויות סחירות כאשר מדובר ברכב שעולה עד 25 אלף.

קונים בזול ומוכרים בזול.

אולי תצליח למצוא ניסן טיידה במחיר הזה, אבל גם הוא לא סחיר ( ולכן לא יקר ).

אני גם מטיל ספק בסחירותה העתידית של מזדה 3 שתקנה במחיר הזה.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ואני אוסיף ואגזים - לך על רכב שאינו סחיר בכלל, כמו הרנו מגאן, שלמרות שאינו סחיר, הוא מעולה מכל הבחינות. ב 20,000 אתה יכול לקנות מגאן 2009 מלוקקת. סע בלאנסר וסע במגאן, ואז תחליט.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם (נערך)

עם כל הכבוד לרנו, ויש לי הרבה כבוד ( במשפחה שלי היו 3 מגאן, קליאו, סניק, קנגו בשנתונים שונים ), התיקונים לא זולים, והרכב מזדקן פחות טוב מאשר מיצובישי לנסר.

כמובן, מגאן זה רכב מרווח, נוח, בטיחותי, אפשר להגיד מפנק - לכן " תיסע על שניהם ואז תחליט" יהיה לטובת הרנו.

אבל השואל יורד מגטס, רכב בסיסי ואמין, ומבקש ראש שקט מבחינת האמינות ותחזוקה זולה - את זה אפשר לצפות יותר מרכב יפני מאותו השנתון ( כמובן, בתנאי שמדובר ברכב שמור ומטופל היטב + קילומטראז' סביר ).

נכון שאפשר לחשב מחיר נמוך של מגאן פלוס תיקונים ( חשמל, אפילו במקרה גרוע שיפוץ גיר), ועדיין לצאת עם עסקה משתלמת למדי, אבל לא כל אחד רוצה להתעסק בזה.

אילו היו מבקשים רכב זול לרכישה, בטיחותי, מפנק ונוח, לאדם עם בעיות גב, הרכב הראשון שהייתי רושם זה מגאן. אחרי זה 307, c4.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

פורסם

הייתה לי רנו בעבר (קליאו)

רכב מהנה, נוח מאוד, אבל חוסר היכולת של הרכב להחזיק מעמד עד הטיפול הבא שחקה את הסבלנות שלי (ואת הכיס..)

בגלל זה אני מעדיף יפנית/קוריאנית

• תוכן חדש...