Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חלופה למגאן DCI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברלינגו מבחינת צריכת דלק בנהיגה לא הכי רגועה עושה 1:15-1:16 בכיף. אבל היא הרבה פחות נעימה לנהיגה ולנסיעה מהמגאן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הבעיה היא שברלינגו בתקציב הזה הוא רכב עבודה שעבר לא מעט במהלך חייו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם כבר חשבת על פרוזה אני ממליץ ויטארה

תחפש את הדגמים המאוחרים, היא בהחלט תעשה את העבודה

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

בתקציב שלו הוא יוכל לקנות ויטרה בת עשרים - לא ממש מתכון לחיים שקטים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בוא נגיד שגם פרוזה זאת לא דוגמא חיים שקטים [emoji6]

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

טם אתה לא מפחד מצרפתיות ואוהב רנו, יש את הסניק דור ראשון 4×4 ידני גם דיזל וגם בנזין. למיטב זכרוני עד 2003

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

קראתי על הסניק הזה והבנתי שהוא יחסית בעייתי, הוןא דוקא סיקרן אותי.

ראיתי שבאיזור ה30 יש כבר ג'יפוני מדרכות שאפשר לשקול, כגון אאוטלנדר, דעתכם?

פורסם

רשמת קודם ש 1:10 זה מבחינתך "חסכוני" לג'יפים, האווטלנדר דור ראשון אולי יצליח להגיע לצריכה הזו אבל יכולת השטח לא קיימת.

רק צדיק אחד רשם בסוף התגובה שלו את הג'ימני. הוא כנראה הג'יפ היחידי שיכנס בתקציב שלך ושישמור על עלויות אחזקה שפויות. צריך לזכור שעלות אחזקה של ג'יפ זה לא רק צריכת הדלק הגבוהה אלא גם עלות ופשטות הטיפולים ונפוצות החלפים, ובזה לג'ימני אין מתחרים.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כבר הסבירו לי שעלות חלפים ברכבי שטח היא כפולה ומכופלת לעומת פרייבט, שאפילו צירייה מגיעה למעל 1000 ש"ח.

האם למישהו יש במקרה מנוי לכונס רכבים ביד 2?

האם מישהו התנסה במכרזים?

שוקל לצאת להרפתקאה

פורסם

אני לא מבין, יש כאן סוג של מאזוכיזם? הרי תצטרך הלוואה לרכישת הרכב, ביטוח יקר יותר, טיפולים קצת יקרים יותר, צריכת דלק גבוהה יותר, צמיגים יקרים יותר, וצפי של כ 5000 ש"ח בשנה על ריקושטים מנהיגת שטח בסיסית.

למה לחפש משהו שעוד עלול לגרום לך למבוכה כלכלית? למה לשרת משהו שאמור לשרת אותך? אני פשוט לא מבין. ובנוסף לכל זה אתה מחפש למצוא רכב מכונס שנרכש as-is אני ממש לא מבין.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

אני הייתי הולך על האאוטבק שהזכרת למעלה.

רכב מאוד אמין, לא מפחד משטח ואם הוא מוסב לגז כמו שאתה אומר אז גם חסכוני.

היה כזה במשפחה, ממש אהבתי את הרכב, אמין מאוד ואפשר להגיע איתו לכל מקום בלי לפחד, גם כוח לא חסר.

פורסם

הבעיה שהוא מאוד ישן.

אני מתלבט אם לפתוח שרשור חדש, החלטתי לנסות את מזלי במכרזים, השאלה היא כמה אחוז מהמחירון זו היא הצעה הולמת שמצד אחד נרויח בה רכב בזול יחסית ומצד שני נעבור את ההצעות של הסוחרים?

הגשתי בינתים הצעה על רכב אחד שצד את עיני.

• תוכן חדש...