Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תנור אפייה בנוי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3110 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

רוצה לשבור את הגב? הדבר הזה כבד מאד. צריך לסחוב, להרים, למקם נכון בתוך הארון - משימה לא פשוטה, בודאי למי שאינו מתורגל בכך. תשאיר את הסחיבה למקצוענים.

כמובן שצריך לבדוק את תנאי הרכישה והאחריות - האם הם מחייבים התקנה על ידי טכנאי.

ד"א - לכבוד פסח הפעלתי את ניקוי הפירוליטי בתנור הבוש שלי, מה שאני עושה פעם בשנה. ההפעלה לזמן הקצר ביותר - 1:15 דקות. תוצאה מצויינת.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 82
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התקנה שלא על ידי טכנאי מורידה אחריות!

אפשר לבד,אך לא כדאי.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

זה לא מה שאמרה לי הנציגה של מילה כשהתקשרתי לשאול בדיוק בנושא הזה.

במכונת הכביסה והמקרר אכן היה צורך שיגיע טכנאי, בשביל לשמור על האחריות...

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם

ייתכן ואצלהם הנוהל שונה,אך לא נראה לי.

בדרך כלל זה תקף לכל המוצרים הלבנים.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
רוצה לשבור את הגב? הדבר הזה כבד מאד. צריך לסחוב, להרים, למקם נכון בתוך הארון - משימה לא פשוטה, בודאי למי שאינו מתורגל בכך. תשאיר את הסחיבה למקצוענים.

כמובן שצריך לבדוק את תנאי הרכישה והאחריות - האם הם מחייבים התקנה על ידי טכנאי.

ד"א - לכבוד פסח הפעלתי את ניקוי הפירוליטי בתנור הבוש שלי, מה שאני עושה פעם בשנה. ההפעלה לזמן הקצר ביותר - 1:15 דקות. תוצאה מצויינת.

תודה על הדאגה על הגב.

יש לי גם ככה להוציא את התנור הישן לפח אז להרים תנור לגובה חצי מטר ע״י שני אנשים זאת לא הבעיה.

מהאתר של מחסני חשמל

*בכפוף לתעודת האחריות של היבואן

עבור מוצרים המצריכים חיבור למים ו/או גז (כיריים גז, מדיחים, מכונות-כביסה, מקררים עם קיוסק, תנורים משולבים) יש לתאם ביקור טכנאי להתקנה, עלות הביקור כרוכה בתשלום

https://www.payngo.co.il/ovens-all/ovens/built-in-oven/aeg-be3003001m-21390.html

יש לי אפשרות להרחיב את האחריות של התנור משנה לשלוש שנים בתוספת של 99 ש״ח.

אתם חושבים שכדאי?

פורסם

נדמה לי שהחוק מחייב את הספק לפנות את התנור הישן. חוסך לך עוד סחיבה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אכן טוב שהזכרת,

המוביל שהביא את התנור החדש היה מופתע כשאמרתי לו לפנות את התנור הישן ושהוא מחוייב לכך לפי החוק אבל פינה אותו בלי ויכוח.:lol:

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ.

התנור שלנו בן 10 עשה את שלו.

מחפש תנור מובנה, לא דיגיטלי והכי חשוב כזה שלא פולט גל חום כשפותחים את הדלת.

תקציב 2k.

למכירה: AR.DRONE

גודש :roll:

• תוכן חדש...