Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי דייהטסו סיריון שנת 2008 בה התקנתי לאחרונה מערכת הכוללת

hu pionner deh-x2750

front: 4" jbl cs742

בדלתות האחוריות בוטלו הרמקולים והותקנו במגש pioneer TSA6975S

האחרונים מספקים באס סביר עד בינוני אך מכיוון שנמצאים מאחור זה לא מספיק כדי לקבל את הבאס בבמה הקדמית ולכפות על החוסר בבאס של ה4" הקדמיים בדשבורד.

אני מתלבט האם סאבוופר יפתור לי כאן את הבעיה של הבמה הקדמית או שעדיין אקבל רק צלילים בינוניים-גבוהים מקדימה ובאס יורגש רק מאחורה??

האם הגברה אקטיבית של הרמקולים הקיימים יכולה לשפר את המצב?

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה לא יכול להגביר אקטיבית את הרמקולים האלו, גם אין לך מגבר וגם אלו לא קומפוננטים.

בכל אופן באסים לא תקבל מהמערכת שלך בתוצרת הנוכחית, רק אם תוסיף מגבר וסאב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני גם עם אותה בעיה. הסיריון פשוט מתוכננת גרוע מבחינת אודיו. חוץ מדאבל-דין וזוג 6.5 קוקסיאלים בדלתות האחוריות לא עשיתי דבר כי אני לא יודע מה כדאי. ברור שאתה יכול להגביר את הזוג 6X9 וזה יישמע יותר טוב (גם בבאסים, מניסיון ברכב אחר). אם זה רלוונטי לך אתה יכול ללכת לעשות בניית "פודים" בדלתות הקידמיות (יש הרבה מקום וגם ראיתי כבר אחד במציאות בסיריון), ככה אתה שם 6.5 קומפוננט מקדימה, 6על9 נשאר על המגש מאחורה, מגבר, וזה האידיאלי לדעתי. אני קצת נגד שינוי צורה הזה כרגע, מנסה למצוא דרכים יותר אסטתיות ויצירתיות. עוקב. בהצלחה

פורסם
DSC_3259.jpgככה זה נראה (בmyvi שזה רכב זהה כמעט לגמרי). מפתה. רציתי לשאול אותך אם השילוב ה6X9 וה4" בכלל לא נתנו לך מענה טוב בבאסים וטרבל או שפשוט אתה מחפש משהו רציני יותר?
פורסם

ישנם שתי דרכים להביא את הבאס לקידמת הרכב

1.להביא את הבאס פיזית ע"י התקנה של מידבאס\וופר שיורד נמוך בדיפונים בדלתות מקדימה.

2.להביא את הבאס בצורה של מניפולציית כיוונים דאז תצתרך יחידת ראש עם טיים קורקשן.

פורסם (נערך)

אודיו קינג אני מניח שאת האופציה של הטיים קורקשן אין לי בHU ?

וכמה לדעתך תעלה בניה/התקנה כזו כמו שצורף בתמונה?

ybenari-

השילוב נתן בוסט נחמד מאד לסאונד, הטרבל מאד מרשים ויש שירים שאני מקבל צמרמורת! אבל אני חולה באס מובהק וזה פשוט חסר לי מדי.

יש לנו קיה פורטה 2010 עם מערכת מקורית לגמרי והבאס שם הרבה יותר "מפציץ" ועוטף וזה מבאס.

האם בזכות זה שהאוטו קטן סאבוופר עשוי למלא את כל חלל הרכב בבאס ובעצם לא מאד יורגש שהוא לא מגיע כלל מקדימה?

אגב אחת הסיבות שמראש לא הלכתי על בניה של 6.5 בדלתות היא מכיוון שהאיטום שלהן שואף ל0.

עריכה אחרונה על ידי Monopoly
פורסם
אפשר להגביר אקטיבית כל רמקול.. (באמצעות מגבר.) במיוחד ה6x9 שאצלי שהם 90w rms.

אשמח לעוד תגובות

הגברה אקטיבית משמעותה הגברה עם קרוסים אקטיבים,לך בכלל אין קרוסים,לכן לא תוכל להגביר אותם אקטיבית.

גם אין לך HU שתומך בהגברה אקטיבית וגם לא TC.

המלצה שלי,קנה מגבר 5-4 ערוצים דיגיטלי קטן,דחוף עליו את הרמקולים הקיימים ושים סאב.

כשתרצה לשדרג תקנה סט קומפוננט ראוי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

כנראה שזה מה שאעשה.

אם אני מחפש באס נמוך יש טעם לקנות 10" או עדיף כבר 12"?

התא מטען פצפון ברכב ואני לא רוצה סאב גדול מדי.

אשמח לחוות דעת על מגבר Crunch 1500.4 ועל סאב Kicker COMP C12 או על אלטרנטיבות סביב המחירים האלו [1000]

פורסם

מאמין שתוכל למצוא סאב 12 בתיבה אטומה קטנה שינגן יפה מאוד,לדוגמה הרץ ES300,תוכל למצוא אחד יד שניה בסביבות ה500 ש"ח.

לגבי המגבר שציינת,זה לא מגבר ברמה טובה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

קודם כל לבודד את סביבת ההתקנה של ה4 אינטשים - לנסות להפוך את האזור בו הם מותקנים כמה שיותר לתצורה של פוד זה יאפשר לתדרים שה4 אינטש כן מסוגלים לרדת בהם נמוך לבוא יותר לידי ביטוי.

לאחר מכן הייתי שוקל הוספת סאב וופר 8 אינטש או אפילו 6.5 אינטש במקום כלשהוא בחזית הרכב - מתחת לאחד המושבים או באזור תא הכפפות.

MICROSUB 106 של JL אודיו למשל היתה אופציה חזקה מאוד שהייתי בודק לגביה.

או אפשרות נוספת היא הפתרון שיוסי אלפיין (ARC AUDIO) בנה לסוזוקי ג'ימני וזה סאב וופר ARC 8 בתוך תיבה פצפונת ששודכה ישירות לתחתית מושב הנוסע.

סאב 8 אינטש יכול להגיע בדרך כלל בצורה מכובדת לתדרים באזור ה120-200 הרץ, לחסום את ה4 אינטש איפהשהוא בין 250-400 הרץ עם מתלול יחסית מתון במידה ועולים באמת לכוון ה400 הרץ ואתה צריך לקבל תוצאה טובה מאוד.

התדרים באזור עד 400 הרץ הם לא כווניים בעליל ומושפעים בעיקר מתזמון ובנוסף לכך גם ככה בשביל לקבל היענות מידבאס ומיד נכונים, נפילה ברור מאזור 160 הרץ עד 300 היא דבר נכון לעשות וזה בדיוק האזור בו יווצר לך בור קטן בתצורה הזו מבלי שתצטרך אפילו לייצר אותו בעזרת אקולייזר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הרעיון של סאב קטן מקדימה הוא אכן מעניין אך תקן אותי אם אני טועה, מדובר פה על הוצאה כוללת של מעל אלף שח (התקנה יקרה+ציוד)

לגבי בידוד של ה4".. אני לא חושב שיש מה לבודד, הבאס שלהם די גרוע ואני אפילו משקיט אותם קצת בכוונה (פיידר לכיוון האחוריים)

פורסם

הבאס שלהם גרוע כי הם מנגנים נמוך מידי ללא כל ריסון.

בידוד ירסן אותם ע"י מתן נפח מתאים יותר וחיתוך במינימום אפשרי של 150 הרץ בסלופ מאוד תלול עלול לגרום לך לשנות את דעתך לגביהם מקצה לקצה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אין לי הערכת מחיר וגם לא ציינת תקציב בהודעת הפתיחה.

אבל מגבר ארבעה ערוצים שיגביר לך את הקידמיים פלוס סאב וופר תוך כדי שימוש בקרוס אובר המובנה של המגבר זה אחד הדברים הראשונים שתזדקק להם.

השני הינו סאב וופר מתאים למשל הJL שאמרתי לך עליו

http://www.amazon.com/JL-Audio-CP106LG-W3v3-Slot-Ported-Enclosure/dp/B0082DJ54E/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1442403930&sr=8-1&keywords=jl+microsub+106

210 דולר לפני משלוח ומיסים

עבודת בידוד - שתיצור נפח כלשהוא לרמקול יכולה להיות משהו מאוד פשוט שגם יעלה כמה עשרות שקלים וידיים טובות.

התקנה זה לפחות עוד כמה מאות שקלים.

סאב של ARC 8 + תיבה קסטום + התקנה יעלה לך לפחות כמו להביא לארץ את הJL עם תיבה מוכנה מראש.

תבדוק את המידות של הJL - אם נכנס לך מאחורי אזור התא כפפות או מושב נוסע - אופציה עדיפה נכון לעכשיו.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...