Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני אשמח לשמוע אם יש כאן אנשים שגרים במודיעין ועובדים בהרצליה.

איך אתם מגיעים?

ברכבת - נוח יחסית מהלך הנסיעה, אבל ברכבת צריך שאטל. וזמני הנסיעה לא מסונכרנים ויוצא שלהגיע לאזוה"ת ממודיעין כל צד זה שעה 50 כמעט.

ברכב ניסיתי להגיע דרך כביש 1, כשיוצאים ממודיעין ברבע ל 7. התוצאה היא כ 50-55 דקות להגיע להרצליה, בעיקר בגלל הפקק להכנס לת"א, ובחזור 70-75 דקות בגלל התנועה באיילון. ניסיתי גם לחזור דרך כביש שש, ממש לא שיפר בגלל פקק נוראי על כביש 5.

יש עוד אפשרויות? רוצה להגיע להרצליה בסביבות 8-9 ולצאת בסביבות 17:30-18:00...

בהתחלה שקלתי אופניים חשמליים כדי להגיע לרכבת מהבית והרכבת לעבודה, אבל זה דיי טירטור.

אני כבר שוקל רשיון לדו"ג...

פורסם

אין עוד דרך, וזה שיאריכו את איילון או יחברו את 531 לשפיים לא יפתור את בעיית הגודש והפקקים.

נשארת עם אופציית התחבורה הציבורית שלדעתי היא לא רעה בכלל בהתחשב במרחק הגיאוגרפי שלך מהעבודה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אולי גם לעבור דירה לאזור אם זה אפשרי יכול להיות פתרון.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

יש את המסלול של 443 - 6 - 5 - כפר הירוק ימינה, אבל זה גם נשמע סיוט.

הרצליה זה מקום זוועה גם מבחינת עלויות דיור, וגם מבחינה תחבורתית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שילוב של קטנוע 50 סמ"ק ורכבת?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

להתחיל את העבודה יותר מוקדם, לפני הפקקים? פתרון טוב אם אין בעיה של שעות קבלת קהל או הובלת ילדים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אין עוד דרך, וזה שיאריכו את איילון או יחברו את 531 לשפיים לא יפתור את בעיית הגודש והפקקים.

נשארת עם אופציית התחבורה הציבורית שלדעתי היא לא רעה בכלל בהתחשב במרחק הגיאוגרפי שלך מהעבודה.

כן, 1:45 לצד זה נחשב סביר עבור 40ק"מ? כנראה היו לי סטנדרטים גבוהים מדי בעניין.

אולי גם לעבור דירה לאזור אם זה אפשרי יכול להיות פתרון.

לא אפשרות

שילוב של קטנוע 50 סמ"ק ורכבת?

להעמיד את הקטנוע איפה?

הרי למודיעין ברכבת אני כבר נוסע עם האוטו, אז להעמיד אותו בהרצליה? לא יגנבו תוך יומיים בערך?

ואם כבר קניתי קטנוע, לא מגוחך רק כדי להעמיד אותו ברכבת? אני כבר עושה רשיון, אני יכול לעשות ל 250 (אם זה נחוץ בכלל?) ולנסוע איתו כל הדרך ממודיעין. ככה באמת יקח לי 30 דקות להגיע.

אבל אני קצת חושש מהאפשרות הזו, לא שהיו לי בעיות קוארדינציה בתור ילד, ממש לא, אבל פשוט הסטיגמה של "מסוכן".

היה והלכתי על 250 (או 125 בהנחה וזה מספיק), יש משהו יציב יחסית? צמיגים רחבים נגיד?

ומה לגבי אופנוע, נכנס ב 250סמק או שזה מגוחך (אין על ידני8))?

מה הסטנדרטים ברכישת דו"ג, מבחינת רכישה- חדש? יד שניה עד שנתון...? ואיזה ביטוחים בדר"כ עושים?

להתחיל את העבודה יותר מוקדם, לפני הפקקים? פתרון טוב אם אין בעיה של שעות קבלת קהל או הובלת ילדים.

אפשרי, אבל זה הייטק..בסוף תמיד עמוס ונגררים לעבודה עד מאוחר יחסית עם יתר הצוות.

אז אני אצא לפני הפקקים - כלומר אצא ב 6וחצי (אחכ זה כבר מאוחר מדי), אגיע ב 7ורבע, ואז אני שם בערך 3 שעות לפני כל העולם. וזה מוזר לצאת משם ב 4..

יש את המסלול של 443 - 6 - 5 - כפר הירוק ימינה, אבל זה גם נשמע סיוט.

הרצליה זה מקום זוועה גם מבחינת עלויות דיור, וגם מבחינה תחבורתית.

סיוט, כן. עשיתי אותו יום חמישי כדי לבדוק את כביש 6.

באמת הנסיעה עליו כמה דקות. אחלה. אבל להגיע אליו יותר מחצי שעה..יוצא אותם זמנים כמו על איילון דרום, רק שפה שילמתי בין 12-20שקל (מנוי או לא)

פורסם

באמת שאין פתרון קסם אחר. או שיוצאים מאוד מוקדם או שמאחרים וסופגים את כל העלויות מסביב + זמני נסיעה וכו'.

אנחנו בישראל ;) אין כאן עוד 20 כבישים אחרים שניתן להמליץ, הם כולם מובילים למקום אחד.

מפעילים WAZE ב 6 וחצי בבוקר כשאתה יוצא או 6 בבוקר ביום ראשון ובחזור מתפללים ;).

• תוכן חדש...