Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני ואישתי הגענו להחלטה לרכוש ג'יפון (היא החליטה ומסתבר שאני הסכמתי)

ההתלבטות היא בין קשקאי לאאוטלנדר או אולי אפילו סובארו פורסטר.

רצוי משנת 2010 ואילך. טווח מחיר בין 80-90K

אשמח לשמוע חוות דעת ממי שהיו/יש בבעלותו את אחד מהרכבים האלה לגבי אמינות, צריכת דלק ונוחות.

תודה!

אלמוג

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מניסיון אישי, ממליץ לוותר על הקשקאי.

אחלה אוטו - נוח, גדול, חזק, מרווח, מפנק.

הרבה הרבה יותר מדי בעיות קטנות ומציקות בשביל רכב חדש יחסית.

חלק מהקנייה של רכב חדש היא גם קנייה של שקט נפשי. השירות של ניסאן במוסכים המורשים (וגם מניסאן עצמה) מצוין ובאים לקראת הלקוח המון, אבל עדיין, כשאדם קונה רכב בכ"כ הרבה כסף הוא לא מצפה להיות במוסך כל שני וחמישי - גם אם המוסך פותר את הבעיות ברגע.

פורסם

היה להורים קשקאי, שגם הוחלף אחר כך לקשקאי החדש (הנוכחי), שבינתיים נמכר גם הוא.

כמו שנאמר, נחלצנו בשן ועין.

בקשקאי הראשון, בנוסף לשלל קרקושים ופלסטיקה מתפרקת (שתמיד הוחלפה במהירות ללא שאלות ועיכובים), הלך גם גיר לאחר שנתיים וחצי בלבד. ואנחנו נוהגים בצורה סבירה, רגועה, והנסועה של הרכב היתה קטנה מהממוצע.

בקשקאי השני היו יותר מדי תקלות שבמוסך לא הצליחו להתגבר עליהן באופן מלא, עד שהתייאשנו ומכרנו אותו אחרי חצי שנה בלבד.

לא יודע להמליץ לך על אחרים, ויכול להיות גם שפשוט נפלנו על קשקאי נאחס (פעמיים!), אבל אני יודע שיותר לא אתקרב לניסאן.

פורסם

כחבילה הייתי לוקח את האוטלנדר . אמנם הוא עצל , מתנדנד ורועש במהירות אבל אמין וחסכוני יחסית לגודלו . הפורסטר עדיף עליו ברוב הפרמטרים (דגם ללא טורבו) אבל שתיין דלק לא קטן. אז רק אם הנסועה מאד נמוכה הייתי הולך על הסובארו .

• תוכן חדש...