Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה דעתכם על יונדאי I30 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידני בא בחשבון או לא?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הi30 (דור קודם) לדעתי אחלה רכב, אבל מתאים יותר לזוג צעיר. הייתה לי אחת כזאת חלופית ולדעתי היא לא מתבלטת בשום תחום, אבל גם לא נופלת מהמתחרות שלה באותה מידה, סוג של אמצע. בכל מקרה רוב הנסיעות שלך בין עירוניות, אז אם כבר i30 ? לך על ה2000 סמ"ק. לפני שקניתי את הלנסר בחנתי אחת, שמאוד הייתי מבסוט עליה, מאובזרת נחמד ומרגישה חזקה, אבל הן די נדירות.

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם
הi30 (דור קודם) לדעתי אחלה רכב, אבל מתאים יותר לזוג צעיר. הייתה לי אחת כזאת חלופית ולדעתי היא לא מתבלטת בשום תחום, אבל גם לא נופלת מהמתחרות שלה באותה מידה, סוג של אמצע. בכל מקרה רוב הנסיעות שלך בין עירוניות, אז אם כבר i30 ? לך על ה2000 סמ"ק. לפני שקניתי את הלנסר בחנתי אחת, שמאוד הייתי מבסוט עליה, מאובזרת נחמד ומרגישה חזקה, אבל הן די נדירות.

יש משו אחר שאתה יכול להמליץ? וכן הן נדירות

אני כעיקרון רוצה לקנות בליסינג פרטי עד 60K

מחפש שתיהיה חסכונית, נוחה, מורווחת, לא מרעישה מידי בנסיעות.

פורסם

אני במצב דומה לשלך. עברתי את כל מה שאתה עובר. כבר שילמתי מקדמות על יאריס 2010 (וביטלתי כי אמרו שהגיר הרובוטי לא אמין ואין לו שוק) ועל הונדה ג'ז היברידית 2011 (רמות הקרינה שם מסוכנות!!)...

עכשיו אני גם חושב על I30 2012 או הונדה סיוויק 2010.

פורסם
אני במצב דומה לשלך. עברתי את כל מה שאתה עובר. כבר שילמתי מקדמות על יאריס 2010 (וביטלתי כי אמרו שהגיר הרובוטי לא אמין ואין לו שוק) ועל הונדה ג'ז היברידית 2011 (רמות הקרינה שם מסוכנות!!)...

עכשיו אני גם חושב על I30 2012 או הונדה סיוויק 2010.

I30 2012 יקרה רצח אחי, בסכום של 75-80 אלף שקל

אני חושב להביא טויוטה קורולה 2010 או קיה פורטה 2010

הם נכנסים לתקציב של 60 אלף

יש גם את טויוטה יאריס 2012, אפשר לחפש אחת טובה ב60 אלף, הגיר שלה אוטומטי ויש גם מסך

או יונדאי i20 שנתון 2012, דגם פרימיום

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

האם אתה בטוח שעדיין מוכרים 2000 סמ"ק ?

כשאני נכנס לאתר של מגזין אוטו אני לא רואה דגם של 2000 סמ"ק

פורסם

אין הצדקה לקנות טויוטה קורולה 2010 במחיר הזה, היא נחותה מהI30 בבטיחות ובאבזור, והיונדאי לא פחות אמינה.

יאריס וI20 זה מכוניות קטנות יותר והן לא ברות השוואה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...