Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למזלנו אנחנו חיים בעידן האינטרנט ומחירים זה לא סוד גדול...בבקשה מחירים של הרכבת מוט מייצב

https://www.yourmechanic.com/services/strut-assembly-replacement

נראה כאילו הבחור מקבל את האלמנט....ותגובות באינטרנט אפשר לזייף ב $5 לתרייסר תגובות (וגם אם לא מזוייף, אתה משלם הרבה אבל הוא עושה אחלה עבודה, מה יגידו? לא טוב?)

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ראשית, אף אחד לא מקנא בארה"ב. דווקא הרבה אמריקנים היו רוצים להיות ישראלים.

שנית, אם התכוונת לעניין עלויות המוצרים לחובבי הרכב בארה"ב, מצידי שיעלה גם 10K דולר להחליף מוט מייצב בחיפושית (גרוט אותה, גם ככה זה גולף 4 בתחפושת), כשמחירי המכוניות מהזולים בעולם עם 10 אחוז מס בלבד (וגם זה לפעמים לא) ודלק בשלושה דולר הגלון (כ2.9 ש"ח לליטר), זה אכן המקום לחובבי הרכב, אם לא ה-מקום.

פורסם

הרכב הזה לא עלה לי יותר זול ממה שאני יכול לקנות בארץ, שילמתי עליו 3000 דולר ועוד 1000 על כל מיני עמלות שונות שהם ממציאים לסוחר הרכב. האמת שפרסמתי את זה גם בפורום של החיפושית החדשה וכולם שם גם אומרים שהמוסך הזה יקר אז זה באמת לא משקף.

http://newbeetle.org/forums/questions-issues-concerns-problems-new-beetle/113905-what-do-you-think-about-quote-repair-steering-suspension-brakes.html#post1266585

תודה על הלינק למכונאי שבא הביתה, נראה לי שאזמין משם.

אה והדלק פה ירד ל2 דולר לגלון :). זה 2 שקל לליטר.

פורסם
הרכב הזה לא עלה לי יותר זול ממה שאני יכול לקנות בארץ, שילמתי עליו 3000 דולר ועוד 1000 על כל מיני עמלות שונות שהם ממציאים לסוחר הרכב. האמת שפרסמתי את זה גם בפורום של החיפושית החדשה וכולם שם גם אומרים שהמוסך הזה יקר אז זה באמת לא משקף.

http://newbeetle.org/forums/questions-issues-concerns-problems-new-beetle/113905-what-do-you-think-about-quote-repair-steering-suspension-brakes.html#post1266585

תודה על הלינק למכונאי שבא הביתה, נראה לי שאזמין משם.

אה והדלק פה ירד ל2 דולר לגלון :). זה 2 שקל לליטר.

שתי דולר לגלון? אתה גר באמצע שום מקום?

שבוע שעבר חזרתי מסיבוב של 3,000 ק"מ בארה"ב , רובו בקליפורניה (כן אני יודע שזאת המדינה הכי יקרה שם).

הכי זול שראיתי זה 3.07 לגלון וזה היה בשכונות של היספנים בלוס אנגלס ובגילרוי (שזה דווקא מקום חביב).

בבוורלי הילס לעומת זאת ראיתי קצת מעל 4 דולר :)

פורסם

הדלק באמת ירד אבל עדיין יש איזה חצי דולר ככה לרמה של שנה שעברה :)

לגבי העלויות, העבודה מאוד יקרה בארה״ב, אבל נעשית ברמה גבוהה מאוד לרוב.. תעשה קצת מחקר ותבדוק בעוד כמה מוסכים לדעתי.

פורסם
הרכב הזה לא עלה לי יותר זול ממה שאני יכול לקנות בארץ, שילמתי עליו 3000 דולר ועוד 1000 על כל מיני עמלות שונות שהם ממציאים לסוחר הרכב.

לא בדיוק

123.jpg

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

וואלה, יקר בצורה מוגזמת. לא שווה את המחיר בכלל. הקנה מידה שלי היה שרכב בשנת יצור כזאת שווה בערך 10000 שקלים בארץ, לא משנה איזה סוג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פה מוכרים טויוטה קורולה מסוף שנות ה90 ביותר מ10K.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה פשוט לא נכון להכליל את כל הרכבים מכל הסוגים מתחת לקו מסויים.

אבל גם בסגמנט זהה יש הפרשים גדולים בין יצרנים, למשל:

324.jpg

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

לפותח השרשור.

חבר שלי קנה פונטו ספייס ב-3000 שקלים.

וביצע לה יישורקו בעוד 2000.

גם פה זה רק 1000 שקל פחות ממה שהרכב עלה.

בסוף אשתו לא רצתה ידני והוא מצא דיל על רכב אוטומטי (ומכר את הפונטו ב-6000).

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

נתתי מחיר ממוצע לרכבים משנת 2001 וזה בקירוב.

לגבי הפונטו ב3000. פה הרכב זול ולא העבודה יקרה. 2000 שקל לעבודה וחלקים זה סביר. אבל לא 10000.

פורסם

הזמנתי מכונאי מהאתר שפורסם פה. הוא עשה בדיקה מקיפה לאוטו, פרסם דו"ח מפורט באתר. והם נתנו לי הצעת מחיר כשאני יכול גם לקנות בעצמי את החלקים. הוא מצא שהרבה ממה שאמרו לי להחליף לא היה בזה צורך בכלל. וגם אבחן תקלה בבלמים שהם לא גילו. והמחיר עכשיו הרבה יותר הגיוני. אני מנחש שמי שבא להחליף צמיגים במוסך הזה. הם מודיעים לו שלא יוכלו לבצע כיוון פרונט אם לא יתקנו כל מיני תקלות לא קיימות. המסקנה שלי היא לא להחליף צמיגים במוסך.

Labor

Control Arm Assembly Replacement (Driver Side Front,Passenger Side Front)

Parts included

Control Arm - Front Lower Left $92.38

Control Arm - Front Lower Right $92.38

Sway Bar Link (2x) $38.60

Price adjustment

Inspection Credit - $70.0

Labor Cost: 182.00

Parts Cost: 223.36

Parts Tax: 15.64

Total Cost: 351.00

• תוכן חדש...