Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובנוסף, נגיד שזה בולשיט ואני מחרטט ולא באמת היית מאחורי (והיית!) לא מצאת 15 שניות לסמס ולהודיע שלא תגיע אחרי שקבענו שבוע מראש תאריך ושעה מדוייקים?

נתת לי לנסוע יותר משעה וחצי בפקקים עד אליך סתם?

פרסם את המייל שאליו תרצה שאשלח לך וכן את המספר העדכני שלך במידה והחלפת מספר, תראה איזה יופי של סולם אני נותן לך פה כבר פעם שלישית לרדת מהעץ שטיפסת עליו- כבר 3 הודעות ברציפות ואתה מתחמק!

כמו כן, גם ברגעים אלו ממש לא ענית לטלפון.

בוא יתכבד אדוני ופרסם את מספר הטלפון שלך וכן את המייל.

• תגובות 175
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

1. לא קבענו !!!! אמרנו שנדבר לפני !!!!

2. לא ברור לי מדוע אני צריך לפרסם טלפון פרטי (ולא של העסק) יש לך טענות בעיות יש לך את המייל שלי. סולם או לא סולם (כאילו עשיתי לך משהוא כל כך גרוע...)

אופק תבין, יש לי חיים פרטיים וכרגע גם עוד בעיות בריאות, לא רואה סיבה לפרסם את התיק הרפואי שלי בפורום ובטח שלא לפנך, נפגעת ממני אני מבקש סליחה, רוצה תשלום חזרה שלח לי פרטים, רוצה לתבוע אותי גם אפשר וזה זכותך.

המייל מפורסם כאן.

פורסם

אופק תודה על המכתב ששלחת לי במייל, אתה רוצה 1192 ש"ח עבור עבודה של 400 ש"ח.... עכשיו אני מבין הכל, אתה פשוט רוצה לעשות קופה!!!

אני כותב את זה כאן על מנת שהחברים בפורום יבינו מי אתה.

עכשיו אני גם מבין את כל הסיפור של ברחתי לך וכו... אתה פשוט רוצה ממני עוד כסף... בושה!!! אין לי מילים.

1. שלח לי את פרטי האשראי ששלמת לי (זה לא היה האשראי שלך ) ואני מזכה לך את התשלום באשראי, שילמת 400 ש"ח תקבל 400 ש"ח חזרה.

מעבר לזה אין לי הרבה מה לכתוב לך חוץ מלהצטער בשבילך על ההתנהגות שלך שבטח לא מגיע לי במיוחד אחרי היחס שאתה קיבלת ממני.

פורסם (נערך)

בוא ותגיד לי איך אתה רושם "קבענו שנדבר לפני" אחרי הצילום מסך הזה שבוא אני אומר תאריך ושעה ואתה רושם :סגור, קבענו".

נראה לך שאני סתם יגיע???

אל תנסה להוציא אותי לא בסדר- אתה זה שגרמת לי לבוא עד אליך וביער בן שמן פירססת מאחורי מייד לאחר שפיניתי לכיוון הסדנא.

(אולי, אולי באותו רגע זה היה מישהו אחר עם אותה סיאט לאון כמו שלך, באותו צבע, עם אותם חלונות שחורים, אותם לדים AFTERMARKET מקדימה וממש, אבל ממש דומה לך בפנים- הסיכוי לכך הרי גבוה)

ואתה מוזמן לשלוח לי את המספר שלך גם בהודעה פרטית, אתה לא עושה זאת מסיבות שאינני מבין.

קיבלת מייל ברגעים אלו לכתובת מייל שפירסמת, נחיה ונראה אם תגיב למייל.

אשמח אם תוכל לאשר שקיבלת במייל חוזר (הרי ברור לי שגם זה לא ייקרה)

Screenshot_2015-08-19-14-58-34.jpg

עריכה אחרונה על ידי fish

פורסם

קופה? אתה רציני?

נראה לך שאני אתעשר מ1192 ש"ח? :lol:

אם אתה רוצה, אתה מוזמן לפרט פה לפני כולם על מה הדרישה לתשלום לפי סעיפים ולא לנסות להוציא אותי חמדן!

למה שלא תאשר גם במייל באופן רשמי קבלת הדירשה לתשלום? הרי אם אתה לא מתחמק מכלום למה אתה מסתתר מאוחרי כינוי בפורום ולא מתנהל מולי ישירות?

ולמה להגיב רק על מה שנוח לך?

פורסם

הזוי מה שהולך פה חברים, בכנות, מבלי להכנס למי צודק ומי פחות.

מצד אחד אני מחפש פופקורן, מצד שני אולי כדאי שתקחו את זה למקום פרטי.

סתם ככה בשביל הכבוד ההדדי.

"יאללה בירי".

פורסם

קיבלתי, ורק שהחברים כאן יראו עם מי יש עסק, בושה באמת בושה אין לי מילים אחרות, עצוב שיש אנשים כמוך.

לכבוד:COOL CAR הביתלעיצוב הרכב

לידי:רביב

הנדון-דרישהלהחזר תשלום בעכבות כשלים בהתקנה ושיפןיכספי

בתאריך24.7.15 בצעתעבודת הדבקת חלונות כהים ברכב מס'XXXXXXX

על עבודהזו נתת אחריות של 5שנים וקיבלת תשלום בסך400 ₪

להזכירך-עלות העבודה הינה 300ואני התעקשתי לשלם 400לאות תודה.

ולאחרסיום העבודה נתת הוראה להשאיר את הרכבבשמש ליממה כדי שכל הבועות והשריטותשנשארו יעלמו.

בתאריך26.7.15 קיבלת SMS שהנושאלא הסתדר,על זה הגבת שבמידה ולאיסתדר נא להגיע אליך לסידור.

בתאריךה2.8.15קיבלת SMS עם שיריון התאריך 9.8.15בשעה 17:30עליו הגבת "קבענו"

לצורךקח יצאתי מהעבודה מוקדם בשעה 15:14

בתאריך9.8.15 בשעה16:55 נסעתמאחורי על כביש 443לכיוון מזרח ופנית למצפהמודיעין לצורך פרסה חזרה לגינתון.

לאחרשראית אותי,נתת לי לפרסס להגיע לביתהעסק אך התחרטת וחזרת לכיוון מזרח (צומתשילת)במקום לכיוון צומת בן שמן(זההובן על ידי בדיעבד)

לביתהעסק הגעתי בשעה 17:04,השער הראשי היה פתוחונכנסתי למתחם,שם חיכיתי מול דלת נעולהעד להגעתך.

בשעה17:10 קיבלתSMS ראשוןלאחר שלא ענית טלפונית "איפהאתה?"היית מחובר לווטצ אפ אךלא פתחת את ההודעה (מצ"בצילום מסך עם המשפר אליו נשלחה ההודעהוזמן אחרון בו היית באפליקציה)

לאחר מכןקיבלת 4שיחות טלפון,לכולן לא ענית.(מצ"בצילום מסך)

שער המתחםנסDראוטומטית ובשעה 17:33לאחר שהמשכת לא להתעלםמהשיחות קיבלת SMSשבוא ביקשתי ממך לפחותלענות מהסיבה שאני תקוע בתוך המתחם ללאיכולת לצאת החוצה ולפחות לחזור הביתהבידיים ריקות.

לא הגבתגם להודעה או ענית לשיחות,אך כן היית מחובר מחדשלאפליקציה בשעה 17:34(מצ"בצילום מסך)

בשעה17:57 לאחרשניסיתי לתפוס אותך טלפונית ללא הצלחהפתאום היית בשיחה ממתינה,התקשרתי עוד פעמיים ולאענית לממתינה,לאחר בדיקה היית מחוברלווטצ אפ גם בזמן זה (מצ"בצילום מסך)

לאחרשהצלחתי לצאת מהמתחם ולנסוע לכיוון ביתמגורי בבושת פנים ותחושת זלזול חזקה קיבלתהודעה בווטצאפ ובפייסבוק שבה אני מבקשממך לחזור אלי להסדרת הנושא וזאת לאחרשהמשכת לא לענות לטלפונים ממני.

מאחרואני זוכה להתעלמות ממך במשך יומיים,לצערי אין לי ברירה אלאלשלוח לך מכתב בדואר רשום וזאת בתקווהשלאחר מקרה חמור זה תואיל לענות ולהגיבאת טענותיך.

בעכבותהשתלשלות האירועים הנך נדרש להחזירבמיידית את עלות העבודה בסך 400₪.

כמו כן,הנך נדרש בנוסף לפניםמשורת הדין בשיפוי הנזקים הכספיים הישיריםאשר נגרמו מהתנהלותך מולי:

הפסד חצייום עבודה 392₪

הפסדעלות דלק משוערת לפי רמת גן-גינתון(31 ק"מ)גינתון-ראשהעין (28ק"מ)לפי דלק 98(8.52 לליטר)וצריכת דלק 1-5בפקקי אחרי הצהריים שליום ראשון 100.₪

עלותפירוק המדבקות שנעשו על ידך 300₪

סה"כ1192 ₪.

מס'דגשים:

הדרישהלתשלום וכן הסכומים המופיעים בה הינםלפנים משורת הדין,במידה ולא אקבל את תגובתךבתוך כ3ימי עסקים,אני שומר לעצמי את הזכותלכל הליך נוסף בו אבחר.

הנך מיודעשהסכומים הנ"להינם סכומים מינימליים לצורך אשר כולליםהוצאות ישירות בלבד,סכומים אלו אינם כולליםהוצאות נוספות אשר יכולות להתווסף להמשךתהליך,כגון הפסד נוסף של ימיעבודה,ריביות,שכר ייעוץ עו"ד,אגרות במידה ויהיו וכדומה.כמו כן אנא תשומת ליבךשהעלויות אינן כוללות סעיף בגין עגמת נפשהרבה אשר נגרמה.

היננישומר לעצמי כל זכות לפרסום המקרה כראותעיני,וזאת ללא סילוף עובדות אוהשערות.

לפי חוק,לפני הפרסום תקבל עדכוןעל כך וכן את האופציה להגיב.

בנוסף,הנך מיודע בזאת שמרשי מצפהלתגובתך לא יאוחר מ3 ימי עסקים מרגע אישורדואר ישראל על מסירת המכתב.

בקשהנוספת,או לחלופין התראה לא תישלחומרשי שומר על זכותו לפעול בכל האמצעייםהחוקיים העומדים לרשותו להמשך התהליךללא צורך בהתראה מוקדמת לנתבע.

בברכה,

XXXXXX

פורסם

חברים, אני פורש זה גדול עלי עכשיו כל זה ואני שומר לי את הכח לדברים חשובים יותר, אני חוזר מי שחושב שהעבודה שעשיתי לא טובה שיפנה במייל.

תודה לכל הדואגים וסליחה במידה ופגעתי במשהו מכם, מקווה לחזור בריא בעוד כמה חודשים.

פורסם

בנוגע להתנגחות כאן, נראה ש

shit-hitting-the-fan.jpg

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

ואיפה בדיוק אתה רואה פה התעשרות?

ביקשתי פיצוי כספי על עגמת נפש? לא!

ביקשתי פיצוי כספי על אובדן של עוד יום עבודה כי עכשיו אני צריך ללכת למישהו אחר ולהשבית את הרכב לעוד יום? לא!

אני ביקשתי שיפוי כספי על נזקים ישירים בלבד, ללא שום תוספות!

פורסם (נערך)
חברים, אני פורש זה גדול עלי עכשיו כל זה ואני שומר לי את הכח לדברים חשובים יותר, אני חוזר מי שחושב שהעבודה שעשיתי לא טובה שיפנה במייל.

תודה לכל הדואגים וסליחה במידה ופגעתי במשהו מכם, מקווה לחזור בריא בעוד כמה חודשים.

למה אתה פורש בשיא?

יש לך מספיק כח להגיב ולסלף דברים על גבי הפורום אבל לא לענות במייל באופן אישי?

לכתוב בפורום יש לך מספיק כח אבל לענות לטלפון\SMS\מייל אין לך?

עריכה אחרונה על ידי fish

פורסם (נערך)

סיפור הזוי ומוזר בטירוף.

לא אומר חלילה שמישהו פה משקר, אני לא שופט. ואין לי ראיות או עובדות.

אני פשוט חושב שהמינימום הוא לענות לטלפון, הודעה. להודיע מראש על ביטול.

אני יודע בוודאות ובצורה אישית על זה שנקבעה עבודה ביום חמישי, ברביעי בערב עוד היה בתוקף. בחמישי בבוקר העסק כבר היה סגור ולא היה עם מי לדבר. זה לא לעניין ולא בסדר בעליל, אנשים לוקחים חופש, מתכננים את עצמם. זו הטענה היחידה שלי.

גם אני קבעתי עם מישהו פעם עבודה על רכב, קרה מקרה והייתי חייב להגיע לישיבה בעבודה בצהריים.

התקשרתי והסברתי את עצמי, הבחור קיבל זאת אפילו ברוח טובה והבין שזה לא בכוונה.

רק בריאות לכולנו.

עריכה אחרונה על ידי m.l
פורסם

היי,

למה אין ראיות או עובדות?

העלתי צילומי מסך ויש לי עוד המון.

אתה בעצמך היית מעורב בתהליך וכמו שרשמת שנכון ליום לפני בערב (פחות מ24 שעות מרגע הכניסה לסנדא) זה היה בתוקף.

הבחור משקר פה במצח נחושה ובלי שום בושה, והוא הרי רשם "קבענו שנדבר לפני ולא קבענו סופי" כדי להוציא אותי לא בסדר- ועוד העלתי צילום מסך שסתר אותו.

בכל מקרה, מודה לך מכל הלב על שבחרת להגיב ולספר את האמת, לפחות יש לי חיזוק ששקרן אני לא (והרי ברור שגם אין לי אינטרס לשקר)

הוא גם מנסה להוציא כאילו שאני "סתם" לא מרוצה, כל החלונות בועות וכפלים במדבקה!

ועכשיו, נחיה ונראה האם לפחות את ה400 ש"ח הוא יטרח להחזיר או שגם מעלות העבודה שהוא קיבל הוא מתחמק.

פורסם

ניהיה כאן בלאגן שלם, רביב אני מאד מחבב אותך וגם מכבד אבל ההתנהלות שלך לקויה לחלוטין, הדבר המינמלי ביותר זה להחזיר צלצול או הודעה, אני בטוח שאנשים היו מבינים, חבל שככה התנהלו הדברים ועוד יותר חבל שכנראה תעלם.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

• תוכן חדש...