Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3982 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסכים עם ההודעה השנייה, נראה לי קצת מוגזם.

אמנם תלוי בביקוש של הרכב בארץ, אבל בשורה התחתונה זהו רכב קצה.

גניבות רכב מבוצעות מ2 סיבות - חלקיםֿֿֿ ופירוק עקב שוק חלפים מבוקש ועתיר. ״הזמנה מיוחדת״ - לצורך ביצוע פשע וכו׳ לרוב של רכב נפוץ מאוד.

בשני המקרים, אין מספיק אקזמפלרים של הקופרה בארץ כדי שהקופרה תיהיה על הכוונת.

עם זאת, מבין אותך שהשקעת כסף ברכב, ראוי גם להשקיע במיגון בשביל שקט נפשי, ונתנו פה שלל הצעות טובות :)

תתחדש, רכב שהוא חלום רטוב :)

2015 - Mazda 3 Spirit - 2.0L

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתם שוכחים שרוב רכבי VAG חולקים מכלולים זהים כך שכל הרכבים האלו על הכוונת.

והעניין של לגרום לרכב שלידך להיות יותר מושך לגניבה,זה לא באמת פועל.

הגנבים הולכים לגנבה כבר עם מטרה והם יודעים מה הם הולכים לקחת.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

לכל מי שהמליץ לקנות רכב אחר, מהכרותי עם פות"ש אני מבין שהוא לא יקנה רכב אחר וביטוח "חדש תמורת ישן" לא יעזור כי החמוצים לא מבוטחים, ואני בטוח שהוא לא יעצור ב280.

לעניין המיגון: שמתי בחניון ארון מתכת שבתוכו יושב הDVR ועליו יושבות שתי מצלמות. הDVR לא מחובר אונליין, אבל מספיק שמצלמות דולקות אדום. זה כבר גורם לאי נוחות. פעם בחודש אני מוציא אותו ומנקה מאווררים מאבק.

כמובן סנדל וחובק הגה מההוא מישרש הם פתרונות מעולים וטובים. יחד עם זאת אלה פתרונות לא שימושיים ברכב יום יומי.

שוב. לא ניתן להתמגן, ניתן לנסות למזער נזק אפשרי. בהצלחה.

פורסם

אז תודה על התגובות.

ראשית הרכב כבר הוזמן ושולם במלואו אז אי אפשר להחליף וגם לא הייתי רוצה. חיכיתי להגעה של הקופרה לארץ למעלה מחצי שנה וזה רכב שעונה על כמעט כל הדרישות שלי...

ברור שהמיגונים האלה לא ימנעו גניבה ואם הם רוצים את הרכב שלי - הם יגנבו אותו.

אבל מאחר ויש בחניון רכבים גניבים אחרים, ג׳וקים, סקודות, סיאטים, ועוד סדרה 3 אחת במידה ואצליח להקשות עליהם לגנוב את שלי ולהפוך את זה ללא כדאי כי זה ייקח הרבה זמן והם חוששים להיתפס... אז מה טוב?

לכל מי שהמליץ לקנות רכב אחר, מהכרותי עם פות"ש אני מבין שהוא לא יקנה רכב אחר וביטוח "חדש תמורת ישן" לא יעזור כי החמוצים לא מבוטחים, ואני בטוח שהוא לא יעצור ב280.

אתה צודק בהחלט. אבל זה לא רק עניין השיפורים, חדש תמורת ישן זה מצוין אבל ראשית יש השתתפות עצמית ועלייה בפרמיה אח״כ כי יש תביעות בהיסטוריה שלך אבל הכי גרוע זה כל ההתעסקות. מה גם, שמדובר ברכב שלא מקבלים לרוב תוך 10 ימים אלא תוך כמה חודשים... ובנתיים, רכב שכור? דיכאון.

תודה על הלינק, בהחלט אבדוק את זה.

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

אני אישית מעדיף רכב שנגנב ולא רכב שלא הצליחו לגנוב

לדוד שלי - גולף GTI שנת 2012 אחרי 2 ניסיונות גניבה לא מוצלחים השאירו אותו עם החלפת דלת ופחחות (באו עם מפשק) ואין סוף פלסטיקים שבורים שמוסך וצ'מפיון עדיין לא מחברים כמו שצריך!

שייעלם ולא ייראה לעולם מבינתי זה עדיף

פורסם
חיישני מיקרוגל יעילים רק נגד שכנים אטיופים.

לא הפסקתי לצחוק, אני זוכר את השרשור ההזוי הזה.

אבל הכוונה שלי היתה לחיישני DEI מדגם 508D

להלן קישור:

http://www.ebay.com/itm/DEI-508D-DUAL-ZONE-RADAR-MOTION-CAR-ALARM-SENSOR-VIPER-/360120559143

מנסיון, החיישנים עושים עבודה יוצאת מן הכלל, עד היום לא היה שום חתול שהפעיל את החיישן, החיישנים מתריאים על אנשים שקרובים 2 ס"מ מהרכב (אפשר לכוון במודול 2 מעגלי רדיוס).

פורסם

תודה,

אשמח לדעת - מה בדיוק עושים החיישנים? מתריעים לי לנייד או שזה אזעקה?

ואיך מתקינים? לבד או שצריך מתקין כזה או אחר?

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

אם יש לך ידע בחשמל, תוכל להתקין לבד.

אתה צריך אזעקת GSM ו2 חיישנים לפחות.

תחפש באינטרנט, אתה גם לא חייב לחבר את האזעקה למערכות הרכב, כלומר תוכל להתקין את המערכת כמערכת פאסיבית השולחת לך SMS במידה ואחד החיישנים מופעל, במידה ותרצה להתחכם ולהקשות על הגנבים, תוכל לחבר אותה על הקו החשמל של משאבת הדלק וכך בעצם תוכל לעכב עד למנוע מהם לגנוב את הרכב.

פורסם
ממתי סיאט לא נחשבת גניבה?

אישית הייתי מוותר על רכבים שנחשבים גניבים ובאיזור שנגנב בהם הרבה רכבים עם כל הצער שבדבר.

עד שלא יהיה עונש מוות לגנבים כאלו לא יהיה פה סדר .

עונש מוות? המדינה שולחת להם פרחים ומכתבי הוקרה. על כל רכב שנגנב, נכנס לארץ רכב חדש והמדינה מקבלת עליו את הנתח השמן שלה. אתה יודע איזה הכנסה זאת למדינה כל הגניבות האלה, למה אתה חושב שלא נלחמים בהם?!

פורסם

^^

לגמרי. המדינה מרוויחה את מיסי היבוא של רכב חדש על כל רכב שנגנב.

לבן אדם אין יכולת להגן על רכושו "באגרסיביות" או לפגוע בגנב היות ואין מדובר על סכנת חיים.

אם תירה בגנב תכנס לכלא.

וביננו, עם כל הצער שבדבר, האם כדאי להפצע/להתעמת עם גנב(ים) בגלל רכב?

פורסם

לאיתוראן מכשיר מיגון מיוחד ללקוחות שמחנים קבוע בתת קרקעי.

מערכת עצמאית שמזהה תנודה של המרכב שמותקנת בבגאז' או כל מקום נסתר , מה שקורה בפועל שהיא תמיד עובדת כל עוד הרכב נוסע ואם המערכת הראשית לא עובדת מבחינת איתוראן יש חשד לאירוע אמת.

• תוכן חדש...