Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

באחד הימים אשתי חזרה מהעבודה כשחלקים נרחבים מהבראבו מכוסים ברסס לבן כלשהו. לטענתה, הדבר קרה בזמן שהרכב עמד בחניה ואין לה ממש מושג מה זה החומר הלבן. לקחתי את הרכב לשטיפה ידנית, אבל הרסס היה עקשן מששיערתי.

IMG_20150814_133414.jpgIMG_20150814_133421.jpg

יודגש: הרכב נשטף פחות מ-24 שעות לפני שהתמונות הללו צולמו. זהו אינו אבק או לכלוך, אלא הרסס האמור.

ברכב אני אומנם מבין איזה דבר או שניים, אבל שפשופים הם, אפעס, לא הצד החזק שלי. בצר לי פניתי אל עידו - חבר טוב ורב-שפשף בכיר. עידו הקשיב בקשב רב לבעיה והורה לי להגיע למעבדה שלו לאבחון וטיפול.

לאחר שבחן את הרסס, עידו טען שכפי הנראה מדובר בצבע שניתז ממקור כלשהו, ובכל מקרה לא מדובר במשהו שפלסטלינה טובה לא יכולה לפתור.

צ'יק צ'ק עידו הוציא מהמעבדה שלו מגוון חומרים ואביזרים שלי אישית אומרים כלום ושום דבר, והורה לי להעמיד את הרכב בצל כדי לאפשר לפח להתקרר.

בעוד הרכב נח לו בצל, עידו לקח שני שפריצרים והחל לרקוח בהם איזו מאגיה שחורה שכללה בין היתר מים ואיזה שמפו עם תכונות כל כך מופלאות, עד שנוצר אצלי הרושם שאם אחפוף איתו את הראש אז יצמחו לי שיערות :-o

לאחר שסיים, הציג בפני עידו קוביה עטופה בניילון והסביר לי שזוהי פלסטלינה. הוא חצה אותם לשניים, הגיש לי חצי ולצדו שפריצר, הורה לי לטבול אותה בכלי עם מים וסבון ויאללה לשפשף! :-D

IMG_20150814_133401.jpgIMG_20150814_133443.jpg

סיימנו לשפשף את הגברת, ועברנו לשלב הבא: עידו צייד אותי בכפפה ובשפריצר עם מים וסבון, הורה לי להשפריץ ולעבור עם הכפפה, כשהוא מאחורי עובר ושוטף עם מים. לאחר מכן הוא עבר עם מגבת של איזה קוריאני, וכשהיא היתה יבשה עברנו לטאץ' הסופי: וקס.

עידו הדריך אותי כיצד ליישם את הוקס, ושוב: בעוד אני מורח אותו, עידו מאחוריי מנגב אותו.

לסיום, עבר עידו עם צמר פלדה מיוחד על הגומיות, הסיר גם מהן את הרסס ופשוט החייה אותן מחדש. א-מחייע!

זאת התוצאה הסופית:

IMG_20150814_150630.jpg

בקיצור, סחבק מבסוט עד השמיים. הבראבו חלקלקה כמו הטוסיק של הבת שלי ולעידו, כפי שאתם יכולים לראות, רק נותר להתבונן מהצד ולחייך בסיפוק על עוד עבודת דיטיילינג יציר כפיו שהסתיימה בהצלחה רבה. כפרה עליו. והרסס? ימח שמו ושם זכרו הלך לו לבלי שוב :-D

צר לי שאינני נוקב בחומרים המדוייקים שהשתמשנו. כפי שהסברתי, אני חדש לגמרי בתחום ובקושי מבין משהו. מבין כל הדברים קלטתי שמות כמו מנזרנה, האנידו, מאדרס וכנראה עוד כמה שכבר הספקתי לשכוח.

אתם מוזמנים להאיר ולהעיר, עידו ישמח לענות לשאלותיכם.

עריכה:

יש תמונה של הארגז עם החומרים:

IMG-20150814-WA0021.jpg

עריכה אחרונה על ידי אלעד

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם (נערך)

יצא ממש ממש טוב, זה הצבע השני הכי אהוב עלי על הבראבו - והוקס עושה לו המון חסד... 8)

רק בשביל לוודא שהבנתי את ההליך: אתה שפשפת ברבאק בזמן שעידו הסתכל עליך מאחור כאשר הוא אוחז בזרנוק שלו, כן?

נשמע מקצועי.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
רק בשביל לוודא שהבנתי את ההליך: אתה שפשפת ברבאק בזמן שעידו הסתכל עליך מאחור כאשר הוא אוחז בזרנוק שלו, כן?

נשמע מקצועי.

לא, עידו ואני שפשפו בצוותא. הרבה יותר נחמד לשפשף עם עוד מישהו מאשר לשפשף לבד. אל תגיד לי שאף פעם לא שפשפת עם חבר :roll:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...