Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתוך סקרנות.

תוכל להעלות תמונות של מצב הרכב?

אני סקרן לגבי הכמות העבודה שיש על הרכב.

וכן, פלוס אחד גדול לשלומי.

M-TECH E46

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אחרי שקוראים את השרשור הנ"ל מבינים הרבה יותר טוב למה "חברי הכנופיה" מהפורום המקביל לא מבקשים תשלום כלל: לא סכום הוגן, גם לא סכום נמוך ואף לא תשלום סמלי :wink:

פורסם

לא מבין איך הבנת מהשרשור הזה למה לא לקחת כסף בכלל, תוכל להסביר?

ושמע, כול אחד יעשה כל העולה על רוחו, אם תמצא דיטיילר שיוציא עלות חומרים, שכירות, חשמל, מים, פדים לפוליש, חומרי איטום/ציפוי ועוד ועוד... מכיסו האישי ויעשה טיפולים שנמשכים לעיתים על פני כמה ימים מלאים בחינם אין כסף.... אז תספר לי עליו בשקט בשקט כדי שאני אוכל ללכת עם הרכב שלי שיעשה לי עבודות, לפני שהוא יפשוט את הרגל.

פורסם
אחרי שקוראים את השרשור הנ"ל מבינים הרבה יותר טוב למה "חברי הכנופיה" מהפורום המקביל לא מבקשים תשלום כלל: לא סכום הוגן, גם לא סכום נמוך ואף לא תשלום סמלי :wink:

אני חייב לציין שעברתי על השרשור ולא הבנתי איך הגעת למסקנה הזאת?

רועי

פורסם (נערך)

1000 שקל זה סכום סביר אבל לא לרכב כמו שלך אבל בתור אחד שמתעסק בזה ועושה פוליש לרכבים.

ממני לפחות הייתה מקבל פוליש דו שלבי של מזרנה fg400 sf400 מעבר או 2 בגג .

ווקס שכבה אחת של cg ואוטם לבחירה שכבה אחת. ניקוי מגנזיום וחידוש פלסטיקה .

ובפנים שאיבה וניקוי חפיף של הפלסטיקה והמושבים כך בחשבון ש90 אחוז מהרכב שלך מבפנים הוא עור ככה שרק חומר לעור בסביבות 100 שקל ועוד חומר לניקוי שעוד 100.

כדי שתקבל עבודה סבירה אני מאמין שלא פחות מ1500 שקל ועדין ישאר לך סוורלים .

מה שכן את 95 אחוז מהאנשים עבודה כזאת תספק ותגרום לך להגיד וואו .

אבל במחיר כזה קשה לי להאמין שמישהי יתמסר לתת את כולו לעבודה כזאת קשה במחיר כזה זול ממליץ לך לחסוך קצת ואז לחפש דייטלר

עריכה אחרונה על ידי oran corolla
פורסם

הוא ביקש שנפסיק את הדיון על כסף. נראה לי מיותר להמשיך.

בכל מקרה, כמו שאורן אמר- רק חומרים (טובים+, לא פרמיום) לעבודה כזו יעלו סביבות ה-300-400 ש"ח (רק הפאנל וויפ לפני הוקס עולה באזור ה-50 ש"ח לרכב בגודל הזה).

זה אומר שאיכות העבודה המבוקשת לא גבוהה במיוחד (2.5-4 שעות ניקוי פנימי... נו באמת. בסוויפט בגודל קופסאת גפרורים שלי לקח לי יותר משעתיים, בלי טיפול מיוחד בעור ודי רצתי על הפלסטיקה, בלי ניקוי בחריצים וכאלה).

זכותו.

זה אומר גם שלנו (מי שמכיר) אין סיבה להמליץ על דיטיילרים מקצועיים (אגב, זה גם מה שהוא ביקש בהתחלה)

אורן- הבנאדם עם מרסדס S קלאס. הוא לא צריך לחסוך בשביל דיטיילר, גם לא בשביל דין משמו

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם
לא מבין איך הבנת מהשרשור הזה למה לא לקחת כסף בכלל, תוכל להסביר?

אני חייב לציין שעברתי על השרשור ולא הבנתי איך הגעת למסקנה הזאת?

הכוונה שלי היתה כזאת:

פ"ש רשם שהוא מחפש מישהו שרוצה להתנסות ו/או בא מאהבה לתחום. מצד שני בעלי המקצוע מצפים לקבל תמורה מלאה עבור העבודה שלהם.

כאשר עושים עבודה כלשהיא תמורת תשלום אבל עדיין זה נתפס כהתנסות/התלמדות או פאן, לפעמים נוצר פער הציפיות וזה לא טוב.

אם זה עדיין לא מובן מה שרשמתי.... אנא תתעלמו מהאמירה.

פורסם
הוא ביקש שנפסיק את הדיון על כסף. נראה לי מיותר להמשיך.

בכל מקרה, כמו שאורן אמר- רק חומרים (טובים+, לא פרמיום) לעבודה כזו יעלו סביבות ה-300-400 ש"ח (רק הפאנל וויפ לפני הוקס עולה באזור ה-50 ש"ח לרכב בגודל הזה).

זה אומר שאיכות העבודה המבוקשת לא גבוהה במיוחד (2.5-4 שעות ניקוי פנימי... נו באמת. בסוויפט בגודל קופסאת גפרורים שלי לקח לי יותר משעתיים, בלי טיפול מיוחד בעור ודי רצתי על הפלסטיקה, בלי ניקוי בחריצים וכאלה).

זכותו.

זה אומר גם שלנו (מי שמכיר) אין סיבה להמליץ על דיטיילרים מקצועיים (אגב, זה גם מה שהוא ביקש בהתחלה)

אורן- הבנאדם עם מרסדס S קלאס. הוא לא צריך לחסוך בשביל דיטיילר, גם לא בשביל דין משמו

הכוונה שלי בקטע של לחסוך לא שיחסוך עוד כסף ואז יעשה פוליש , שיחסוך את המאמץ ,ישן על זה שוב יום או יומים ויבין שעדיף לו להשקיע קצת יותר 1500-2000 ולא 900-1000 ושוב פעם כל נושא הפוליש הזה הוא ענין של השקעה אפשר להשקיע גם 10 אלף וגם 10000 אלף בסופו של דבר קשה לשמר את המצב ויש תוצאה שגם ב600 שקל תספק אותו פשוט נכון לפרוקויט הזה ולרכב לגודל ולחומרים מומלץ להשקיע קצת יותר כדי שתגיע ל" מטרה " שאתה מצפה להגיע.

פורסם

אני עדיין כאן:

לא נכוותי כלל, אפילו הפרוייקט צולם כאן ועבר את רף הצפיות. עבדתי ביחד עם הדיטייליר 16 שעות והתוצאה היתה מצויינת. אבל לא החזיקה יותר משבועיים. כנראה מחוסר נסיון.

מה זה תוצאה שלא החזיקה יותר משבועיים? אם שטפת את הרכב במכונות שטיפה אוטומטיות בתחנות דלק התוצאה לא תישמר לשבועיים גם בדיטיילינג שאתה רוצה לעשות עכשיו. מרגע שהרכב יוצא מהדיטיילר שלך והוא בלי סווירלים העבודה של הדיטיילר הסתיימה והתפקיד שלך הוא להמשיך לשמור על הצבע כראוי, שזה אומר שטיפה ידנית בלבד [לא באף מכון שטיפה] ושמירה על שכבת הלקה עם תכשירים שמיועדים לכך.

פורסם
1000 שקל זה סכום סביר אבל לא לרכב כמו שלך אבל בתור אחד שמתעסק בזה ועושה פוליש לרכבים.

ממני לפחות הייתה מקבל פוליש דו שלבי של מזרנה fg400 sf400 מעבר או 2 בגג .

ווקס שכבה אחת של cg ואוטם לבחירה שכבה אחת. ניקוי מגנזיום וחידוש פלסטיקה .

ובפנים שאיבה וניקוי חפיף של הפלסטיקה והמושבים כך בחשבון ש90 אחוז מהרכב שלך מבפנים הוא עור ככה שרק חומר לעור בסביבות 100 שקל ועוד חומר לניקוי שעוד 100.

כדי שתקבל עבודה סבירה אני מאמין שלא פחות מ1500 שקל ועדין ישאר לך סוורלים .

מה שכן את 95 אחוז מהאנשים עבודה כזאת תספק ותגרום לך להגיד וואו .

אבל במחיר כזה קשה לי להאמין שמישהי יתמסר לתת את כולו לעבודה כזאת קשה במחיר כזה זול ממליץ לך לחסוך קצת ואז לחפש דייטלר

אהבתי את ההצגה של הדברים.

זה מה שאני מחפש תשאיר טלפון אני מאמין שנסתדר..

הנדסאי רכב

פורסם
הכוונה שלי היתה כזאת:

פ"ש רשם שהוא מחפש מישהו שרוצה להתנסות ו/או בא מאהבה לתחום. מצד שני בעלי המקצוע מצפים לקבל תמורה מלאה עבור העבודה שלהם.

כאשר עושים עבודה כלשהיא תמורת תשלום אבל עדיין זה נתפס כהתנסות/התלמדות או פאן, לפעמים נוצר פער הציפיות וזה לא טוב.

אם זה עדיין לא מובן מה שרשמתי.... אנא תתעלמו מהאמירה.

זאת כוונתי. שמח שהבנת. אגב גם לדיטייליר מקצועי עם תיק עבודות ומקום משלו אפשרי.. את המחיר תשאירו לי ולו אני אדם קליל..

עם יהיה מישהו עם גישה שמדברת אלי השמיים הם הגבול

הנדסאי רכב

פורסם
אני עדיין כאן:

מה זה תוצאה שלא החזיקה יותר משבועיים? אם שטפת את הרכב במכונות שטיפה אוטומטיות בתחנות דלק התוצאה לא תישמר לשבועיים גם בדיטיילינג שאתה רוצה לעשות עכשיו. מרגע שהרכב יוצא מהדיטיילר שלך והוא בלי סווירלים העבודה של הדיטיילר הסתיימה והתפקיד שלך הוא להמשיך לשמור על הצבע כראוי, שזה אומר שטיפה ידנית בלבד [לא באף מכון שטיפה] ושמירה על שכבת הלקה עם תכשירים שמיועדים לכך.

זה ברור חבר, רשמתי שאני עובד שנים בתחום הרכב וחובב עבודות דיטיילינג ובנוסף יודע ומבין איך לשמור על הרכב.

תודה בכל זאת שניסית להאיר את צומת ליבי

הנדסאי רכב

• תוכן חדש...