Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת שמן גיר בגולף MK4 TDI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ברשותי גולף MK4 TDI אוטומטי.

במהלך חודש יולי, 2014 (לפני כשנה), נהרס לי הגיר ברכב.

בייעוץ הפורום ושאר אנשי מבינים הופנתי לספי (girim.co.il) גירים אוטומטית בצורת סגולה, בפתח תקווה.

נכון להיום, הגיר עבר 27,664 ק"מ בהצלחה, לא תקלות כלל.

ספי עצמו, ייעץ לי להחליף את השמן גיר לאחר כ "20-30 אלף ק"מ".

נסיעה לפתח תקווה להחלפת שמן גיר בלבד נשמע לי תמוהה.

התייעצתי את המוסכניק המקומי (חבר טוב שלי) שייעץ לי לא להחליף את השמן כלל, לדבריו שמן סינטטי בגיר הזה לא מחליפים כלל.

הוא מומחה למוכנאות רכב כללי ולכן התקשרתי לרון (ממוסך רון) אצלו אני מטפל ברכב בדרך כלל,

על מנת לקבל חוות דעת שניה, מכיר אותי ואת הרכב היטב - ואמר אותו דבר כמו המוסכניק שלי.

וכעת לשאלת השאלות, מי צודק?

האם צריך להחליף את השמן גיר? אם כן מתי? ואם לא ... בכלל?

רב תודות.

Golf MK4 TDI 1999

פורסם

ספי הוא איש המקצוע לנושא גירים, הוא זה שביצע את השיפוץ, הוא זה שנותן את האחראיות, אם הוא אמר להחליף תחליף.

כל הדעות של טכנאיי דרג א' (מוסכניקים) לא רלוונטיות למקרה הזה.

בדוק אם ספי האם החלפה עצמית של השמן תפגע באחראיות שלו.

יום טוב גם לך

פורסם

סביר להניח שאם לא תחליף, עוד 70K ק"מ לכל היותר הגיר שוב יתקלקל (בדרך כלל מתקלקלים ב-100K).

אני הייתי הולך על אופציה ב' ומחליף (סוג של הימור), כן גם נוסע למקום מקצועי כמו ספי.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

פותח האשכול- פנה לספי לשם החלפת השמן לשם עמידה בתנאי האחריות ולשם הארכת חיי הגיר.

אם הגיר שלך עבר שיפוץ אכן מומלץ להחליף את השמן כפי שספי המליץ לך משום שבתקופת ההרצה אחרי השיפוץ יתכן וקיימים שבבים כתוצאה מהתאמת הדיסקיות ו/או שאריות של חומרי ניקוי בתוך הגיר שהשתמשו בזמן השיפוץ.

ואל תקשיב לחובבנים.

פורסם

האמת שהתייעץ עם רון, מומחה מספר אחד ל VW בארץ .. אמר ששמן סינטטי לא מחליפים.

אבל אני בכל מקרה יסע לספי להחליף את השמן גיר. שיהיה ראש שקט.

Golf MK4 TDI 1999

• תוכן חדש...