Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם ,

הגיעה הזמן להחליף צמיגים , מחפש צמיג עם אחיזה טובה , שקט עד כמה שאפשר וכמובן שיספיק לכמה שיותר :)

חשוב לציין כי הצמיג הנוכחי לא עושה עבודה טובה מבחינת אחיזה (קונטי ספורט 5).

הרכב באזור ה 250 כוח סוס בנאבה.

אין תקציב מוגדר כרגע , פתוח להצעות.

כמו כן חשבתי על הדרך לעלות מידה אולי ולהחליף את הגאנט המקורי , כמובן שהעליה תהיה ל 235/35/19.

וגאנט בצורה כמו שיש ל VRS החדשה.

מומלץ , לא מומלץ וכמובן למה...

עריכה : שחכתי לציין כי רוב הנסיעות שלי הם מנהלתיות , ומידי פעם מעט לחיצות הרוב בקו ישר , בודדות הפעמים שהרכב באמת ננהג בצורה אגרסיבית.

תודה !

עריכה אחרונה על ידי Jeka.E

2017 Type R

פורסם

עברו קצת מעל 20 אלף , אבל 15 נסיעה ממש רגוע בלי לחיצות או נהיגה אגרסיבית.

קריוס , אני לא אמרתי שאין תקציב , אמרתי שאין תקציב מוגדר , אני פשוט לא חושב שיש הצדקה לשלם 1000 ש"ח לצמיג לדוגמא.

ולכן אמרתי שאני פתוח להצעות , וכל עוד העלות ויחס לתועלת שווים את זה אז למה לא...

פשוט אין לי נסיון בתחום , אבל למשל אם יש צמיג שעולה למשל 500 ש"ח ומביא אותם ביצועים כמו צמיד ב 1000 אבל נגמר פי שניים יותר מהר , אז אני יעדיף אותו.

כי עדיף צמיג "טרי" כל תקופה מאשר אחד להרבה יותר (ככה לפחות נראה לי , יכל להיות שאני טועה).

תודה.

2017 Type R

פורסם

אז זהו, אני עם פחות כוחות סוס ונהיגה קצת אגרסיבית מדי פעם (ב 15 אלף הראשונים) ואחרי 15 מרגישים שכבר הם עשו את שלהם.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

קריוס , כמה מילים עליו ? , למה אוהבים אותו ?

כן דוד אני ככל הנראה צודק , שלי למראית העין במצב דיי טוב , אך אוחזים ממש גרוע..

2017 Type R

פורסם

אוהבים אותו כי הוא צמיג מעולה במחיר ממש לא יקר ונותן אחלה Value for Money.

אוחז ממש טוב גם בכביש רטוב וגם ביבש, שקט יחסית ובעל אורך חיים גבוה.

אגב, במידה הנוכחית של הלאון שלך, הצמיג הזה זכה במקום הראשון במבחן של מגזין אוטובילד הגרמני,

וניצח את פירלי P1, קונטי ספורט קונטקט 3, גודייר איגל F1 ועוד.

אתה יכול לקרוא פה.

פורסם

תודה , מה שכן חבל שהכתבה בשנת 2011 , הם גם מציינים שה F1 זה הדגם הישן ובחדש רוב הדברים שהתלוננו עליהם תוקנו.

מה שכן עושה רושם שהם יקרים יותר ודיי בהרבה.

2017 Type R

פורסם

אחרי יותר מ-10K ק"מ על ה-K107, אוכל לספר שהוא צמיג נהדר ומספק תמורה מצויינת למחירו. אוחז היטב ביבש, מפתיע ברטוב (למעט הנגיעה הראשונית) ואפילו שקט למדי.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אם רוב הנסיעות שלך מנהלתיות אז 235/35/19 עלול לקלקל לא מעט מהאיכות שלהן.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

/QUOTE]

אוהבים אותו כי הוא נראה טוב, גבוה, שנון וכשהוא משתכר אז הוא נהייה party boy מטורף!

וברצינות, צמיגים זה אחד הנושאים החרושים פה, רק ברגע זה יש 5 שרשורים שונים בעמוד הראשון שכולם המלצות על צמיגים.

כפתור החיפוש יניב לך עוד הרבה תוצאות כולל כאלה הרלוונטיות לרכב שלך וכולל כאלה שיספרו לך למה אנשים באמת אוהבים את הצמיג הזה (חוץ מזה שהוא באמת כריזמתי).

בהצלחה

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תוכן חדש...