Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשאול אם מישהו כאן עשה התקנה לתלתן של מערכת פליטה , RAGAZOON או SUPERSPRINT , צ'יפ דאון פייפ או כל משהו אחר

אם כן איפה עשה ואם ממליץ או לא

פורסם

אם לא תמצא תשובות כאן- מציע לך לבדוק בפורומים בחול.

על

RAGAZOON לא יצא לי לשמוע.

סופרספרינט זו לדעתי סחורה ממש טובה. בכלל בכלל לא זול. מיוצג לדעתי ע"י פיט סטופ.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

משהו שאני מכיר שם ב500 ABARTH רגזון. הרכב נשמע יותר חלש יותר מהמקורי , והבן אדם שהוא לא ילד ,די התבעס. הסופרספרינט כבר סיפור אחר לגמרה ,אבל עולה פי כמה וכמה.

פורסם

אני חושב שפיט סטופ לא מייבאים סופר ספרינט, כבר כמה שנים. אין יבואן סדיר שלהם בארץ , מה גם שהמחירים שלהם מוטרפים.למעשה

פורסם (נערך)
משהו שאני מכיר שם ב500 ABARTH רגזון. הרכב נשמע יותר חלש יותר מהמקורי , והבן אדם שהוא לא ילד ,די התבעס. הסופרספרינט כבר סיפור אחר לגמרה ,אבל עולה פי כמה וכמה.

TGT, הוא אומנם לא ילד, אבל אני רחוק מלהסכים איתו. אני הרכבתי את שלי לפניו וגם צברתי יותר ק"מ ממנו - ושלי נשמע טוב מהותית מהמקור. הציוויון סאונד של הרגזון שונה משל המקור - בעוד המקורי "מגרגר" ו"מפוצץ" יותר, הרי שהרגזון הרבה יותר באסי ועמוק ממנו.

ליאר פנה אל רגזון במייל והוסבר לו שהסאונד המיטבי של הדוד יהיה עד 2000 ק"מ. אני עשיתי כ-1300 ק"מ עימו ואוכל להעיד שהצליל הולך ומשתפר. כאילו משהו בדוד "מתיישב" ומקבל את מקומו הסופי. נשמע הרבה הרבה יותר נוכח מהימים הראשונים עימו.

רק אומר שבינתיים הספקתי להזמין גם את שאר מערכת הפליטה - ותודה ענקית לדודי, נתי וערן על השירות המשובח.

פותח הת'רד, אם זה יעזור לך ואתה מאיזור המרכז, אתה מוזמן לקפוץ לשמוע.

עריכה אחרונה על ידי RS

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

הכל תלוי בך ובמה אתה מצפה.

אתה מוזמן להתרשם אצלי מהדוד בלבד (כרגע) ומפונטו אבארת' (של חבר. שתבלה אצלי עד הסופש), לה יש קטבק מלא של רגזון.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
TGT,כאילו משהו בדוד "מתיישב" ומקבל את מקומו הסופי. נשמע הרבה הרבה יותר נוכח מהימים הראשונים עימו.

שום דבר לא מתיישב בדוד והמיקום של החלקים בדוד סופי עוד לפני שהתקנת אותו.

הדבר היחיד שיכול להשתנות זה ניהול המנוע שמזהה על פי החיישנים שיש שינוי כלשהו בפליטה ומבצע “תיקון“ שגורם לסאונד הפליטה להשתנות.

הסיבה שאמרו לך שהסאונד יתייצב עד איזור 2000 קילומטר זה בגלל שלניהול המנוע לוקח זמן ללמוד שינוי ולהגיב לו בצורה קבועה.

שום דבר לא השתנה בדוד שהתקנת, גם היום הוא בדיוק כמו ביום שקנית אותו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עידן, לפי דבריי רגזון - אתה טועה. אבקש מליאור את תשובתם (העביר לי במייל ומחקתי) ואעלה כאן.

על הרכב שבסמלון. אבארת' 500 אסהאסה.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני רק שאלה - תלתן לא מגיעה סטוק עם סאונד משובח?

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

RS אשמח ללמוד אחרת, עד אז- דוד אחורי הוא גולם שאין בו שום דבר שמשתנה זה סה“כ תיבת תהודה מתכתית שבתוכה עובר צינור או שתיים שלרוב עטופים בצמר זכוכית שתפקידו להפחית את התהודה (drone).

אין שם שום חלק שהולך לשנות את מקומו... (וכבר יצא לי לפתוח קרביים של דוד אחורי).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3965 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...