Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמנו העליתי כאן שאלה בעניין מזגן מפוצל שהקפיץ את הפחת.

מכיוון והתנאים בבית השתנו ויתרתי על הבדיקות והתיקונים.

יש לי שני מזגנים זהים 3.5 כ"ס של תדיראן אחד לכל קומה.

היום באחת הקומות יש שימוש בחדר אחד בלבד ולכן אין טעם לתקן ולהשתמש במזגן לקרר את כל הקומה אלא עדיף להתקין מזגן קטן בחדר.

שני המנועים זהים וממוקמים אחד ליד השני .

ולכן חשבתי שעדיף להחליף את המנוע התקין בזה המקולקל .

האם זה משהו שאפשר לבצע לבד או שיש בעיה כמו בריחת גז ברגע הניתוק וכו'.

יש למישהו הערכה מה התשלום הסביר לטכנאי שיבצע את ההחלפה.

תודה

צביקה

פורסם

ניתן לאגור את הגז במדחס לפני הניתוק כך שבפתיחת הצינורות כמות דיי קטנה של גז הולכת לאיבוד. בזמנו איציק פרט כאן את אופן הביצוע. ללא הרבה פירוט- מדליקים את המזגן על קירור (המדחס חייב לפעול), סוגרים את הברז של קו הנוזל, ממתינים 10-15 שניות, סוגרים את הברז של קו היניקה ומיד מכבים את המזגן. לאחר הפעולה כמעט כל הגז יאגר ביחידה החיצונית וניתן לנתק את הצינורות. קשה לי להאמין שטכנאי ייקח על זה יותר מ-200-250 שקל.

פורסם

תודה אביב

אם זה הסכום אז שווה לצ'פר איזה טכנאי על העבודה

אגב מישהו מכיר טכנאי מזגנים טוב במודיעין?

פורסם

העלות תלויה גם במיקום של המזגנים, וכמובן מזגן של 3.5 כ"ס זה לא עבודה לאדם אחד אלא לשניים לפחות.

להערכתי ב 200-250 שח לא תסגור עניין, אלא ביותר.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק

המזגנים עומדים אחד ליד השני על הריצפה ולא תלויים במיתקן ובסך הכל ניתן לשנע אותם בקלות על הרצפה מרחק של כ 50 ס"מ לכל כיוון. מכסימום אני עוזר .

אגב מאיזה אזור אתה בארץ.

צביקה

פורסם

אם הגישה קלה ואין בעיה, אז תיקח בחשבון שקריאת שירות (300-350 שח) צריכה לפתור לך את העניין, רק תיקח בחשבון דבר אחד: את הפתרון לבעיה אתה נתת, כך שאם הבעיה של הקפצת הפקק לא נפתרת, קח בחשבון ששילמת על הצלבת מנועים לחינם. תכל'ס, אנחנו לא יודעים האם הבעיה נעוצה במעבה או במאייד, לכן יש כאן הימור (שלך).

לשאלתך, אני מאיזור המרכז.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...