Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כבר בערך שנה יש לי בעיה בטורים ,

לאחר נסיעה של כ 7 דק בערך כשהרכב חם והטורים יתייצבו , אני עומד במקום בהילוך D והטורים עולים ויורדים ,

לפעמים ניתן להרגיש זאת אופן פיזי כאשר הטורים יורדים באופן דרסתי ,

יש לציין שהבעיה חוזרת על עצמה לעיתים קרבות אך לא תמיד וכאשר אני משלב הילוך N או P הבעיה נעלמת

כמו כן גם וכאשר המזגן דולק אין את הבעיה ! שלמיטב הבנתי המזגן מעלה טורים וכנראה זה יאמר לזכות

בנוסף ברצוני לציין שכאשר אני בולם ברמזור הבעיה מופיע ואם אני גולש מעט עם האוטו הבעיה נעלמת לאותו הרגע עד הרמזור הבא :)

כשטיפלתי לאחרונה טיפול 45000 אם איני טועה, אמרו לי במוסך מורשה שותסף דלק יסדר את הבעיה אך ללא שום שינוי מאז

תודה לעוזרים

עריכה אחרונה על ידי ניר אברהם
פורסם (נערך)

לדעתי אולי זה בית מצערת תקול או צריך ניקוי.

הכי טוב שתלך למוסך לבדוק.

עריכה אחרונה על ידי michael4552

Polo 2001 16V

פורסם

תעשה ניקוי בית מצערת בסיסי (ספרי קרבורטור שלא פוגע בחיישנים ישירות למצערת) אחרי שתוריד את הפילטר

תחליף פילטר אוויר

תנקה MAF עם חומר של BG

אופציה אחרת הינה דליפת וואקום

פורסם

כדאי להתחיל לבדוק את צינור תת הלחץ המחובר מהמגבר בלם לסעפת היניקה. כאשר צינור זה סדוק או קרוע התופעה שאתה מתאר תתרחש בעיקר בבלימה וזה ממה שאני מבין קורה אצלך!

• תוכן חדש...