Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לא מזמן חבר רכש hu של אלפיין וקומפוננט אודיסון apk165 עכשיו הבחור מעוניין לקנות מגבר 4 או 5 ערוצים (בהתאם להמלצות שלכם ולתקציב)

התקציב למגבר הינו 1000 עד 1300 שח .

המגבר יחובר לקומפוננט הקידמי ולסאב ואם התקציב יאפשר 5 ערוצים אז יחוברו גם רמקולים האחוריים . כמו שכבר ציינתי מבקש המלצה למגבר במסגר התקציב שציינתי .

תודה מראש על העזרה .

Hu: pioneer dehx6650bt comp:focal ps165 Amp: focal r4280 sub: more primo

פורסם

מגבר 5 ערוצים יאפשר לך לחבר 2 טוויטרים , ו2 וופרים , וסאב במידה והמגבר מספיק חזק .

כך שעל מנת להגביר גם סט אחורי יהיה צורך במגבר נוסף .

ממליץ לחסוך ולהגדיל את התקציב כדי להוציא דברים איכותיים מהסט שלך .

אולי החברה כאן יוכלו להמליץ על משהו טוב מתוך יד 2 .

בהצלחה .

פורסם (נערך)

תודה רבה על ההמלצה אך הבחור לא מעוניין בשני מגברים או בחיבור של טויטרים והוופרים בנפרד אלה בחיבור רגיל . אם בתקציב זה יכנס מגבר 5 ערוצים נחמד אז יחוברו אליו סאב קומפוננט קידמי וגם קואסיאלי אחורי ואם זה יספיק רק ל4 ערוצים אז יחוברו רק הסאב והקומפוננט. איזה מגברים אתה יכולים להמליץ בתקציב זה שיספק את הקומפוננט בצורה טובה ? ראיתי כמה מגברים כמו mb quart hifonics בתקציב הזה מה אתם אומרים עליהם ?

עריכה אחרונה על ידי ofervars

פורסם

בעקרון הייתי ממליץ לחבר לקנות מגבר מסדרת הפרימה שכבר כולל בתוכו את הDSP אבל אני מבין שהאלפיין אצלו עושה את עבודת הDSP ולכן הוא כנראה מחפש מגבר 4 ערוצים פשוט וטוב.

ההמלצה שלי תהיה קשורה לספונסרים של הפורום -

או HDP5 של HERTZ

או ARC AUDIO מסדרת XDI חמישה ערוצים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

lanosforce. תודה על המענה אבל המגברים שציינת הם לא מעבר לתקציב שציינתי ? וחוץ מזה אין לי מושג מה זה dsp (זה בא עם תוספת סלט בצד :lol: )

עריכה אחרונה על ידי ofervars

פורסם

גם צ'יפס עם תרצה וכשאני אומר צ'יפס אני מתכוון באנגלית בלשון רבים (צ'יפים) :-D

מגבר חמישה ערוצים בתקציב כזה חדש, הייתי נמנע מלקנות - הייתי מתרכז ביד 2 ומחפש משהו טוב.

האמת היא שאם תסכים למתוח את התקציב ב200 שקלים אז יש לי משהו טוב להציע לך - בפרטי כי מדובר בציוד אישי שלי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם 5 ערוצים לא נכנס לתקציב אני אשמח לשמוע על 4 ערוצים ברמה סבירה בתקציב זה .

פורסם

ראיתי מגבר בזאפ jbl gto1004 איך הוא ובנוסף ראיתי מכמה מגברים של mbq וhifonics איך המגברים האלה??

פורסם

לפני כמה שנים, היו המון חנויות שהיו מעלות את ההיצע שלהם לרשת, ובאמת היית מקבל מושג מה המחירים, היום לא הייתי הולך לפי זאפ בכל מה שקשור באודיו לרכב.

המלצה ממני, חפש בלוח מכירה בפורום יש כמה מציאות.

פורסם

דיברתי עם חנויות היום הם הציעו לי את הhiponics bre100.4 וה mbq 80 ששניהם ניכנסו לתקציב . איך המגברים האלה ??? ובקשר ליד שניה הבחור צריך להביא לי תשובה אם הוא בכלל מעוניין ביד שתיים כי כמה מחברי הפורום כבר הציעו לי כמה דברים . בכל מקרה מה דעתכם על המגברים שציינתי ?. ותודה על העזרה

פורסם

היפונטיקס הם לא משהו והצהרות הספק שלהם לא נכונות, mbq כבר לא מה שהיה פעם.

בתקציב הנל תוכל למצוא מגבר יד שניה הרבה יותר איכותי וטוב.

פורסם

אני מצטער חברים לכל מי שהציע יד שניה הבחור לא מעוניין ביד 2 אז זה ירד מהפרק .

עכשיו ראיתי מגבר massive audio bx4 במסגרת התקציב מה אתה אומרים ???

• תוכן חדש...