Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור גבר עם חברה לצאת למועדונים זה לא מעניין. ברגע שיש לך את החברה זה מאבד את הפואנטה.

לצאת לפאב עם חברים זה מקביל בשבילי כמו לשבת בבית עם חברים, רק משלמים מחיר מופקע על אלכוהול.

וכאשר אני אני יוצא למקומות האלה, אני רואה כול הזמן את אותן תופעות- אנשים יושבים עם הסמארטפונים שלהם. אפשר להגיד עליהם כול דבר, אבל אם היה להם מעניין , הם לא היו יושבים בפייסבוק.

אני מרגיש שאנשים(ואני בניהם) יוצאים רק בגלל שזה סופ"ש וצריך לצאת.

האם באמת יש דברים שאפשר לעשות והם לא יהיו משעממים רגע לפני שאני הולך להיות מדוכא ומפסיק לצאת לחלוטין?

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לשבת מול הטלויזיה בבית?

לצאת לטיול על חוף הים?

לשבת עם חברים בבית שלך או שלהם?

האמת, אני לא איש חיי לילה, וגם לא הייתי כזה בצעירותי. אבל אין שום קושי למצוא תעסוקה. וכמובן שהסמארטפון מחסל כל חלקה טובה בעניין זה. וחוץ מזה, לא מזיק להיות עם בת הזוג בלי כל הרעש מסביב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מקום עם אוירה נחמדה (מוזיקה ותפאורה), מסעדה טובה וכו'.

לרוב גם אני בוחר באופציה הביתית או במופע/הצגה בשילוב מסעדה טובה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

וכאשר אני אני יוצא למקומות האלה, אני רואה כול הזמן את אותן תופעות- אנשים יושבים עם הסמארטפונים שלהם. אפשר להגיד עליהם כול דבר, אבל אם היה להם מעניין , הם לא היו יושבים בפייסבוק.

כשאנחנו יוצאים לפאב אנחנו מרכזים את כל המכשירים במרכז השולחן, הראשון שנוגע בפלאפון שלו במהלך הערב קונה לכל השולחן משקה.

מוסיף קצת פלפל לערב :twisted:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

חיי הלילה משעממים כי אתה נעול בסטראוטיפ.

קח ת'חברים שלך - לעכו תעשו לילה בים, עם אוהלים.

קח את חברה שלך לקארטינג.

קח אותה לקיר טיפוס.

קח אותה לסדנת כדי חרס.

תלמד אותה לשחק פרו ושחקו אחד מול השנייה.

תבשל לה ארוחה רומנטית לאור נרות בבית.

יצירתיות היא מהות החיים - פאבים זה פאסה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
תרדים את החברה ובוא לשחק battlefield​ 4.

זה רעיון מצוין.

53292086.jpg

האמת שאני מאוד אוהב הופעות סטנדאפ למיניהן. זה בד"כ נחמד.

הרעיונות של תרמיל מעולים.

אפשר גם בילויים ששוכחים שהם קיימים כמו ללכת לסרט טוב [sPY מעולה], לעשות איזה פיקניק במקום עם נוף יפה [עם הגברת לא החברים, נראה לי], לשחק פוקר זה תמיד כיף עם הרבה חברים, וגם בנות נהנות מהמשחק; וכולי...

רבאק, אני פעם מצאתי את עצמי בישיבה אצל מישהו שאני לא מכיר, משחק מונופול ושאר משחקי קופסא עם חבר או שניים ועוד קבוצה של אנשים שאני לא מכיר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קולנוע זה בעיה עכשיו בחופש הגדול. הסיכוי לחטוף כתב אישום על התעללות חמורה בקטין גבוה ב75% מבשאר ימות השנה.

לפאבים הולכים רק עם חברים כדי לשתות ולשטות וגם לאכול צ'יפס מלא שמן.

מה רע במסעדות? יש מליון סוגים.

חוץ מזה להישאר בבית במזגן לראות סרטים ולהזמין פיצה זה לא כזה רע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

גם בתור רווק חיי הלילה בתחום המסיבות/ברים זה כבר פאסה.

UBOGI, זה אחלה רעיון.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

אני איש של מסיבות לרוב, טראנס אלקטרונית וכל הדבר, זה לא מקום לקחת אליו חברה אלא אם היא ממש בעניין.

הייתה לי חברה שאהבה ממש לשבת בדאנסבר, אבל אם אתה רוצה לשבת עם האישה שלך בכיף - פאב יתן את המענה הכי טוב.

מעבר לזה - SHELLCASE נתן את התשובה הכי טובה

Opel Adam S 2017

פורסם

שבור את השגרה חבר,

תגיד לחברה שלך שאתם יוצאים לאכול בחוץ, קח תיק ושים בו גזיה, מחבת קטנה, רסק עגבניות וביצים, תעצור בדרך במאפיה וקח בגט חם, סע לחוף הים ותקתק איזו שקשוקה על החוף, בקבוק יין ויש לך אחלה ערב.

מעבר לזה כבר עניין של איזה טיפוסים אתם, אני מאוד נהנה לצאת עם אישתי לדרינק בסופ“ש, פה ושם סרט, מפגשים אצל חברים או אירוו חברים.

גם אני שונא את עניין ההתעסקות בנייד במהלך בילוי ולוקה בדבר בעצמי ולכן לאחרונה סיגלתי לעצמי הרגל- כשאני יוצא עם האישה ו\או חברים אני פשוט משאיר את הסלולר בבית.

להפתעתי לא קרה שום אסון, העולם ממשיך להתנהל ואני אפילו נהנה יותר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש אנשים שבלי 35 סלפיז בפרצוף ספר עם המיקום והשעה המדוייקים זה נחשב כאילו לא יצאו לאף מקום. כלומר יציאה בלי סלולרי בשבילם זה שווה ערך ללהישאר בבית או להיחטף ע"י דאע"ש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...