Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

אני מעוניין ליצור קובץ במחשב/דף באינטרנט בו אוכל להזין הרבה מאוד מידע שאזדקק לשלוף חלקים ממנו

באופן מהיר במידת הצורך.

אני מכיר את האפשרות של אופיס לבצע ctrl + f ולאתר את המילה, אך הבעיה שזה לא תמיד עובד

כי חובה לחפש את המילים בדיוק כפי שנכתבו, לצורך כך עבור כל ערך יש ליצור המון ווריאציות.

סתם לצורך העיניין, אם רשום בשורה "אדם הלך לטייל ביער" ואני אחפש "אדם ביער" - אקבל 0 תוצאות.

למעשה, אני רוצה ליצור דף בו אוכל לחפש בדומה לחיפוש של גוגל (בתוך הדף) ולא חיפוש מדויק כמו בוורד.

מדובר יהיה בסה"כ בסדר גודל 5-10 ע"מ של טבלאות/שורות מידע - כך שאם ניתן לחפש צירופים בתוך שורה

או עמודה זה יהיה עוד יותר טוב.

הידע שלי בתכנות מסתכם בערך ב 0, לכן אעדיף פתרונות מובנים.

עם זאת, אם יש לכך פתרון קליל יחסית בעזרת תכנות, אבקש עזרה מחבר

שעובד כמתכנת.

תודה מראש.

• תוכן חדש...