Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנת הנקרא:

ושם

גם ממש התעקשנו שיעשו את התיקון בסך 7K שח

פותח השרשור התעקש לבצע את התיקון במוסך שהוא בחר, לפי הצעת המחיר שהוא קיבל. קיבל מה שרצה.

גם אם היה תובע לפי הצעת המחיר לתיקון במוסך שהוא בחר, היה זוכה בסכום התיקון, משלם למוסך והיה נשאר עם אותה עבודה גרועה. תוצאה זהה.

גם אם היה מזמין שמאי ומתקן לפי דו"ח שמאי, עדיין היה נתקע עם העבודה הגרועה של המוסך.

את התביעה היה יכול להגיש בלי שום קשר לתלונה במשטרה אם היה רוצה, אבל על מה?

הפוגעת אומרת לו - אשלם לך על התיקון, לך תקן את הרכב. מה הוא יכול לומר? לא? אני לא רוצה? לא רוצה שתשלמי לי את סכום התיקון, אתבע אותך בבית משפט?

אתה מבין כמה מופרך זה נשמע?

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הבנת הנקרא שלי מעולה, תיקח את מילתי בנדון.

כשאתה "חותך" לבעל המקצוע את התקציב\תשלום בחצי, אתה גם מוריד לו את החשק לעבוד בחצי.

וראייה לכך היא התמונות שהוא העלה, על כך אין עוררין.

אולי פותח השרשור יסביר לך למה התכוון באומרו "התעקשנו שיבצע את התיקון ב7K".

אני רק יכול להבטיח לך, שכאשר הביטוח מעורב, אף בעל רכב לא יתעקש שהתיקון יתבצע בעלות מוגדרת מראש.

פורסם

זה אומר שפותח השרשור התעקש לעשות שם את התיקון ולא במוסך של חבר של דוד של סבא בטיזנשלוך בחצי מחיר.

גם כאשר מעורב ביטוח ושמאי, המוסך מתקן לפי הערכת שמאי והוראות השמאי. גם במצב כזה אם המוסך ביצע עבודה לקויה, הביטוח לא ישלם למוסך עוד כסף כדי לתקן את התקלה, אלא בעל הרכב הנפגע צריך לדרוש מהמוסך שיתקן את עבודתו. תמיד יש עלות מוגדרת מראש.

פורסם

דוגמה מצויינת איך לא מתנהלים בתאונה

בויכוח בין נתנאל לנמסיס

שטויות לצערי כותב נתנאל

מה הקשר בין אם יש לבחורה ביטוח או טסט לטיב התיקון במוסך המחורבן של צ'מפיון.

לא מן הנמנע שגם ב 12 אלף ההצעה הראשונית התיקון היה באותה איכות זבל.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

גם פחחים במוסכים המורשים התחילו לעבוד לפי אחוזים? אחרת לא רואה קשר בין הכסף שמקבל בעל המוסך לטיב העבודה שמבצע העובד שלו.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

אכן. לא נקבע סכום של 7k. זה מה שהמוסך הציע לאחר שבדק את הרכב והחליט מה צריך להחליף ולתקן.

לצורך העיניין, אין הבדל בעלות העבודה בין ההצעה של ה 13 אלף ל 7 אלף. רק מחיר החלקים השתנה.

סביר להניח, כמו שישה רשם, ההבדל במחיר לא היה משפיע על התוצאה הסופית...

פורסם
אני למדתי מנסיון של תאונה. בפעם הבאה אני לוקח שמאי והצעת מחיר לתיקון ולא מתקן את הרכב.

תובע מהביטוח את הסכום שהמוסך והשמאי לקחו ומכניס לחשבון בנק שלי.

בזמני הפנוי אתקן אם ארצה את הנזק בשליש מחיר וישאר לי שאר הסכום. עד עכשיו רק המוסך היה מרוויח. מעכשיו אני

הביטוח לא משלם כנגד חשבונית מהמוסך? קשה לי להאמין שהם לא חשבו על דרך למנוע את הקומבינה הזאת.

מישהו יכול באמת להגיד מה קורה במקרים האלו? הערכת שמאי גבוהה פי 3 ממה שאפשר לשלם בפועל...

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אין חובה לתקן בכלל ועדיין אפשר לקבל את כל הכסף מהביטוח ( כולל אפילו את המע"מ אם אינך עוסק מורשה ).

אם יצליח לתקן אח"כ בשליש המחיר, לא מן הנמנע.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה, לא פעם ולא פעמיים הייתי במוסכי פחחות.

לא פעם ולא פעמיים שמעתי איך מנהל העבודה אומר לעובדים שלו להזדרז בתיקונים שהרווח עליהם קטן (ניסיתי לסגנן את זה בעדינות) ו"להעיף" את הרכב החוצה (ציטוט).

אין מה לעשות, כשהביטוח מעורב, כולם מרוויחים (חוץ מהפוגע וגם זה לא תמיד), המוסך גוזר קופון, יש למנהל העבודה מוטיבציה להוציא את הרכב כמו שצריך, אבל כשמדובר בעלות שהינה חצי ממה שביקש בהתחלה, לא מן הנמנע שהיחס לרכב ולעבודה יהיה שונה.

שוב, אני מדבר בסה"כ על היחס שגורר את איכות העבודה.

פורסם
אכן. לא נקבע סכום של 7k. זה מה שהמוסך הציע לאחר שבדק את הרכב והחליט מה צריך להחליף ולתקן.

לצורך העיניין, אין הבדל בעלות העבודה בין ההצעה של ה 13 אלף ל 7 אלף. רק מחיר החלקים השתנה.

סביר להניח, כמו שישה רשם, ההבדל במחיר לא היה משפיע על התוצאה הסופית...

הבנת נתנאל.

ולא פעם ולא פעמיים הרווח על החלקים הזולים גבוה מן הרווח על החלקים היקרים.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אין חילוקי דעות לגבי מחיר העבודה האמיתי והמנופח.

ברור שהמוסך ינפח את מחירי החלפים מכיוון שכאן הרווח שלו.

בפועל, המוסך הפחית במחיר מכיוון שהבין שהנהגת הפוגעת לא מערבת ביטוח ומכיוון שידע שבמידה ולא יפחית הם ילכו למוסך אחר (סקר שוק) שיתן להם הצעה אטרקטיבית יותר.

המוסך התפשר במחיר ומכאן התוצאה כבר ידועה.

איך אתה חושב שבעלי מקצוע אחרי פועלים לאחר שההצעה שלהם נחתכת בחצי?

הרוח מהמפרסים יורדת והם זורקים ***, העיקר לסיים ולעוף משם.

פורסם (נערך)

ההבדל במחיר החלקים נובע גם מהסיבה שהחלפים השתנו מחדש ל...משומש..

בכל אופן, הרכב יצא אתמול מהמוסך.

את השריטה תיקנו. לא מאמין שצבעו את כל הכנף, נראה כמו תיקון נקודתי.

אך כעת מופיעות בועות מתחת ללכה, מוזר מאוד..

bubbles.jpg

ודבר נוסף שלא שמתי לב מקודם, הפגוש לא יושב כמו צריך בכלל, ונוצר מרווח בין התא מטען לפגוש..!

SPC1.jpgSPC2.jpg

התייאשתי.. מה לעשות?? לחזור אליהם שוב? להשבית את הרכב לעוד יום לפחות?

מצב מתסכל. אנחנו מאוד תלויים ברכב וכל יום בלעדיו משבש את כל היום ודוחה תוכניות..

תודה רבה מוסך צמפיון טלנוע אשדוד - חבל שנגעתם בכלל ברכב!!!

עריכה אחרונה על ידי thenewguy
פורסם

לדעתי תחזור.

כל עוד זה עדיין קרוב אתה יכול לטעון שזה כך יצא מהם.

אם יחלוף זמן רב זה כבר יותר בעיה.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

לא עקבתי אחרי כל השירשור אבל מנסיון של מקרה דומה, כדאי לקחת שמאי שיכתוב דוח. אחר כך, בתביעות קטנות או בכל דיון אחר, דוח שמאי זה התחמושת שלך לדיון. (בלי קשר לאיך/אם/איפה תיקנת).

• תוכן חדש...