Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשתי הלכה להחליף צמיגים השבוע, ביקשתי ממנה שתהיה איתי בטלפון בשביל לוודא שלא דוחפים לה איזה זבל במחיר אבסורד. בפנצ'ריה הציעו מגוון צמיגים, בחרנו ב Dunlop BlueResponse במחיר שנראה לי הוגן (340 שח לצמיג).

היום בבוקר אני מסתכל על הצמיג, ורואה שרשום עליו בכלל Dunlop SP Sport FM800.

בנוסף היא סיפרה לי שכשאחד העובדים ניגש להתקין את הצמיג, בא אליו מישהו אחר צעק עליו 'מה אתה עושה הצמיג הזה לא בסדר' ואז החליף לאחר (זה שהותקן).

התאריך בסדר גמור (1315), אבל כמה שחפרתי - לא הצלחתי להבין מה בדיוק מותקן על הרכב. האם זה הצמיג שבאמת רכשנו, ודאנלופ פשוט לא רושמים בלוריספונס בשום מקום? (לא נשמע לי סביר)

אולי אני סתם מגזים, אבל לי זה נשמע כאילו החליפו את הצמיג באיזה אח זול יותר, במחשבה שלא נשים לכך לב. מצד שני ייתכן שהכל נעשה בתום לב והצמיג הוחלף באח זהה או באותה רמה - בגלל זה אני לא מפרסם עדיין שמות וכו' ומנסה לפתור את הפאזל.

הפרמטרים: 185/65/15 , הצמיג כאמור Dunlop SP Sport FM800 , הצמיג שהובטח Dunlop BlueResponse. היא שלחה לי תמונה של הצמיג שהתכוונו להתקין לה, ככה שזה לא בלבול בשם או משהו בסגנון (מה גם שבלוריספונס עולה בדיוק 340 לפי מחירון יד2, ככה שזה יותר מדי צירוף מקרים).

אם מישהו מכם יכול לעזור, אשמח.

תודה

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 117
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

על הצמיג כתוב בלו ריספונס בצורה דיי בולטת. יש תמונות באינטרנט וגם יצא לי לראות אותו על כמה רכבים.

הדגם שאתה מציין לא מוכר לי, בדקת שהצמיג מורכב נכון ולא הפוך? יש תאריך יצור?

עריכה אחרונה על ידי Mike808
פורסם

אוקיי, עכשיו שהבנו שמדובר בדגמים שונים - האם זה דגם נחות? (רכב הלוחזור לעבודה, לא ביצועים ולא שום דבר מעניין)

כי הרי המחיר נשאר אותו דבר למרות ההחלפה...

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

זה לא אותו צמיג, חיפוש בגוגל מביא בעיקר תוצאות מטורקיה, אני מקווה שזה לא איזה דור המשך לsp490 המקולל. אני במקומך חוזר לפנצ'ריה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם (נערך)

הבטיחו בלו רספונס שיתקינו בלו רספונס.

אגב אולי לא בהכרח מדובר בעקיצה. כדי להיות צמיגאי לא צריך להבין בצמיגים.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מרתיח ברמה שלא תתואר המקרה הזה. יש לך אסמכתא חוץ מ"אמרו לי בטלפון" שזה הדגם שסיכמו איתך? הקלטה של השיחה או משהו?

רק שלא תתפלא אם תקבל כלום ושום דבר אם תפנה אליהם בטענה שהצמיגים שהורכבו הם לא לפי מה שסיכמתם.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

היא שלחה לו תמונה של הצמיג שהתכוונו להתקין...

בטח יש זמן תמונה וזמן חשבונית...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

עשו לי את אותו הדבר בדיוק היום בדורון לדרך בראשון לציון.

תוך כדאי ההרכבה אני רואה שהצמיג תוצרת תאילנד אז שאלתי ואמרו אין את הבלו... אז התקנתי וזהו (כנראה שעשיתי טעות), ועוד רצו לחייב במחיר של בלו וחייבו בסוף לדעתי גם יותר מידי, 325 ש"ח לצמיג.

מישהו מכיר את הצמיג? אני לא מוצא התייחסות באינטרנט

פורסם

יש לי תמונה מאשתי של בלוריספונס, היא לא שלחה לי את זה בשביל הצחוקים.

היא תיגש להחליף את הצמיג, נראה האם מדובר באי הבנה קטנה וסתמית, או האם הם יעשו בעיות. אחליט איך להמשיך משם בהתאם, ניתן להם 'גרייס'.

האבסורד - דווקא תכננתי להשאיר ביקורת טובה עליהם כאן: היא נכנסה לצמיגיה, המליצו לה על דגמים רלוונטיים, המחירים היו הוגנים. הייתי גאה בכך שלא ניסו לעשות תרגיל לאישה 'תמימה' שנכנסת לפנצ'רייה (זה הקטע המצחיק בישראל, כשנותנים לך שירות סטנדרטי אתה מופתע), בסוף זה קרה.

נראה.

פורסם

כן אישה לא אישה, אני לא בטוח שאני לא הייתי נופל בזה.

ראבאק, אתה מסכם על משהו בטלפון, רואה בעיניים שזה זה, ואז מחליפים לך בלי שאתה שם לב במהלך ההתקנה. צריך להיות עירני כמו שועל בשביל לא ליפול בדבר כזה. אתה כבר רוצה לשלם ולחזור הביתה מבסוט, לא להתחיל להתכופף להריח צמיגים בחום של יולי!

• תוכן חדש...