Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תגובות 117
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הנה סיפור שהתרחש אתמול והזכיר לי את השרשור הזה.

יש לי חבר שיחסית אליו, אשתו של אוריאו היא מומחית על ברכבים.

הבחור פשוט תמים, אין לי חצי מושג מכלום.

הלך לקנות רכב יד שנייה - התקשר למישהו, הלך לראות את הרכב, בלי בדיקה ובלי כלום - שילם לו כמה שביקש. אין דברים כאלה. לא שאל אף אחד, לא התייעץ.

בקיצור, אחרי כמות מכובדת של הערות מהסביבה - הוא הבין שלפעמים שווה להתייעץ.

רצה להחליף 5 צמיגים ברכב.

פתחנו יחד מחירון צמיגים ביד 2 (לשעבר טייר4יו), נבחר צמיג פאלקן 914 שפורסם בפנצריה, שנקטלה כאן פעם בפורום, במחיר מעולה.

השאיר פרטים. חזרו אליו.

הסברתי לו בזריזות לבדוק תאריך ואיזון.

מפה לשם - הלך לפנצריה, הבחור באמת פראייר ברמות, והכל עבר חלק.

4 צמיגים מתאריך 10/15. החמישי 7/15.

התקנה + איזון לכל החמש.

המחיר כפי שסוכם.

לא היה צריך לחזור לשם, לא להתווכח ולא כלום. כאמור פנצריה שנקטלה כאן בעבר (דורון לדרך) - אבל גם בשרשור עליה רואים שהיא החליטה לתקן את דרכה.

אז איכשהו יצא, שעל פי החברים של אוריו, אני צריך לאכול את הכובע, השירות בפנצריה שלו באמת היה מעולה, למרות שבסופו של יום לא קיבל את הצמיג שביקש וגם ניסו לערבב אותו פעמיים וזה לא נפתר עד שחזרו שלושתם למקום ולאחד מהם יש היכרות מוקדמת עם בעל המקום. לא רוצים לפרסם את השם כי מרוב שהשירות היה טוב לא רוצים לפגוע לו בפרנסה.

ואפשר גם אחרת.

אז אולי במקום לנסות לתקוף סתם אנשים בפורום ולהטריל ואיכשהו לנסות להוציא הכל כאילו רק אתם בסדר תוך כדי ציטוטים והתפלפלויות מתישות, תפתחו קצת את העיניים.

JUST SAYING..

פורסם

בו נחזור שנייה לעובדות.

לפני ש-oryo פנה, זה מה שכתבת:

תשמע, אם הם יסכימו לקבל ממך את הסט בחזרה ולתת לך צמיג אחר - זה פנצריה בעלת שירות מטורף לא מהעולם הזה.

אוריאו - כן, הבנת אותי מעולה.

ברגע שהצמיגים נגעו בכביש הם כבר לא ימכרו אותם כחדשים - מה שאומר נזק בכיס מיידית לפנצ'ריה.

אני לא מכיר אף פנצ'ריה שתסכים לעשות בשבילך את ההחלפה הזאת, אבל נראה ביום ראשון.

אם באמת זה ייקרה, אני מאוד אופתע.

והנה זה קרה... ופתאום אתה לא מופתע?!

לכן, אכול את הכובע וזהו.

כל השאר, לא מהעניין.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

סליחה?!?! כל השאר מאוד מעניין.

כל ההתנהלות של הפנצריה ההיא הייתה גרועה. אלא אם כן אתה חושב אחרת, מצד שני הטפת לי שכשהחליפו טלויזיה לחדשה מהקופסא בלי להווכח זה פשוט שירות בסיסי, לא?

כמו שאמרתי כבר 15 פעם, הופתעתי שהחליפו, לא הופתעתי שניסו לערב בדרך.

פורסם

יניב,

i hate to say i told you so....

אבל פאלו (ואני לרוב לא מסכים עם פאלו), אמר בדיוק את מה שאמרתי לך.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

טוב, אני פרשתי מהעניין.

כל אחד ייקרא, יבין ויחשוב מה שבא לו.

במקביל - טרם קיבלתי את הכובע קארספורום המובטח. לידיעת ההנהלה ועורכי הדין בפורום 8)

פורסם

שמח בשביל החבר שלך, נשמע שהשירות במקום ההוא היה נהדר (טוב משאני קיבלתי), כן ירבו.

ועם זאת -

אז איכשהו יצא, שעל פי החברים של אוריו, אני צריך לאכול את הכובע, השירות בפנצריה שלו באמת היה מעולה, למרות שבסופו של יום לא קיבל את הצמיג שביקש וגם ניסו לערבב אותו פעמיים וזה לא נפתר עד שחזרו שלושתם למקום ולאחד מהם יש היכרות מוקדמת עם בעל המקום. לא רוצים לפרסם את השם כי מרוב שהשירות היה טוב לא רוצים לפגוע לו בפרנסה.

ואפשר גם אחרת.

אז אולי במקום לנסות לתקוף סתם אנשים בפורום ולהטריל ואיכשהו לנסות להוציא הכל כאילו רק אתם בסדר תוך כדי ציטוטים והתפלפלויות מתישות, תפתחו קצת את העיניים.

JUST SAYING..

כל המהות של ההודעה שלך היא להקניט את 'אוריו והחברים שלו' (חוץ מGB אני לא מכיר כאן אף אחד, שמח לדעת שהם כולם חברים שלי פתאום), וללגלג עלי על זה שאני לא רץ לעשות שיימינג ולפגוע בפרנסה לעסק שמבחינתי פעל כשורה כשגילה טעות שביצע -

ובו בזמן, אתה מדבר על 'לתקוף סתם אנשים בפורום ולהטריל'.

בחיי שאם לא הייתי יודע אחרת, הייתי חושב שאתה ילד בן 17 שפשוט מחפש לריב בשביל הריב. לא מצליח להבין מה הקטע שלך אבל לפחות יש כאן תיעוד של כל השיח שמקל לראות מי כאן תוקף ומטריל בשביל הכיף.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

שוב, זה מדהים, אתה משמיץ אותי (ילד בן 17 וכו׳.. הלוואי שהייתי בן 17) ואז מנסה להראות כאילו התיעוד איכשהו יראה שאני לא בסדר.

חבר יקר, תהיה בריא

פורסם

במקביל - טרם קיבלתי את הכובע קארספורום המובטח. לידיעת ההנהלה ועורכי הדין בפורום 8)

נו באמת חשבת שתקבל כ"כ מהר? לא ראית את השירשור הזה? :lol:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?508360-%D7%9E%D7%94-%D7%A0%D7%A1%D7%92%D7%A8-%D7%A2%D7%9D-%D7%93%D7%95%D7%90%D7%A8-%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C-%D7%95%D7%93%D7%95%D7%95%D7%A7%D7%90-%D7%A2%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%95-%D7%90%D7%97%D7%A8%D7%99-%D7%A9%D7%9C%D7%95%D7%A7%D7%95-%D7%A0%D7%A9%D7%9B%D7%97-%D7%9E%D7%94%D7%92%D7%99%D7%91%D7%95%D7%91

הכל ברוח טובה חברים, שיהיה שבוע מבורך לכולנו :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אם היית קורא את כל השרשור היית רואה שקבענו מחר בבוקר לנסוע כל החברים מהפורום לפנצ'ריה, אם בא לך - אתה מוזמן.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

רציתי להעיר שהוא לא ביקש בלוריספנס, הם הציעו את זה לאשתו, הוא בדק ומצא שזה צמיג טוב במחיר טוב ונתן אישור. כך שכל מי שמנסה להציק לו שהוא רצה א' וקיבל ג' בכלל לא נמצאים בכיוון.

התקלה היתה אצל העובד שלא הרים דגל אדום כשגילה שאין להם בעצם את הצמיג הנ"ל, אלא החליט על דעת עצמו שהחלופה מספיק טובה. חוסר המקצועיות כנראה שמגיעה מלמעלה, כי עסק שיש לו בעל בית לא מתנהל כמו ג'ונגל כשבעל הבית לא נמצא. גם לשבת עם מחשבון ולחשב מחיר גבוה יותר לצמיג שהוצע בדיוק במחיר ששולם זה לא הכי מקצועי שבעולם. זה שבעל הבית נינוח ורגוע מול טעות כזו שגם עולה לו בכסף- זה לא מרגיע אותי. כנראה שמבחינתו זה באמת בסדר גמור שדברים כאלה קורים.

באופן אישי לא הייתי ששה לחזור לעסק כזה, ולו רק בגלל ההרגשה שאני צריכה לבדוק כל דבר בשבע עיניים ושאי אפשר באמת לסמוך על מה שנאמר לי. גם אם הטיפול בבעיה היה בסדר גמור, ההרגשה שלי היא שלא נעשה דבר על מנת שלא יקרה משהו כזה בעתיד, ואני מעדיפה לעשות עסקים עם מקומות שמתאמצים שלא יקרו טעויות מלכתחילה.

בסה"כ לא מצדיק השמצה של המקום, אבל מעציב מאוד שהיחס ללקוחות בתחום הרכב הוא הרבה פעמים כמו למפגרים, שלא צריך להתייעץ איתם ושלא מבינים כלום (אישה, או גבר).

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
כאמור פנצריה שנקטלה כאן בעבר (דורון לדרך) - אבל גם בשרשור עליה רואים שהיא החליטה לתקן את דרכה.

הפוסטים האחרונים היו חיובים, והחלטתי לנסות את צמיגית "דורון לדרך". זו היתה טעות.

המשך ההודעה פה.

• תוכן חדש...