Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נאק, כובע קארזפורום בדרך אליך עם שליח.

בתיאבון!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 117
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פאלו, אל תחרטט, אין כובעים של קארס ;)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
יאללה קיבלת ג.י(פית)

אוריו, תיזהר! עוד פעם מנסים לדפוק אותך בשיטת מצליח.

(שמח שהכל הסתדר בסוף. נראה לי עכשיו שאשתך היא האשה השנייה, אחרי מורזילקה, במדינה שמבינה בצמיגים)

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם (נערך)
הגיע הזמן לעדכן:

הלכנו לשם בבוקר: אני, אשתי, וחבר מהפורום שהצטרף אלינו באמצע.

כשהגענו לשם, קיבל אותנו אדם שלא היה שם בעת המקרה. הסברתי לו בדיוק מה קרה (אשתי הגיעה, הראו לה צמיג X, היא שלחה לי תמונה של הצמיג, אישרתי שהצמיג טוב והמחיר הוגן, הצמיג הוחלף לצמיג Y בלי שעדכנו אותה). הוא הסביר שאין להם במלאי את הצמיג שרצינו (בלוריספונס) ולכן הותקן צמיג אחר של דאנלופ. הוא לא הבין למה אני רוצה להחליף, אבל לא התווכח וישר התיישב איתנו והציג לי מהן האופציות שלנו להחלפה.

לא מצאנו משהו שהתאים, והחבר כבר הציע שאולי ניקח את הכסף ונלך איתו למקום אחר, ואז הוא התקשר למישהו (הספק שלו? לא יודע), מפה לשם אמר שהוא ישיג עבורנו את הבלוריספונס שהוזמן. ואז הוא התחיל לשחק במחשבון, שאלתי אותו מה פשר הדבר והוא הסביר שיש הפרש מחירים בין מה שהתקינו לנו לבין הבלוריספונס ושנאלץ לשלם את ההפרש.

בקטע הזה אשתי די התרעמה, לא הבינה איך זה שנציג אחד מראה לה את הצמיג במחיר כזה, ונציג אחר טוען למחיר אחר, ושהיות ויש לנו תיעוד בוואטסאפ של כל ההליך ממש ניתן לראות שאנחנו לא מנסים לעשות כאן תרגילים. בשלב זה הוא ביקש לראות את הפלאפון, ואחרי שהוא קרא את ההודעות (ואף הראתי לו בתכתובת שלנו את הקטע בו אני מבקש את שם המקום ותמונה בשביל להעלות ביקורת חיובית בקארספורום, על כך שהיא קיבלה צמיג טוב במחיר הוגן בלי שעשו לה תרגילים) הוא התנצל, אמר שאכן מסתמן שהיתה טעות אצלם, ושהצמיג יוחלף לבלוריספונס ללא עלות נוספת.

אסכם: למרות שהתיאור שלי לעיל אולי נשמע harsh, בסה"כ הנציג שם היה בסדר לגמרי. לקח לו קצת זמן להבין מה בדיוק קרה (הוא לא הבין בהתחלה את ההתכתבות שהראנו לו, חשב שזה מולם, ולא הבין איך זה שהם מציעים צמיג שאינו במידה הנכונה) - כשהוא הבין מה קרה, הוא הגיב בצורה המתבקשת, בלי כעס ובצורה מנומסת.

אשתי אמורה לקבל היום טלפון כשהצמיג המבוקש יגיע, ואז ולהגיע אליהם ולהחליף את מה שהותקן אצלה לצמיג שהובטח מלכתחילה ללא עלות נוספת.

בהנחה שהכל יעבור כשורה - היות ואני מרוצה מרמת השירות הסופית (לא רק מעצם ההחלפה, אלא מעצם ההתנהלות כנגד התלונה שלנו, שהיתה עניינית לא מתלהמת ובגדול כמו שהייתי מצפה ממקום מקצועי להגיב), והיות וייתכן שמדובר בטעות אנוש תמימה, אני לא אפרסם כאן את שם הפנצ'רייה. מי שמעוניין לקבל אותו, שיפנה אלי בה"פ.

אעדכן אם יהיו התפתחויות.

זה כל העניין.

לדעתי ההתנהלות על הפנים (נוכלות)אבל לפחות תקבל מה ששילמת עבורו(אחרי ששוב ניסה לסבן אותך).

בכל מקרה תמתין עד שתקבל את הצמיגים ןלא ינפנפו אותך בסוף

עריכה אחרונה על ידי vogel
פורסם

אוקיי אז הסיפור נגמר.

כשאשתי הגיעה למקום, הסתבר שאכן הצמיג הזה לא קיים במידות המתאימות (כאן יש גם פאק שלי: כשהוא רשם את המידות בבוקר, הוא רשם מולי 60, ולא תיקנתי אותו למידה הנכונה 65 עקב חוסר תשומת לב). הוא בדק האם ישנה דרך אחרת להשיג את הצמיג במידה הנכונה וטען שהוא לא קיים במלאי.

הוא התנצל ושאל מה אני מעוניין לעשות, ביקשתי שיתקין צמיג של goodyear, מדגם eagle sport - זה צמיג שנופל קרוב למחיר ששילמנו על הדאנלופ. הוא אמר שאין בעיה ושלא יחייב אותנו על ההפרש בין מחירי הצמיגים.

הצמיגים אוזנו והותקנו, הצמיגים מתאריך 0615 ככה שאין בעיית 'טריות'.

הוא התנצל בשנית, והסיפור נסגר בסדר.

בשורה התחתונה, היתה כאן טעות של העסק (בזדון או בתמימות), כשביקשנו להחליף לצמיג אחר לא היתה בעיה, כשהראנו לנציג את תמליל הוואטסאפ בינינו ממנו עולה תמונה ברורה של היכן נופלת האשמה הנציג התנצל וטיפל בנו באדיבות.

אני חוזר ומדגיש, לי אין כאן אינטרס עסקי / אישי / אחר, אני חושב שהיה כאן פאק מקצועי, אבל הרושם שלי הוא שלא מדובר ב'שיטת המצליח' אלא בטעות שנעשתה בתמימות (ואני סבור ששיטת המצליח היא ה-רעה החולה מבחינת הצרכנות במדינה, ככה שאני אקסטרה מתעצבן כשאני מרגיש שעושים לי או לקרוביי את זה). ברגע שהעסק התוודע לטעות הוא טיפל בנו כמו שצריך.

צריך לזכור שטעויות קורות, ושעסקים נמדדים בהתמודדות איתן. במקרה הזה הם התמודדו כפי שאני אישית הייתי מתמודד - ולכן, בשקלול התחושה שקיבלתי מהמפגש שלי עם העסק, אין לי טענות כלפי היושרה שלהם, רק כלפי המקצועיות שלקתה בחסר (בעת החלפת צמיג, הם חייבים ליידע את בעל הרכב, גם אם להם זה נראה זניח אין סיבה שהם יקבלו החלטה עבור בעל הרכב).

נ.ב. החבר מקארס שהיה איתי במקום היום בבוקר, מסכים גם הוא שנראה שהיה פאק במקצועיות, אך לא פאק באמינות. היות ושנינו גורמים בלתי-מוטים שנכחו פיזית במקום - הייתי מצפה שיהיה לזה איזשהו משקל ב'גזר הדין' בשרשור.

בכל מקרה העיקר שהכל נגמר ברוח טובה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מרוח הדברים אני מסיק שכמו הרבה פנצ'ריות הם לא ממש מבדילים בין דגמי צמיגים, בסגנון "דאנלופ זה דאנלופ".

יצא לי לא מעט פעמים לדבר עם צמיגן שטען בלהט שהדגם בו רציתי (דגם פרימיום מותגי ספורטיבי ויקר) נחות מהדגם שהיה לו במלאי (דגם סיני עם נתונים בינוניים ומטה) וזאת על סמך הניסיון הרב שיש לו.

בסופו של יום, כל הצמיגים שחורים ועגולים אז כנראה שהם אותו הדבר, לא? ;-)

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

יאפ, זה בגדול מה שאני הסקתי מהם.

הנציג שדיבר איתי היה אדם מבוגר, אחד שלא ממש הבין למה אני מחפש מידע באינטרנט, ולמה זה שאין מידע באתרים אירופאיים על הצמיג שהוא התקין לי גורם לי להסיק שהוא נחות.

כשביקשתי ממנו לכבד את אופן התנהלותי, וציינתי שזכותי להתנהל כך - הוא כיבד את הבקשה ולא התחיל להתווכח שהוא מבין ואני הדיוט כי הוא עובד בפנצ'רייה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
יאפ, זה בגדול מה שאני הסקתי מהם.

הנציג שדיבר איתי היה אדם מבוגר, אחד שלא ממש הבין למה אני מחפש מידע באינטרנט, ולמה זה שאין מידע באתרים אירופאיים על הצמיג שהוא התקין לי גורם לי להסיק שהוא נחות.

כשביקשתי ממנו לכבד את אופן התנהלותי, וציינתי שזכותי להתנהל כך - הוא כיבד את הבקשה ולא התחיל להתווכח שהוא מבין ואני הדיוט כי הוא עובד בפנצ'רייה.

תגובת הפאנצרמאכר מתארת את הסיבה מדוע הענף נמצא עוד בשנות השמונים בהתנהלות.

דבר שני שיש לי להוסיף ,שימו לב למחירים ביד 2 בעיקר במצב שההפרש הוא מאוד גדול זה לא מצב שקיים ,אין מרווחים כל כך גדולים בתמחור בין פנצרייה לפנצרייה.

פורסם

אור,

קשה לדעת האם היתה כאן עקיצה מכוונת או טעות בתום לב (ובחוסר מקצועיות).

אבל אני חייב להצדיע להתנהלות שלך.

לזיהוי של העקיצה/טעות-לא טריוויאלי.

להתנהלות שקטה ועניינית אבל נחושה וברורה מול הפנצריה.

וגם לבחירות המוטוריות שלך...

166, קאפה, GTV, קופה.

פורסם

אז הייתי היום עם אור ואשתו בפנצ'רייה המדוברת.

התחושות של אור הם גם התחושות שלי. היה כאן פאק מקצועי אבל לא נוכלות. אני מכיר את המקום המדובר, לא יום ולא יומיים, מדובר באנשים נחמדים מאוד. מעולם לא שמעתי עליהם טענה אחת.

אחרי שיצאנו מהפנצ'ריה דיברנו קצת ואמרתי לו שאין דבר כזה עסק שלא טועה, כי הרי בסופו של דבר עסק מורכב מאנשים ואנשים אינם רובוטים. המקום נמדד בהתנהלות שלו לאחר שהטעות קרתה.

בסופו של דבר, אחרי שהוצגו לו (לפנצ'ריה) כל הפרטים המדוברים, הוא לא התווכח ואמר שיהיה בקשר עם אשתו של אור עוד היום.

אני עדיין אמשיך להמליץ לאנשים להגיע למקום המדובר, וכמו בכל עסק בתחום הצמיגים, אמשיך להסביר לאנשים לבדוק את שם הצמיג ותאריך הייצור. שום דבר לא השתנה בהתנהלות (שלי לפחות) בעקבות המקרה הזה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

תגידו, סליחה שאני בכל זאת... אבל למה היה צריך את כל כוח המחץ בשביל ללכת לעסק הכל כך נעים ונחמד ומסביר פנים הזה?

בעיקרון היה אפשר לשלוח את האשה שוב לבדה, לא?

פורסם

נקמיצ'י אתה מנסה לחכות להם בפינה.

הם לא ידעו איך העסק יגיב לטענות ובמקום לשלוח את האישה לבדה ולתפעל אותה בשלט רחוק ובטלפון שבור ורק לסרבל את העניינים, העדיף ללכת הוא בעצמו כדי לסגור את הסיפור אחת ולתמיד.

אתה היית עושה אחרת במקומו? אני לא.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

• תוכן חדש...