Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

oryo, אתה מגיב פה קצת בתקיפות להרבה אנשים ואין לי מושג למה. כולם פה, ללא יוצא מן הכלל, בצד שלך.

וכולם רואים את זה באותה צורה, עשו עליך שיטת מצליח ונכון לעכשיו- הצליחו. (לדעתי זה היה מצליח על הרוב המכריע של האנשים. רובם גם לא היו שמים לב לזה אחר כך).

פשוט מהניסיון שלנו כישראלים שבאו במגע עם לא מעט נותני שירות, בעלי העסקים שהולכים על שיטת מצליח לרוב לא אכפת מהלקוח. הם פשוט ינסו לתרץ ולנפנף אותך.

אז כשהצעתי לך לקבל הצעת מחיר על הצמיגים ששמו לך זה היה רק בכדי שתוכל לבטל את הטענה בסגנון "זה מה שסיכמנו עם אשתך אחר כך. היא אישרה לנו" (כי אם זה באמת היה ככה, אז היו צריכים לחייב אותך בהתאם. ולא לגבות מחיר מלא על מה שבאמת סיכמתם). או כל ניסיון התנערות אחר שתהיה בטוח שיבוא (גם לזה נקמיצ'י התכוון. הוא, ככולנו, מצפה לניסיון התנערות ללא פיצוי מצד המוסך. ולא הודאה בטעות ומתן פיצוי לך).

אין ספק שהצדק איתך, אבל כנראה שלעסק לא יהיה אכפת ולכן תיאלץ להילחם קצת בשביל לקבל מה שמגיע לך.

מקווה שאני טועה ושנפלת על פנצ'רייה עם הנהלה רצינית ותודעת שירות טובה.וגם מקווה שמחר כולנו נראה פה הודעה שהעניין נסגר ושקיבלת את הצמיגים עבורם שילמת.

שיהיה בהצלחה

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • תגובות 117
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

אוריו, אחרי שהם יצחקו לך בפנים שלח לי בפרטי את הפרטים, אני כבר אדאג שהסטודנטים בטכניון ידעו על זה.

עריכה אחרונה על ידי shellcase

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם (נערך)

אם הגבתי בתקיפות אני מתנצל - אך גם בקריאה שניה אני עדיין לא מצאתי איפה הגבתי בתקיפות, אני מניח שמה שאני מכנה 'ענייני' אחר יכנה 'תקיף'(?) אני נוטה להאמין שזה בעיקר הבדלים בסגנון דיבור (/כתיבה).

בכל מקרה מדבריו של נקמיצ'י הסקתי בהתחלה שהוא סבור שזה מקרה לגיטימי, רק בהודעה האחרונה שלו הבנתי למה הוא התכוון מלכתחילה (המקרה לא לגיטימי, אבל ההתנהגות הצפויה תהיה לרעתי וכנראה שאין לי הרבה מה לעשות אם כך - עכשיו הבנתי?) - עריכה: לפני אחרונה, את האחרונה לא ממש הבנתי (מה קשור מרכאות? ציניות בתוך ציניות? זה כבר inception-level-talking)

אז כן, יש סיכוי סביר שהולכים לנסות לטאטא את העניין מתחת לשטיח, יש סיכוי שלא. אני מעדיף להיות אופטימי למרות שהנסיון הוא הרבה יותר פסימי. מחר נדע בוודאות.

אוריו, אחרי שהם יצחקו לך בפנים שלח לי בפרטי את הפרטים, אני כבר אדאג שהסטודטים בטכניון ידעו על זה.

במקרה כזה לא יהיה צורך בה"פ, אתה תמצא עדכון ארוך מנומק ומתועד של כל העניין כאן, ובסיכוי סביר גם בפיד שלך - אם אתה מחשמל/מחשבים/מכונות/ארכיטקטורה (:

אני מקווה שזה יגמר יפה, יש סיכוי שגם אם הם ירצו להתנער, התכתובת בוואטסאפ תבהיר להם שאנחנו לא סתם בכיינים (ואז הם יצטרכו להחליט מה יותר נכון עבורים במישור הכלכלי/מקצועי).

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אני חושב שהכוונה של התגובות האחרונות היא שסביר מאוד שנותן שירות שרימה [אם הוא רימה, ולא באמת טעה] יעשה זאת שוב. כלומר, ינסה להתנער מאחריות. ולכן, הומלץ לך לקבל הצעת מחיר לצמיגים שהרכיבו לך [ואולי אפילו להקליט/לצלם מבלי שישימו לב] כדי שיהיה לך קלף מיקוח, גם בפן המשפטי.

לך תדע, אולי זה פאצ'רמאכר שלא מבין את ההבדלים וחושב שמדובר באותו צמיג כי "דאנלופ זה דאנלופ" [ראיתי דברים כאלו בעיניי], ואולי תראה שהמחיר זול יותר - מקרה שישחק לטובתך.

דעתי האישית היא שיקרה מה שטען נקמיצ'י. סתם תחושה. אני מקווה שאני טועה.

אגב, אם הם יחשבו שיש פוטנציאל נזק אמיתי באיומים שלך, יש גם סיכוי שהם יקחו את הצמיגים וימכרו למישהו אחר. אחרי הכל הצמיגים לא עברו המון בסופ"ש אחד.

בהצלחה בכל מקרה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תפרסם פה או בה''פ את השם של ה"פנצ'ריה" הזו. אני לא רוצה שאפילו בטעות אחד ממכרי הרחוקים אפילו יקנה במקום כזה ונטיל.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

בעקבות נסיון מר עם פנצ'ריות, לעולם לא אתן למי מקרובי לרכוש צמיגים לבד. זה כנראה אחד הענפים בו הרמאות שולטת.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אוראו. שאלה. אתה מתכוון להציג בפניהם את המצב ואם לא ינהגו ביושר לפרסם את הפרטים וכו' או לאיים ולהגיד שתפנה לערכאות אם הם לא יחליפו/יפצו? (שואל כדי להבין איך עדיף לנהוג מול בעלי מקצוע כאלה - כתוצאה מכוויה אישית).

לנטרה 96' 138 כ"ס

אשה חונה = אשה הורסת

פורסם

אני תמיד מעדיף לנסות את הגישה הנחמדה ולא ישר לבוא בעצבים.

אלך לבעל העסק, אסביר לו איך אני רואה את הדברים, אראה לו את התיעוד שלי ואשאל אותו איך הוא היה מגיב אם היה בנעליי ומוסכניק היה עושה דבר דומה לאשתו.

היות וספציפית במקרה הזה אני מאמין שאין יותר מדי מקום ל'מרווח תמרון' בהינתן תכתובת הוואטסאפ (וההנחה שאשתי לא משקרת במצח נחושה ואכן אף אחד לא יידע אותה שמחליפים צמיג), הוא יוכל לבחור האם לספוג הפסד כספי קטן בשל הטעות או האם לנסות לערבב אותי ("החלפתי לך בצמיג יותר טוב ולא דרשתי יותר כסף תגיד תודה!!!11", וכו').

אם הוא יחליט על הדרך השניה, ולצערי ברור לי שיש סיכוי סביר שזה יקרה, אסביר לו בדיוק מה אני מתכוון לעשות, אציין שלדעתי ההפסד העקיף עולה על ההפסד הישיר, ואבקש ממנו לשקול שנית לסגור את זה בנחמדות.

לא ירצה? אשאר עם הצמיגים AS IS, אפרסם את המקרה ברבים, ואפנה למועצה להגנת הצרכן ולאיגוד המוסכים.

לא יודע מה יקרה מחר, אבל לגבי השורה התחתונה אני מרשה לעצמי להיות אופטימי. נראה.

הא כן, והשם הוא אור, אוראו זו עוגיה, אוריו זה השם יחד עם הרישא של שם המשפחה :)

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש חנות צמיגים מעולה בנשר, חבל שלא ביקשת המלצות לפני.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מחכה לשמוע את השם של הפנצ'ריה אפילו אם הכל יבוא על מקומו בשלום.

או שאדע להתרחק ולהרחיק משם או שדווקא אדע שיש עסק הגון בסביבה שיודע להודות בטעות ולקחת אחריות.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

במקרה כזה לא יהיה צורך בה"פ, אתה תמצא עדכון ארוך מנומק ומתועד של כל העניין כאן, ובסיכוי סביר גם בפיד שלך - אם אתה מחשמל/מחשבים/מכונות/ארכיטקטורה (:

אזרחית.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם (נערך)

הגיע הזמן לעדכן:

הלכנו לשם בבוקר: אני, אשתי, וחבר מהפורום שהצטרף אלינו באמצע.

כשהגענו לשם, קיבל אותנו אדם שלא היה שם בעת המקרה. הסברתי לו בדיוק מה קרה (אשתי הגיעה, הראו לה צמיג X, היא שלחה לי תמונה של הצמיג, אישרתי שהצמיג טוב והמחיר הוגן, הצמיג הוחלף לצמיג Y בלי שעדכנו אותה). הוא הסביר שאין להם במלאי את הצמיג שרצינו (בלוריספונס) ולכן הותקן צמיג אחר של דאנלופ. הוא לא הבין למה אני רוצה להחליף, אבל לא התווכח וישר התיישב איתנו והציג לי מהן האופציות שלנו להחלפה.

לא מצאנו משהו שהתאים, והחבר כבר הציע שאולי ניקח את הכסף ונלך איתו למקום אחר, ואז הוא התקשר למישהו (הספק שלו? לא יודע), מפה לשם אמר שהוא ישיג עבורנו את הבלוריספונס שהוזמן. ואז הוא התחיל לשחק במחשבון, שאלתי אותו מה פשר הדבר והוא הסביר שיש הפרש מחירים בין מה שהתקינו לנו לבין הבלוריספונס ושנאלץ לשלם את ההפרש.

בקטע הזה אשתי די התרעמה, לא הבינה איך זה שנציג אחד מראה לה את הצמיג במחיר כזה, ונציג אחר טוען למחיר אחר, ושהיות ויש לנו תיעוד בוואטסאפ של כל ההליך ממש ניתן לראות שאנחנו לא מנסים לעשות כאן תרגילים. בשלב זה הוא ביקש לראות את הפלאפון, ואחרי שהוא קרא את ההודעות (ואף הראתי לו בתכתובת שלנו את הקטע בו אני מבקש את שם המקום ותמונה בשביל להעלות ביקורת חיובית בקארספורום, על כך שהיא קיבלה צמיג טוב במחיר הוגן בלי שעשו לה תרגילים) הוא התנצל, אמר שאכן מסתמן שהיתה טעות אצלם, ושהצמיג יוחלף לבלוריספונס ללא עלות נוספת.

אסכם: למרות שהתיאור שלי לעיל אולי נשמע harsh, בסה"כ הנציג שם היה בסדר לגמרי. לקח לו קצת זמן להבין מה בדיוק קרה (הוא לא הבין בהתחלה את ההתכתבות שהראנו לו, חשב שזה מולם, ולא הבין איך זה שהם מציעים צמיג שאינו במידה הנכונה) - כשהוא הבין מה קרה, הוא הגיב בצורה המתבקשת, בלי כעס ובצורה מנומסת.

אשתי אמורה לקבל היום טלפון כשהצמיג המבוקש יגיע, ואז ולהגיע אליהם ולהחליף את מה שהותקן אצלה לצמיג שהובטח מלכתחילה ללא עלות נוספת.

בהנחה שהכל יעבור כשורה - היות ואני מרוצה מרמת השירות הסופית (לא רק מעצם ההחלפה, אלא מעצם ההתנהלות כנגד התלונה שלנו, שהיתה עניינית לא מתלהמת ובגדול כמו שהייתי מצפה ממקום מקצועי להגיב), והיות וייתכן שמדובר בטעות אנוש תמימה, אני לא אפרסם כאן את שם הפנצ'רייה. מי שמעוניין לקבל אותו, שיפנה אלי בה"פ.

אעדכן אם יהיו התפתחויות.

עריכה אחרונה על ידי oryo

פורסם

אולי אני ציני ורואה שחורות, אבל לדעתי ניסו לחרטט אותך עד הסוף ורק כשראו שאתה מצויד בתיעוד מדויק, נסוגו מהניסיון. מכל מקום, שמח שהכל הסתדר, אך אני לא הייתי חוזר לפנצ'ריה הזאת.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

רומן אני מבין לגמרי את עמדתך, וחושב שייתכן שזה מה שמשתקף מהדברים שלי - אבל זה בגלל שהניסוח שלי ענייני, וקשה לי להעביר 'תחושת בטן' במילים. כנראה שאם הייתי קורא את הסיפור הייתי חושב כמוך.

אז אציין למען הסר ספק, שמבחינת 'תחושת בטן' אישית, אני לא חושב שהם חרטטנים, ואם הייתי צריך לכמת זאת באחוזים - הייתי אומר ש70% שהיתה כאן טעות אנוש תמימה.

נ.ב. אם התחושה שלי היתה לכיוון ההפוך (>50% לחרטטנות), הייתי מוסיף את שם המקום לתיאור שלי.

• תוכן חדש...