Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3961 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מחכה להם בשום פינה.

אני מעולם לא באתי לאף מוסך עם ״תגבורת״.

שמח שהעניין הסתדר לטובתם. בלי ציניות או משהו. בסופו של יום הכל יצא לטובה.

אבל משום כאילו אני צריך לאכול את הכובע. על מה?! שבסופו של יום ניסו בכל זאת להשחיל אותם בשנית ובשלישית ולבסוף הבעלבית ניאות לתת שירות בסיסי מינימלי תקין?

ולמי הוא התקשר להזמין את הדאנלופים מהדגם השני שפתאום אין כאלה. הרי התקשרת לא?

עצוב שזה המצב בארץ.

בסופו של יום הוא בא לשם לקנות צמיג x ויצא עם צמיג y.

תוך כדי שהוא היה צריך לחזור 3 פעמים ולהביא עזרת חברים.

אז אני צריך לאכול את הכובע?

סבבה, רק שלחו אותו

• תגובות 117
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מאמין שהכל כאן נאמר ברוח טובה. אם תרצה, תוכל לשלוח אליי את הכובע כשתקבל אותו. זה פריט אספנים:wink:

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם (נערך)

נקמניצ'י, הרי זה לא באמת משנה איך הסיפור היה מסתיים, בכל מקרה היה לך מה להגיד.

לאף אחד לא היה מושג איך זה יתגלגל, ובגלל זה אור ואני באנו עם אשתו. גם בגלל שאני מכיר את המקום ואת האדון שמנהל אותו (יכול להיות שהוא גם הבעלים, אין לי מושג) אז אני חושב שזה רעיון טוב שהצטרפתי, שכן זה עוד מנוף לחץ על המקום. בדיוק בגלל שלא ידענו איך הוא יגיב (לעולם לא היה לי ניסיון כזה איתו, הוא תמיד היה 100 אחוז) אז כולנו באנו.

יש מצב שבגלל שאמרתי בפניו שפשוט עדיף שיחזירו לו את הכסף ואני אשלח אותו למקום אחר אז הבחור התקפל, ויש מצב שפשוט באמת קרתה אי הבנה וטעות של אחד העובדים (כאמור המנהל לא נכח במקום בעסקה הראשונית) שתוקנה על ידי המנהל.

מהניסיון שלי עם המקום וממה שראיתי כאשר היינו שם, אני נוטה להאמין שזאת הייתה אי הבנה שטופלה כראוי על ידי המקום, ולא שניסו להאכיל אותם לוקשים. את זה אני אומר מנוכחות במקום בזמן הדיבור עם המנהל ומהיכרות לא קצרה עם המקום ועם האדון המדובר.

אני לא באמת יכול לדעת מה עבר לבן אדם בראש ותמיד יש את האופציה שהיה שם ניסיון לנוכלות שלא הצליח, אבל שוב, מהניסיון שלי עם המקום, לא כך הדבר.

בכל מקרה, הכל בא על מקומו בשלום.

את הכובע אתה צריך לאכול כי אמרת שאין סיכוי שהם יהיו מוכנים לקחת את הצמיגים בחזרה לאחר שנגעו בכביש, מה שהם כן עשו.

עריכה אחרונה על ידי GhostBuster

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם (נערך)

למרות שנראה שאתה לא באמת סקרן אלא בקטע של להטריל, אני אמשיך עם גישת הbenefit of the doubt:

רציתי שהפעם אשתי לא תלך לבד למוסך, היות ואם הוא יתחיל לדבר איתה על דגמים היא תלך לאיבוד, והיות כי יכול להיות שהמקום ינצל את היותה אישה וינסה לערבב אותה (מה לעשות, זו המציאות הרבה פעמים).

מכיוון שהמקום נמצא בדיוק בכיוון ההפוך לעומת העבודה שלי, שאלתי את GB אם הוא יכול להתלוות אליה - מכיוון שהוא עובד ממש קרוב למקום, והיות והוא מישהו שאני סומך עליו בעיניים עצומות בנוגע להחלטות הקשורות לרכב. הוא שמח לעזור.

בשבת בערב החלטתי שאגיע לשם בעצמי, הודעתי לGB, הוא אמר שאין לו בעיה לבוא בכל מקרה just in case, אני שמחתי שיש תירוץ להפגש על הדרך.

אני מקווה שההסבר שלי מניח את דעתך.

אני מניח שהסיבה שאחרים אמרו לך לאכול את הכובע, היא שבהתחלה יצאת בהצהרות מסוימות, וכאשר הן התבדו הצלחת למצוא את המר שבסיפור ולהמשיך עם טענות אחרות. הנה, תראה זוג הודעות שלך בתור דוגמא לאיך אתה מעוות את הדברים שאתה בעצמך אומר רק בשביל... רק בשביל מה בעצם?

תשמע, אם הם יסכימו לקבל ממך את הסט בחזרה ולתת לך צמיג אחר - זה פנצריה בעלת שירות מטורף לא מהעולם הזה.

בסופו של יום ניסו בכל זאת להשחיל אותם בשנית ובשלישית ולבסוף הבעלבית ניאות לתת שירות בסיסי מינימלי תקין?

[ההדגשה שלי, ואני מסכים עם ההדגשה השניה לחלוטין, פשוט לא מסכים עם הראשונה - כפי שציינתי בהודעה שרדפה לה מלכתחילה]

חבל שאתה נותן למעין איבה וירטואלית (או איך שתרצה לקרוא ל'קשר המיוחד' הזה בינינו) לעוות דברים שאתה עצמך אומר, ניכר שלא הפנמת את האמת הפשוטה - כשיש תיעוד לדברים, קל מאוד להראות את הסתירות.

אבל אני חושב שהויכוח הזה פוינטלס, בתכלס הCORE של ההודעות שלך נכתבו ברוח טובה- אז אני מודה לך על כך.

עריכה: GB הקדים אותי, אז יצא סוגשל דאבל פוסט.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

כשאני מגיע לפנצ'ריה או מסוך אני לא עוזב את הרכב אפילו לא לשניה רק בגלל סיפורים כאלה וסיפורים של נוכלויות אחרות.

שמח שנגמר הסיפור ויצאת מרוצה בסופו של דבר :)

פורסם

צמיגי דנלופ שאין עליהם כלכך מידע באינטרנט. מזכיר לי את ה - sp490 sport נדמה לי השם שלהם, קיבלתי עליהם המלצה, ומכיוון שהייתי צריך צמיגים יחסית זולים (ממותג נורמלי) באופן בידיי, לא בדקתי עליהם לפני שקניתי. הם היו בן הצמיגים הגרועים שהרגשתי, העפתי אותם כמה חודשים אחריי קלאבר hp3 נדמה לי, שעלו באותו מחיר, והיו כ''כ יותר טוב שאני לא יכל לתאר במילים.

מאז עליתי קצת הרבה בדרישות שלי מהצמיגים, אבל עדיין, לא אתקרב לעולם לדנלופ (יצרן שנותן לצמיג מאוד נחות יד, תחת חסותו) עיניין של עקרון.

אגב, לא ניתן להיות תמימי דעים כלל, הופעלה כאן שיטת מצליח, העניין שה''טעות'' הזו יכלה לקראת ללקוח הבא שנכנס אליהם, לא מציק לך קצת?

אני חושב, שאם תכתוב את שם העסק, זה יהיה מאוד לגיטימי, כי אתה חושב שהם יצאו איתך הוגנים לבסוף. ובמיוחד כאשר כל השרשור אתה כותב הכל באופן אובייקטיביי לחלוטין.

פורסם (נערך)
אגב, לא ניתן להיות תמימי דעים כלל, הופעלה כאן שיטת מצליח, העניין שה''טעות'' הזו יכלה לקראת ללקוח הבא שנכנס אליהם, לא מציק לך קצת?

לא הבנתי את הרישא של המשפט שלך (לא ניתן לדעת, או כן ניתן לדעת?)

בנוגע לסיפא - התייחסתי לזה לפני כן:

ולשאלה שלך, כן - הייתי חוזר לשם [אחרת - הייתי מפרסם את שם המקום בתור אזהרה לחברי הפורום], ובודק בשבע עיניים את הצמיגים. למה? כי בכל מקום אחר שאלך אליו גם אבדוק בשבע עיניים את הצמיגים, אבל במקום הזה ניתן לראות שכשהם טועים הם מוכנים לספוג את האחריות

אם הייתי חושב שהיתה כאן שיטת מצליח, אז הייתי מפרסם (מן הסתם). היות וזה לא מה שאני חושב, והיות ואדם נוסף שהיה איתי סבור כך גם הוא, אני נותן עדיפות לדעות שלנו (שנכחנו שם פיזית) על גבי דעות צד ג'.

אני חושב, שאם תכתוב את שם העסק, זה יהיה מאוד לגיטימי, כי אתה חושב שהם יצאו איתך הוגנים לבסוף. ובמיוחד כאשר כל השרשור אתה כותב הכל באופן אובייקטיביי לחלוטין.

ושים לב שלמרות שאני כותב הכל אוביקטיבי, ה'קורא המזדמן' מקבל תמונה שונה לגמרי, במיוחד כאשר בכותרת רשום "עקיצה?".

אני לא מתכוון לבצע שיימינג למקום בו אני לא סבור שיש מקום לשיימינג. כפי שכבר טענתי - לאחר גילוי הטעות הם טיפלו בי בדיוק כפי שאני חושב שצריך לטפל, הסקפטיות הראשונית שלהם היתה הגיונית (יצא לי לפגוש לקוחות חצופים), ברגע שהבינו שהטעות עליהם הם לא ניסו להתחמק מאחריות.

אז כפי שרשמתי - מי שרוצה את השם יפנה אלי בפרטי ויקבל פרטים מלאים, אבל אני לא אפרסם שם של עסק שיעלה בגוגל עם כותרת שנויה במחלוקת שמציגה שאלת יושרה לגביו, כאשר מנקודת המבט שלי השירות שהוא נתן היה בסדר מהבחינה הזו (של יושרה).

כמו שיש בעלי עסק שנותנים שירות מחורבן כי 'על הזין שלהם ההשלכות', יש לקוחות שיעשו שיימינג שלא במקום כי 'על הזין שלהם ההשלכות'. אני לא יכול לדרוש שהחלק הראשון של המשפט יתקיים כאשר אני לוקח חלק בחלק השני - מבלי להרגיש צבוע.

הא כן, וכנראה שלא ארכוש יותר תוצרת דאנלופ, יש מספיק יצרנים אחרים שלא מייצרים צמיגים נחותים עם חותמת, לא שווה את ההתעסקות.

עריכה אחרונה על ידי oryo

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
כשאני מגיע לפנצ'ריה או מסוך אני לא עוזב את הרכב אפילו לא לשניה רק בגלל סיפורים כאלה וסיפורים של נוכלויות אחרות.

שמח שנגמר הסיפור ויצאת מרוצה בסופו של דבר :)

...וגם לא שולח לבד את האישה (במיוחד במקרה בו צריכים לוודא כמה וכמה דברים כמו תאריך ייצור, דגם מדוייק של הצמיג למרות סיכום מראש עם בעל העסק) אם אין לה הבנה בנושא.

alfa 156 2.5.

פורסם

oryo אני שמח שהבעיה הגיעה לפתרונה - אני לא שמח ומבוהל מהסקת המסקנות שלכם לחיוב.

א - בתחילה עשיתה הכל נכון לפי הספר - תחקיר, הגעתה לתוצאה של הצמיגים שאתה רוצה.

הרמתה טלפון , בדקתה את המחיר והאם הצמיגים יהיו במלאי - קבלתה תשובות כי הכל תקין ובסדר.

ב - מאחר והתשובות התאימו לדרישתך - בצעתם את הדבר ההגיוני ביותר ואשתך הגיעה לקנות את הצמיגים.

( במצב הנ"ל לאור התשובות שקבלתה - גם אני הייתי שולח את זוגתי, מאחר ועל פניו הכל תקין)

ג - אשתך הייתה אתך בקשר הדוק בטלפון בזמן קניית הצמיגים, דיברו אתכם על הצמיגים אשר סוכמו מראש.

ד - כאשר אשתך הגיעה הבייתה - על הרכב יש צמיגים שונים מאשר סוכם עלייהם.

ה - מתברר כי הצמיגים הללו במידה הנדרשת כלל לא נמצאים במלאי בפנצ'ריה למכירה.

ה - יצאתם לבסוף מהפנצ'ריה עם צמיגים אחרים - בניגוד לצמיגים שבחרתה בסעיף א'.

סיכום המסקנות בדיון אומר כי מחר יש אפשרות, והיא תהיה סבירה ותקינה.

-

מחר אני אזמין אאודי A4 ואשלם מראש - אשלח את זוגתי לקחת את הרכב, ואהיה איתה בקשר בטלפון.

בשחרור הרכב בסוכנות יציגו לה כי היא אמורה לקבל אאודי.

היא תגיע הבייתה עם סקודה אוקטביה - כאשר אחזור לסוכנות יספרו לי כי ה אוקטביה יותר טובה,

ויותר מגניבה.(יספרו לי , עובדה הם נגנבות יותר)

אני אעמוד על דרישותי כי אני רוצה אאודי A4 ועל כך סגרנו הסכמנו מראש ושילמנו.

מאחר ואין במלאי אאודי A4 - לבסוף אחזור הבייתה עם עם שידרוג - סקודה סופרב.

טחנו מעכו , ערבבו אותכם לשיק טבעוני, אבל הם נחמדים.

הזמנתם לאחר בדיקה מוצר א' מראש, הגעתם וקבלתם מוצר ב'.

רק אז מתברר כי מוצר א' אשר הובטח , הובטח כאשר בכלל לא היה במלאי - העיקר שתגיעו ותשלמו.

בסופו של יום יוצאים עם חיוך עם מוצר ג' - ולא מבינים שיש כאן בעיה מתחילתה.

אולי מוצר ג' באמת טוב ומתאים - אבל ראבק עדיין לא מסתדר לכם כי הפנצ'ריה לא הוגנת.

הם סובבו אותכם מהשיחה הראשונה, ולרגע לא עצרו ואמרו נגמר לנו, אולי תקחו דבר אחר.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם (נערך)

אייל, אני מבין שכוונותיך טובות, אבל אתה משלים כאן פערי מידע לפי מה שנראה לך הגיוני - גם כאשר אין לזה אחיזה במציאות...

אני אתחיל מהשורה התחתונה - יש כאן שני אנשים שהיו במקום, מכירים את הסיפור ארוכות מגוף ראשון, אף אחד מהם לא ילד נאיבי, ועדיין הדעות שלהם מקבלות התייחסות של ביטול. זה לכשעצמו מעט funky, אבל נזרום איתך כי אתה הרי לא מכיר אותי מחוץ לפורום (מבטיח לך שהיית פחות נחרץ אם כן היית מכיר).

לא משנה,

לא עשיתי סקר שוק מקיף, לא שלחתי את אשתי (סעיפים א ו-ב שלך, וגם הביקורת-סאבטקסט בהודעה של חולגי) - התגלה כשל בצמיג סיני שאשתי התקינה בעבר כשהיה לה פנצ'ר, ולכן ביקשתי ממנה שתלך לפנצ'ריה ללא דיחוי כי זה מפגע בטיחותי. לא היה כאן סקר שוק של מקומות / צמיגים, לא הגענו למקום עם דגם מיועד.

כאשר היא הגיעה לפנצ'ריה, הייתי איתה אונליין, ושימשתי כBackend (לא יודע מה הביטוי בעברית). הציעו לה 'יצרנים', לאחר בחירת יצרן נשאל מהו הדגם, כשהדגם והמחיר נראו הוגנים היה אישור רכישה.

המשך ההקבלה שלך עם הרכב נכונה, אבל יש בה הנחה אינהרנטית של זדון: כשנציג מחליף אאודי בסקודה הוא יודע שהוא נותן מוצר 'נחות' (יחסית), כאשר נציג פנצ'ריה מחליף דאנלופ X בדאנלופ Y ההנחה הזו לא מחזיקה מים ותלויה בהבנה שלו את התחום. אם אתה לא מכיר את הנחת המוצא של פנצ'רמאעכרס ש'מישלין זה הכי טוב' (הנחה שמסתמכת נטו על יצרן, ולא על דגם) - אז תתעדכן, זה חי וקיים, וגם די טיפשי אבל כאן כבר זו שיחה אחרת בנוגע למקצועיות הירודה של הרבה נותני שירות שחיים בעידן ישן יותר. לי ברור שיש נציג שידע שSP SPORT F800 זה נחות לעומת BLUERESPONSE, ויש אחר שיחשוב ש'זה דאנלופ וזה דאנלופ, ההבדל רק במידה'.

הסיפא שלך (חזרת עם סקודה סופרב במקום אאודי A4) גם לא ממש במקום, המוצר הסופי שקיבלנו לא נחות מהמוצר המקורי שהיה אמור להרכש, הקבלה טובה יותר היתה 'באת לרכוש A4 חזרת עם סדרה 3'.

בגדול ההודעה שלך נכתבה בטוב טעם, אבל היא דמגוגית מאוד - ההקבלות בה שגויות ואת החוסרים שלך במידע אמיתי (שאני לא חלקתי משכחה או סתם חוסר תשומת לב) אתה משלים עצמאית.

מעניין מאוד לראות עד כמה מעט קרדיט ניתן לי (ולGB) בסיפור הזה, ובגדול מעניין לראות כמה מהר אנחנו עוברים לmode של ציד מכשפות בתור צרכנים. איך בנאדם שקורא קצת מלל בפורום מסיק ששני אנשים עם נסיון חיים (לא נערים בני 17 שנכנסים למוסך לראשונה) מפספסים כל כך הרבה, וניתנים לערבוב בכזו קלות? ממני והלאה, בחיי.

אני נוטה להאמין שזה שאני מתנסח בצורה לא כ"כ מתלהמת (לפחות כלפי העסק) גורם לי להשמע כמו איזה נחנח לחלק מהקוראים, אני מכיר את זה מתחומים אחרים - בארץ נהוג לבלבל נימוס עם חולשה. כside story אספר שכשסמנכ"ל אמזון הגיע לביקור אצלנו בחברה, לאחר שיחה עם העובדים אחד מהם אמר למנכ"ל שלנו 'בונא הוא לא כזה hardass כמו שתיארת, הוא נראה נחמד כזה', והמנכ"ל השיב בדברים דומים - 'הבן אדם כריש, פשוט אצלנו בארץ רגילים לאנשים שדופקים על שולחנות'.

עריכה אחרונה על ידי oryo

פורסם

אור,

אני חושב שגם אם מנקים את הפנצ'ריה מהאשמות בכוונות זדוניות, בסוף זה עדיין עסק שאני אישית לא הייתי רוצה להגיע אליו.

גם אם מדובר בטעות של עובד \ איש מכירות במקום, אם אתה היית פחות מודע וערני למה שביקשת לקנות, נכון לרגע זה עדיין היה לך ביד מוצר זול ממה שעקרונית ביקשת לקנות ואתה חושב שקנית.

זה משהו שאני מניח שאיש מאיתנו לא רוצה לחוות באף תחום - לא צמיגים ולא כל דבר אחר, ובתכלס, זה שאתה וגוסט באסטר הצלחתם לפתור את זה איתם על הצד הטוב ביותר, זה גם, בין היתר, כי בכלל אתם מבינים מספיק מלכתחילה כדי לראות שיש בעיה.

עזוב לפרסם את שם העסק, אני במצב כזה לא הייתי חוזר לשם לקניות בעתיד, כי אחרי סיפור כזה זה אומר שאני צריך לבדוק כל דבר שהם מבטיחים ואומרים שהם עושים, ולא פשוט יכול לקנות ולשכוח. זו גם לא חווית קנייה נחמדה מדי, בעייני לפחות.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אם יורשה לי; אני לא מבין מה הבעיה לפרסם את שם הצמיגיה- אני חושב שהגולשים מספיק בוגרים כדי להחליט מה הם מסיקים מכל השתלשלות העניינים שתוארה כאן ואם הם רוצים ללכת אליה או לא.

אגב פרסום השם, לדעתי מקומו של השרשור בכלל בפורום חוות דעת על בעלי מקצוע. מי יודע אם יצטרפו חו"ד נוספות על המקום.

פורסם

אור, הלואי ויהיו עוד הרבה אנשים כמותכם, בני-אדם, ויש הרבה עסקים הוגנים בארץ.

הפחד שלי , כי בסוף ממפגשים נוספים עם אנשים מגעילים - גם אתם תישרו קו ותהיו מגעילים.

יש נקודות שאותם צריך לראות - האם נתנו גילוי נאות והתנצלות אמיתית, והאם הציעו פיצוי.

( הייתם שם מספר פעמים, שיחות טלפון, דילמות כן לא, האם יחליפו, והעמידו אותכם במצב לא נעים )

אנשים ועסקים שזו דרך ההתנהלות שלהם, לעולם לא יתנצלו מרצונם, ולא יציעו פיצוי.

גם אחרי שהעמדתם אותם על הטעות בדגם הצמיגים, ניסו לגבות מכם עוד כסף.

ומזלכם שהיה את התכתובות בפאלפון.

- הפנצ'ריה לא הייתה הוגנת מלכתחילה, אנו רוצים להאמין כי זו טעות.

אבל כנראה זו דרך ההתנהלות לא רק כלפייכם.

השיטה מאוד פשוטה, לא הלך לפנצ'ריה הפעם ונראה כי חלק מהלקוחות מעבירים את זה בקלות.

לכן זה מאפשר להם להמשיך בדרך הזו, ו בפעם הבאה להשחיל לקוח אחר גם על הפעם הזו.

ולכן הם לא אבירי המסחר ההוגן, והשירות הטוב.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

למישהו יש מחלוקת לגבי חוסר המקצועיות של העובדים בפנצ'ריה?

לדעתי, זאת לבד סיבה מספיק טובה לפרסם את שמה,וכנראה שאם לא היה עולה חשש לעקיצה אז אכן שם המקום היה מפורסם. מובנת הזהירות המוגברת ב'שיימינג' (בייחוד לאור אירועי השבועות האחרונים) אבל לדעתי יש מקום, גם אם על ידי עריכת הכותרת, לסכם שורה תחתונה של חוות דעת על המקום, כשהמסקנה העיקרית היא חוסר מקצועיות. לגבי יושרה, יתכן שזה המקום לאפשר להנות מהספק.

סיפור כזה מספיק לי כדי להסיק שהייתי מעדיף לא להגיע לעסק הזה. יתכן של oryo ו gb או כל אחד אחר סטנדרטים אחרים של שרותיות ומקרה שכזה לא מרתיע אותם.

• תוכן חדש...