Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא, אבל זאת בהחלט נקודה שכדאי לבדוק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

האופציות האחרות שאני מכיר הם אלטו, פיקטנו/I10 וMG3.

בעניין הביטוחים, זה תלוי גיל, היסטוריה, דיל וכו. אני שילמתי 1800 על המקיף ו1200 על החובה (בלי דרישות מיגון). הרישוי גם הוא כ1200 שקל.

לגבי טיפולים אני עוד לא יודע אבל בפה הם לפחות טוענים שהטיפולים גם זולים (זרקו לי סדר גודל של 350 שקל לטיפול שמנים קטן). אם אתה נוסע יחסית הרבה אז אולי יעניין אותך שמרווח הטיפולים הוא 20,000 ק"מ (או שנה).

פורסם

1. אלטו פיקנטו וכו' לא רלוונטיות. אני לא קונה רכב חדש כדי לרדת בקטגוריה, בביצועים, בגודל הרכב וכו'.

2. אני בן 22.5, 5 שנים רישיון, תביעה אחת לצערי עקב רכב מעפן שהיה לי בעבודה שלא בלם. ההורים שלי משלמים כרגע על הביטוח שלי בסביבות 4500-4800₪ (מקיף וחובה, גם בלי דרישות מיגון).

3. בקליאו שלי טיפול היה עולה 450-470 ש"ח, עכשיו קרסו רוצים כמעט 600 ש"ח, אז 350 ש"ח נשמע סביר מאוד, אני לא נוסע הרבה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אז לא בטוח בכלל שתחסוך כסף בביטוח וגם לגבי הטיפולים תקח את המחיר שנקבתי בערבון מאוד מוגבל... אף אחד לא חתם לי על זה וזה גם תמיד תלוי מה מחליפים בטיפול.

פורסם

שלום חבריןם,

פעם ראשונה פה.

יש מישהו שקנה את הרכב ויכול להעביר חוו"ד לגבי הצריכת דלק?

מעוניין לרכוש רק חשוב לי לדעת שאכן הצריכה חסכונית כפי שמדברים באתרים בחו"ל.

( עירוני של 1:13 ובינערוני של 1:18.5 ממוצע של 1:16 )

פורסם

בוחן חד הבחנה ורהוט אם יורשה לי לומר

:-D

אבל ברצינות, אם יש לך שאלות ספציפיות אחרי שקראת את דעתי אשמח להגיב

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם

דווקא יש לי :)

1. קראתי את המבחן רכב - האם הצריכת דלק שקיבלת נכונה לנהיגה מאומצת כאשר רוב הנהיגה התבצעה מחוץ לעיר ?

בעצם מה שאני שואל זה מה אופי הנהיגה במבחן והאם מחוץ לעיר או בתוך העיר?

2. הסוכן בב"ש חייב אותי על מיכל דלק (280 שקלים ) וחייב אותי על תוספת עלוקה +קודן בעלות של 270 שקלים.

האם אני חייב ?

פורסם

אוקיי,

נסיעת המבחן שלי ארכה כשעה והייתה ברובה מחוץ לעיר.

האינדיקציה היחידה שלי לצריכה הייתה באמת לפי המחשב רכב - ואני לא מעדיף לא להסתמך על זה. אז אתן למישהו שקנה את הרכב להגיב בנושא.

לא יכולים לחייב אותי ברכישת מיכל מלא (על אף שהסכום נשמע הגיוני)

בנוגע לעלוקה וקודן, שאל את סוכן הביטוח שלך מה חייבים לפי דרישות הפוליסה שלך

פורסם

הצריכה הזאת נשמעת הגיונית למדי, זה מנוע מודרני וחסכוני ואם נוהגים איתו רגוע הוא יוכל להגיע לצריכת דלק כזאת.

פורסם
הצריכה הזאת נשמעת הגיונית למדי, זה מנוע מודרני וחסכוני ואם נוהגים איתו רגוע הוא יוכל להגיע לצריכת דלק כזאת.

תכלס כן,

אפשרי גם להצליב את הצריכה עם זו של הקליאו - מעבר לכמה קילוגרמים עודפים אמור להיות זהה.

פורסם

בעקבות סיבוב ב500 אבראת' של RS אני מקבל כיוונים אחרים :)

חשבתי לחפש איזו אלפא משומשת בת 3-4, ממה שראיתי אני יכול להשיג מיטו 2011 במצב טוב בסביבות 80 אלף ש"ח (שזה סביר בעיני) בחברות הטרייד אין,

השאלה מה מבחינת עלויות הביטוח והתחזוקה קורה? מהדלק אני פחות חושש כי אני סבור שמנוע 1.4 טורבו עם גיר רובוטי בעל 6 יחסי העברה לא ישתה הרבה יותר דלק מה1.2 שיש לי כרגע, מה שבטוח מחוץ לעיר צריכת הדלק תהיה עדיפה ואני מאמין שבתוך העיר לא אפגע ממש.

פורסם

כנראה שהצריכה מחוץ לעיר תהיה טובה (בהנחה והגיר יחזיק אותה בהילוך שישי על סל"ד נמוך) אבל אני בספק אם הצריכה לא תפגע משמעותית בתוך העיר... בכל מקרה, זה כנראה יהיה חכם לפתוח שרשור חדש כי אני לא בטוח כמה אנשים שמכירים את המיטו נכנסים לשרשור שהכותרת שלו מתייחסת לדאצ'יה... אולי רק מישהו שקרא בטעות לאנצ'יה :)

פורסם

אולי המנהלים יכולים לערוך?

פורסם
בעקבות סיבוב ב500 אבראת' של RS אני מקבל כיוונים אחרים :)

חשבתי לחפש איזו אלפא משומשת בת 3-4, ממה שראיתי אני יכול להשיג מיטו 2011 במצב טוב בסביבות 80 אלף ש"ח (שזה סביר בעיני) בחברות הטרייד אין,

well it's about f***ing time ;)

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...