Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

איפה אני יכול להשוות ולקבל את הצעת הביטוח הזולה ביותר לנהג חדש וצעיר .

בwobi אי אפשר להשוות נהגים צעירים, ומצאתי רק אתרים שמשווים רק ביטוח חובה .

ואנחנו רוצים לעשות גם מקיף או צד ג, בשביל שנחליט אנחנו צריכים לראות הצעות מחירים .

האם להתקשר לחברות או שיש אתר שפשוט לא מצאתי ?

(אם זה משנה, הרכב הוא i30 2009)

*יש לציין שיש ב3 שנים האחרונות 2 תביעות גוף ומודעים למחיר הביטוח שככל הנראה ישחט אותנו .

עריכה אחרונה על ידי MaorMasas

Audi A3 8L

פורסם

היי מאור,

לדעתי תתקשר ל-3 חברות ביטוח ותעשה סקר שוק(זה מה שאני עשיתי) בנוסף תנסה גם לדבר עם סוכן שאתה או מישהו שאתה סומך מכיר ושיבדוק לך גם, במצב שלך הייתי מתקשר לחברות הבאות:

1. AIG

2. ביטוח ישיר

3. מגדל

4. סוכן

כל זה יקח לך משהו כמו 30 דק' לברר מחירים (זמן המתנה למכירות תמיד הכי מהר) רק קח בחשבון שחלקם גם יסרבו לבטח אותך

נשמח לעדכון איפה יצא הכי זול, בהצלחה. :)

פורסם
היי מאור,

לדעתי תתקשר ל-3 חברות ביטוח ותעשה סקר שוק(זה מה שאני עשיתי) בנוסף תנסה גם לדבר עם סוכן שאתה או מישהו שאתה סומך מכיר ושיבדוק לך גם, במצב שלך הייתי מתקשר לחברות הבאות:

1. AIG

2. ביטוח ישיר

3. מגדל

4. סוכן

כל זה יקח לך משהו כמו 30 דק' לברר מחירים (זמן המתנה למכירות תמיד הכי מהר) רק קח בחשבון שחלקם גם יסרבו לבטח אותך

נשמח לעדכון איפה יצא הכי זול, בהצלחה. :)

תודה על התגובה אלירן, אעדכן .

Audi A3 8L

פורסם

משום מה אני לא מצליח לערוך את התגובה הקודמת, אז ככה:

קיבלתי מAIG הצעה אסטרונומית בסך של 20 אלף שקלים !!!

ניסיתי להסביר למוקדנית שזה יונדאי לא מרצדס .

מביטוח ישיר קיבלתי הצעה סבירה של 9 אלף שקלים למקיף וחובה .

מגדל באיזור 10 אלף שקלים .

סוכן לא בא בחשבון מניסיון עבר .

Audi A3 8L

פורסם

קודם כל וואו! 20 אלף שקל :? כמה חובה כמה מקיף?

בנוגע לסוכן אולי תנסה רק בשביל לבדוק לפעמים הם יודעם דברים שאנחנו לא יודעים אפילו תתקשר סתם לסוכן אקראי ורק תיקח הצעה

בכל מקרה בהצלחה אחי

• תוכן חדש...