Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחיפושיי אחר רכב כזה או אחר, מצאתי רכב שיכול להתאים. העניין הוא שהרכב עבר תאונה ככל הנראה לא רצינית, אבל נפתחה בו כרית אויר. לטענת המוכר ("רואים את זה בבדיקה") ברכב הוחלפה רק כנף שמאלית קדמית ותו לא, אפילו לא הוחלפה קורת חיבור, כלום, כשכל השאר פיקס.

יכול להיות מצב כזה? איך ייתכן שנפתחה כרית אם זה המצב? אולי אני טועה. אשמח קצת למידע.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

חוץ מזה שאני אצחק עליך כל חייך אחרי שתקנה את הרכב נראה לי שיכולה להיפתח כרית אויר גם מבעיטה עם הרגל לפגוש.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

בקש לראות דוח שמאי.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לי זה מריח רע. קשה לי לראות איך נפתחת כרית אוויר וכל הנזק מסתכם בהחלפת כנף ותו לא. חיישני כרית האוויר הקדמית נמצאים כמה סנטימטרים מאחורי המגן הקדמי ומתוכננים להיפתח בזווית פגיעה לא מאוד רחבה, כלומר צריך מאפיינים של תאונת דרכים חזיתית ועוצמה רבה כדי להפעיל אותם.

אני מוכן להמר שכשתקח את הרכב לבדיקה לא הכל יהיה ורדרד כמו שמציג המוכר (סוחר?)

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הכל בסדר חברים, אני רק מסוקרן אם זה הגיוני (גם ככה לא תכננתי לרכוש אותו אבל אמרתי אבדוק בכל מקרה). תודה :)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יש לי חבר שעבר תאונה לא קשה במיוחד אבל כן נפתחה כרית האוויר. הרכב הוגדר כטוטאל לוס אבל לא היה נראה נזק רציני כמו בתאונות קשות במיוחד (אם אני לא טועה הוא החליק וקיבל מכות צד). אני חושב שלא כדאי בלי קשר להסתכן עם ה"אולי" הזה.

פורסם
נראה לי שיכולה להיפתח כרית אויר גם מבעיטה עם הרגל לפגוש.

הלוואי וזה היה נכון. יש כמה אנשים שהייתי הולך לפתוח להם את הכרית.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...