Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב עם כמה שיותר נוחות בנסיעה, עם כל הטכנולוגיות שניתן... כמו מצלמה לרוורס, מיזוג ספציפי לנהג, חלון שמש נפתח, וכל מה שלא חשבתי עליו.

יש לי המון נסיעות ונוחות הנסיעה חשובה לי מאוד, לכן אני מוכן להוציא כל כך הרבה.

יכולות מוטוריות לא צריכות להיות בשמיים, אבל שלא יהיה עגלה...

לא חייב להיות רכב חדש, ויכול להיות גם רכב משפחתי.

הסכום שחשבתי להוציא הוא 150,000 אבל אם יש משהו טיפה יותר יקר אבל שווה, גם בסדר.

תודה

פורסם

אם אתה נוסע הרבה הדבר הראשון שלדעתי אתה צריך לחפש זה נוחות נסיעה. סיטרואן C5 היא ללא ספק המלכה מבחינה זו. עם מנוע הטורבו היא גם יחסית זריזה וחסכונית ורק שם לב שהטיפולים בוצעו בזמן. היא מאובזרת אבל מאובזרות יותר. מאליבו למשל מאובזרת מעט יותר יותר ואימפלה הרבה יותר. אבל עבור האימפלה תצטרך לרדת בשנים. אפשרות אחרת היא אוקטביה 1.4 ליטר. היא יחסית מאובזרת, אבל היא לא מציעה את אותה רמת נוחות של מכוניות מקטגורית "משפחתיות גדולות".

פורסם

CADILLAC ATS 2013

כל מה שאתה יכול לדמיין ברמת המחיר הזו - נוחות, ביצועים, ייחודיות, הנאה אחורית!!, כסאות מעור, מיזוג מפוצל, מסך מגע עם ניווט מובנה, לוח מכוונים עם קונפיגורציה אישית, קרוז קונטרול חכם, סאנרוף ומערכות בטיחות - מערכות להתראה על סטייה מנתיב, מרחק מהרכב שמלפנים.

אם זה לא היה ברור עד עכשיו - אני משוחד, יש לי כזו ואני מרוצה עד הגג.

...CASKA for life

פורסם
אני מחפש רכב עם כמה שיותר נוחות בנסיעה, עם כל הטכנולוגיות שניתן... כמו מצלמה לרוורס, מיזוג ספציפי לנהג, חלון שמש נפתח, וכל מה שלא חשבתי עליו.

יש לי המון נסיעות ונוחות הנסיעה חשובה לי מאוד, לכן אני מוכן להוציא כל כך הרבה.

יש הבדל בין נוחות נסיעה לבין איבזור.

אם תרד בשנתון תוכל לשלב ביןן שניהן בב.מ.וו סדרה 7 משומשת. בדוק שנתון לפי תקציבך במחירון ותוכל לקנות רכב מפואר במיוחד, מאובזר ועם נוחות נסיעה מרשימה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...