Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
סה"כ חישוב זריז ופשוט.

רכב מסוג כזה מאבד 20% מדי שנה (וזה בחישוב שמרני מאוד).

60K לאחר שנה - 48K

לאחר שנתיים - 38K

לאחר שלוש שנים - 30K.

תוסיף לזה הנחה של 25% על רכב השכרה\ליסינג מהסוג הלא פופולארי (סטייל שברולט אביאו וכו') - 22.5K.

מחיר הגיוני בהחלט.

איך עשית חישוב? המחירון של הדגם האמצעי הוא 73 אשח..

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

• תגובות 161
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הייתי בטוח שאתה צוחק, מסתבר שזה אמיתי.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

חלילה צוחק אמיר, אני לא מתלוצץ ברשת האינטרנט :

מאחר וטון דיבור והבעות פנים אינן עוברות בכתב,

עלול מישהו לטעות ולפרש בדיחה ברצינות וחלילה לפעול על פיה,

ומכאן הסיבה שאיני מתבדח וכל דברי רציניים.

狗沙威玛

The first one to get angry loses

פורסם

חחחחח ROFL!

הרגת אותי עם המילה הסינית.

יאללה ביזכות השירשור הזה אולי עוד ניזכה לכמה מכוניות MG3 יד שניה בגרושים בעתיד :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
פה ושם זוכה ל-3 מתוך 5 כוכבים כאשר לרעתה מציינים בין השאר

מנוע חלש, צריכת דלק ופליטת מזהמים גבוהה, סלון זול וכד'.

http://www.autoexpress.co.uk/mg/mg3

http://www.whatcar.com/car-reviews/mg/mg3-hatchback/summary/26054-5

http://www.carmagazine.co.uk/car-reviews/mg/mg3-2013-review/

http://www.autocar.co.uk/car-review/mg-motor/mg3

אני מקווה ומניח שזה אותו הרכב שנסקר כאן אבל לא קריטי לי,

לעת עתה ועד שסין תעשה את מה שקוריאה עשתה [ושבזמנו יפן עשתה]

זה כולה עוד רכב סיני מג'ייף, כמו הדאצ'ה וכל רכבי החצי-דרך שנת 94' האלה.

יחד עם זאת סביר בעיני בהמשך להערה לעיל שביום מן הימים כל הרכבים יהיו סיניים ואמינים.

מבקרי רכב בריטים פועלים לפי הנוסחה הבאה: גרמני - טוב. לא גרמני - לא טוב. אני שנים לא מתייחס לכתבות של מבקרי רכב ומעדיף לבדוק כל רכב באופן אישי.

פורסם

טוב אני שם ביום ראשון, אם אצליח לארגן טרייד אין על הרכב שלי במחיר סביר + המבצע של חבר (נמסר לי שבגלל הטרייד אין אוכל לקבל רק חלק מההנחה של חבר) והתחייבות לקניה חזרה בתנאים סבירים אז הם קנו אותי.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
טוב אני שם ביום ראשון, אם אצליח לארגן טרייד אין על הרכב שלי במחיר סביר + המבצע של חבר (נמסר לי שבגלל הטרייד אין אוכל לקבל רק חלק מההנחה של חבר) והתחייבות לקניה חזרה בתנאים סבירים אז הם קנו אותי.

איין טרייד אין וחבר..

פורד פיאסטה שנת 97 מנוע - יוטה 1.3

פורסם

נכון לכן נמסר לי שיבדקו כמה מההנחה כן יוכלו לתת לי מתוך ההנחה של חבר, אולי זאת מריחה ואולי לא.

גם נאמר לי שאם למשל אני מגיע כעת וסוגר על טרייד אין ובמעמד זה גם מגיע עם מועדון חבר, מזמין את הרכב ועד שהרכב מגיע אני יכול לנסות למכור את הרכב שלי במחיר יותר טוב ממה שהוצע לי ואז פשוט לבטל את החלק של הטרייד אין ולהנות מהמבצע של חבר.

בכל מקרה אדע הכל יום ראשון, נראה כמה הם רוצים למכור וכמה אני באמת רוצה לקנות ;-)

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

בעקרון נרשם בכמה מקומות שזה משתנה מעט לטובה אחרי ההרצה.

במרבית מבחני הדרכים אם אני לא טועה הממוצע יצא 12 ק''מ לליטר דלק.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

נחכה למבצעי יד1 0ק'מ

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

סתם שאלה- יש סיבה מדוע הם לא נימכרים לחברות השכרה/ליסינג?

הרי במחיר של מיני הם מקבלים סופר מיני ויכולים לתמחר טוב יותר להשכרה, לפחות ככה הרכב היה מקבל חשיפה גדולה יותר.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

חברות השכרה לאחר זמן מסוים מוכרות את הרכבים, כניראה מפחדים שיתקעו עם מלאי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

להתחיל לידאוג כבר?

חברי הפורום שהודיעו שהולכים לבצע נסיעת מבחן לא חזרו ונעלמו עיקבותיהם, האם הבטיחות של הסיני עד כדי כך גרוע? :lol:

• תוכן חדש...