Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

יש לי התלבטות מאוד קשה בין הלב לבין המוח אשמח לעזרתכם בנושא.

כיום מתגורר בחיפה/קריות ועובד ביוקנעם ונוסע ברכב השני של המשפחה טויוטה יאריס 2004.

בחודש אוקטובר אני ככל הנראה אעבור לטבריה עם החברה שלי ואני אמשיך לעבוד ביוקנעם.

אני רוב הזמן אסע לבד ברכב, צריך המלצה לרכב עד 20K ( עם גמישות קלה ) ואלו הם הדרישות שלי ממנו:

* נסיעה נוחה.

* חסכוני בדלק.

*בטיחותי.

*אוטומט ( לא מוגבל ברישיון אך לא יכול לראות כבר ידני רק אם לא תהיה ברירה ).

* שיהיה לו מעט כוח ( יודע שמתנגש כנגד חסכוני אבל שיהיה פשרה יחסית ).

*הולכת להיות מותקנת מערכת שמע עם טיפה משקל ונפח אז אצטרך בגאג' סביר ( הסאב לא נכנס בפיג'ו 206 ) ובנוסף הולך לבודד אותו ככה שמתווסף אליו מעט משקל בנוסף.

הרכב שאני משתוקק אליו זה שברולט מאליבו שנת 05-06 הוא נוח, שקט, חזק עם הרבה כוח ובין עירוני יחסית חסכוני לקטגוריה, משייט בנוחות והם רכבים אמינים ( היו 2 כאלו במשפחה ) .

עכשיו חשבתי אולי לקנות מאליבו ולהסב אותה לגז ככה אני מקבל צריכה סבירה ומרוויח אחלה רכב באחלה מחיר.

מצד שני אני הולך לנהוג לבד ואני אסע קצת מעל 100 קילומטר לכל יום אני אצטרך רכב חסכוני אך לא שובר גב.

היאריס לא תמשיך לשרת אותי וכאשר אקנה רכב לא אפזול לכיוון היאריס כי מיציתי אותה מעט ובנוסף לא תתאים לי לנסיעות ארוכות מעבר למה שקיים כרגע.

בנוגע לקחת מימון לרכבים חדשים לא בא בחשבון עקרונית.

אשמח אם תעזרו לי לפתוח את הראש לעוד רכבים אחרים שיכולים להתאים לי ואגב אין לי בעיות עם רכבי סטיגמה של הציבור הישראלי.

רכבים שלא באים בחשבון לאחר שנוסו ולא התאימו לי

* טויוטה יאריס

* פיג'ו 206

*פורד פוקוס

עריכה:

הולך להחזיק את הרכב לפחות לתקופה של 3 שנים לפחות.

עריכה אחרונה על ידי wowohw

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

• תוכן חדש...