Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים , קבלתי הצעת מחיר מאביס בחבילת "לסינג אקספרס" עבור אופל קורסה חדשה 2015 , בגדול לא חשבתי על הרכב כאופציה , אבל ההצעת מחיר נראת לי מעולה.

אז אחלק את השאלה ל2 .

1 - אבקש חוות דעת על הרכב ,אופל קורסה 2015 , 5 דלתות , בנזין אוטומטית 1400 ,6 הילוכים (חדשה)

הדרישות (לפי סדר):

-נוחות נסיעה

-צריכת דלק

-ביצועים

-אמינות ,במקום האחרון כי בכל התקופה שלנו עם הרכב תהיה אחריות ,אבל עדיין לא בא לי להיות כל יום במוסך.

2- חוות דעת על העסקה .

מחיר הרכב בסוכנות הוא 103,990

ההצעת מחיר שקבלתי היא מקדמה של 7500 ש"ח ותשלום חודשי של 800 שקל ל30 חודשים , אחרי 30 חודשים אני מחזיר את הרכב ושלום על ישראל (כן יש עדיין את הבדיקה שלהם על שימוש סביר וכו'...)

בחישוב זריז יוצא שאני משלם 31,150 על שנתיים וחצי של שימוש .

אני מנסה לחשב את ירידת הערך של הרכב בשנתיים וחצי , וזה נראה שהרכב יאבד אפילו יותר ממה שאני משלם .

מה דעתכם ?

תודה מראש.

פורסם

31,500. סתם תיקון קטן.

האמת שאני לא בקיא במחירים של עסקאות המימון הללו. על פניו נשמע אטרקטיבי.

בדוק את האותיות הקטנות והכי חשוב תעשה סקר שוק לגבי הצעות דומות לרכב זה או לרכבים דומים.

אני ממתין בסקרנות לשמוע מה אומרים המומחים על העניין

פורסם

העסקה על הקורסה לטעמי היא המשתלמת ביותר בשוק כרגע.

אבל!! לדעתי מדןבר על הדגם הקןדם, לפני מתיחת הפנים.

בכל מקרה אחלה עסקה, הייתי הולך על זה

פורסם

אגב , יש להם בחילה שכוללת :

-ביטוח (השתתפות עצמית של עד 1900 ש"ח)

-טיפולים

-שינוע של הרכב לטיפולים

בעלות של 4080 ש"ח לשנה (משלמים ב12 תשלומים של 340 ש"ח)

בדקתי בWOBI ולמעט הביטוח של שלמה סיקסט (שעלה 3900) כולם היו יקרים יותר מ4080 שאביס רוצים (וכאמור הם גם נותנים טיפולים ושינוע)

עוד ייתרון של החבילה הזאת(לפי מה שנאמר לי ),היא שבתום התקופה , אם הם רואים לנכון שלא נעשה שימוש סביר ברכב והם רוצים לחייב ,הם מפעילים את הביטוח והמקסימום שאני אשלם זה את ה1900 ש"ח השתתפות עצמית .

אני חייב להגיד שהאופציה הזאת קורצת לי.

פורסם

בדיוק היום גיסתי לקחה רכב כזה בליסינג.

אם אני זוכר נכון היא אמרה לי שזה 15000 מקדמה ו500 כפול 30 חודשים.

יוצא 30000 שקל.

פורסם
העסקה על הקורסה לטעמי היא המשתלמת ביותר בשוק כרגע.

אבל!! לדעתי מדןבר על הדגם הקןדם, לפני מתיחת הפנים.

בכל מקרה אחלה עסקה, הייתי הולך על זה

כן מדובר בדגם לפני מתיחת פנים (בדקתי עכשיו)

משהו יכול לתת חוות דעת על הרכב?

פורסם

אני מתנצל שאני מגיב לעצמי כל הזמן, אבל ניתנה לי עוד הצעה מאוויס על הi20 החדשה.

המחיר שלה 104.5k

הם מבקשים מקדמה של 7500 ותשלום חודשי של 1100, שזה יוצא סה"כ 40.5k ל30 חודשים.

אשמח גם לשמוע את דעתם לעסקה הזאת

פורסם

מכיוון שזה ליסינג, המטרה שלך לעשות את העסקה על הרכב הזול ביותר שמתאים לצרכים שלך.

השיקולים פה שונים מאשר אלו של רוכש רכב.

לדעתי ההפרש בעסקאות בסך 7000₪ לא משתלם.

הכסף הזה יכול לשמש לך כמקדמה לרכב הבא בעוד 30 חודש

פורסם

לדעתי האישית אני לא רואה מצב, למעט לקוח פרטי שקונה כדי לקבל מינימום ירידת ערך לפי לוי יצחק, להעדיף יונדאי i20 על פני אופל קורסה חדשה. לך על האופל.

עריכה - גם אם לא הייתה נדרשת תוספת מחיר, עדיין לדעתי האופל בתנאים האלו עדיפה.

פורסם
כן מדובר בדגם לפני מתיחת פנים (בדקתי עכשיו)

משהו יכול לתת חוות דעת על הרכב?

הוא ציין שזה הדגם הישן, לא החדש.

Seat Leon FR Mk3 1.8TSI DSG 2015

Skoda Fabia Mk1 1.4 16v 2005 - sold

פורסם (נערך)

המחיר של האופל בהחלט טוב, אבל הדגם הישן נראה פשוט דוחה (במיוחד מבפנים, מה זה כל המספרים האלה)

ההבדל הוא אכן 7 אלף לכל התקופה, שזה יחסית משמעותי, אבל אני מרגיש ממש מבואס מהאופל, ראיתי את הדגם החדש אתמול, שהיה עוד ממש נחמד, אבל הישן לעניות דעתי נראה זוועה...

סה"כ יש לי היום רכב (מודל 2003) , רציתי לחוות רכב חדש , מבלי להתחייב ולפשוט רגל , אבל אני כן רוצה להתפנק קצת , אחרי הכל אני אסע ברכב שנתיים וחצי , ואני גם בכלל לא פוסל אפשרות לקנות את הרכב בסוף התקופה.

אגב ,רציתי להכנס לאופל "הישנה" , כדי לבדוק את הנוחות שלי בפנים (אחרי הכל אני 1.93 ואדם רחב כשלעצמו) ,עברתי כל מגרש מכוניות באיזור התעשיה , סה"כ 5 מגרשים , לאף אחד לא היה את הרכב .

כשישבתי באופל החדשה הייתי מאוד מופתעה מבחינת נוחות , נכנסתי בקלות והיה לי המון מרווח בין הראש לגג.

היונדאי היית קצת פחות .

עריכה אחרונה על ידי winnerm
  • תוכן חדש...